Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drøm om en daisy: flertydig drømmetydning

Næsten alle på planeten på en eller anden måde har tendens til at drømme. Vågne op, mange af os er i en fart at forklare dem - på egen hånd eller med hjælp fra forskellige kilder. Ganske ofte sker det, at en person i drømme er blomsterne. Er ingen undtagelse - og vilde blomster. De forskellige eksisterende problem drøm bøger om hvad drømme kamille, kan løses på forskellige måder. Uanset om det afhænger af den tvetydige fortolkning af blomsten, eller fra nogle andre grunde, men det så skete, at en daisy gør tolke, kan vi sige, nogle gange endda modsatte vej og begrundelse. Overvej, hvordan forklare, hvad drømmer kamille, nogle downers. Og du er nødt til at beslutte, hvad kilden til den eksisterende overlade deres skæbne.

Hvorfor drøm om en daisy

  • Generelt disse blomster, drømte en drøm, og i de mange primære kilder er enige om, kan varsle nogle af de forhindringer, der dannes i dit livs rejse.
  • Men for de kvinder og piger, ifølge forskellige kilder, fortolkningerne er diametralt modsatte. Kvinder - tilbud. Piger - at stramme barndomsveninder. Og unge piger tror, at de kan lære at søge om foretrukne kamille kronblade. Derfor, hvis drømmen er at vælge fra daisy kronblade, er det nødvendigt at tage et nærmere kig (i en drøm) udover, hvad der ville være det sidste kronblad og huske.
  • Fortolkning for elskere: i en drøm brækker daisy kronblade én efter én, vil håb for en tidlig ægteskab ikke retfærdiggøres.

Hvorfor drøm om en kamille

Generelt set i en drøm kamille dårlig intet varsle, og det betragtes som en lovende tegn. Men mange drømmer bog siger, at disse blomster bringe liv en vis usikkerhed og manglende selvtillid (derfor måske er der en traditionel divination på blomsten: kærlighed - ikke kærlighed). Samtidig tusindfryd, set i drømme symboliserer uskyld og enkelhed.

  • Især er de gunstige for gifte folk. Hvorfor drøm om en Daisy i et sådant tilfælde, hvis en person har en venlig og stærk familie? Til familie velvære og styrke relationer. Og se, for eksempel i en skov clearing med disse blomster og samle margueritter på det betyder, at intet bør overskygge opnået velstand og harmoni i familieforhold. Generelt her tusindfryd symboliserer en lykkelig fremtid.
  • Hvorfor drøm om margueritter i et felt, hvis du er i en drøm gå til det, og blomsterne udstråler en stærk duft? I den nærmeste fremtid, en person forventer en hemmelig affære, groft nok, at andre ikke vil vide.
  • Hvis en flok tusindfryd, har du samlet i drømmen smadrer ulykke, din letsindighed ødelægge noget, som du har søgt i årevis (hvad enten den private eller public relations). Så vær forsigtig!

Flere muligheder

  • Ifølge drømmetydning Morozova, hvis du drømmer at du har købt en hel masse margueritter, det er en tidlig og større omsætning i erhvervslivet. Hvis du laver en drøm buket margueritter, betyder det, fremme af karriere og sociale rangstige, ære og respekt fra andre. Men den pause i daisy drøm - at skænderier på arbejdspladsen eller i familien.
  • Ifølge drømmetydning Tsvetkov tusindfryd drømme til forhindringer. Og hvis du fange et glimt af hele Glade pillet op blomster - til den periode af livet er ganske lang, når du har brug for at overvinde alle former for forhindringer.
  • Ifølge esoterisk drøm bog, lugte margueritter i en drøm - til intime relationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.