Af teknologiMobiltelefoner

IPX7 - grad af beskyttelse mod fugt

I det moderne liv, er der mange områder af menneskelig aktivitet, der kræver brug af en bred vifte af elektroniske apparater, men de forhold, hvorunder de anvendes, de kræver ekstra beskyttelse fra forskellige ugunstige faktorer. Derfor forskellige teknologier af industrielle virksomheder udvikler enheder, som ville have en øget grad af beskyttelse mod ondsindede elementer inde i enheden.

Der er forskellige grader af beskyttelse mod en række forskellige faktorer. Lad os se på blot én af dem. Denne IPX7 - beskyttelse af enheden mod fugt.

Der er en graduering sikkerhedsanordning mod fugt og IPX7 betegnelse er en af de højeste grader af sikkerhed.

IP: klassificering af grader af beskyttelse

International klassifikation er blevet udviklet til at beskrive de forskellige grader af beskyttelsesanordninger modtagne symbol bestående af to tegn: IP, der betegner selve systemet. Som regel efter de sætter yderligere 2 cifre i graden af beskyttelsesanordninger.

Hver indretning er kommercielt tilgængelig, har en vis grad af beskyttelse mod ydre påvirkninger, som kan betegnes som IPxx, hvor hvert x i stedet sætte tal definerer sikkerhedsanordningen. Og den første af dem refererer til sikkerheden af enheden mod fremmedlegemer. Det højeste niveau af beskyttelse i dette tilfælde - den sjette. Det viser, at anordningen er beskyttet mod støv.

Det andet tal refererer altid til beskyttelse af indretningen mod fugt. For eksempel, hvis en betegnelse på produktet ligner IPX7, graden af beskyttelse mod fugt det vil have i det væsentlige maksimalt, men sikkerheden mod indtrængen af faste fremmedlegeme (sand, støv, og så videre. P.) er ikke reguleret.

Lad os tage et nærmere kig på beskyttelse af enheden mod fugt.

Graden af beskyttelse mod fugt

Bare klassifikation har otte grader af beskyttelse mod indtrængen af fugt. Desuden IPX7 - anden beskyttelse niveau af kvalitet. Hvis vi ser på bordet, der definerer parametrene for disse trin, er det let at se, hvad de to sidste af disse er forskellige fra hinanden. Hvis således den grad af beskyttelse - IPX7, dechifrering af denne betegnelse, at indretningen kan være i en kort periode uden konsekvenser falder i vandet, til en dybde på en meter.

For en højere grad af sikkerhed vil tilhøre enheder, der vil fortsætte deres drift, var under vand i en halv time eller længere, i en dybde på mere end en meter. Det skal bemærkes, at i dagens verden er der mange enheder, der kræver en vis grad af beskyttelse mod vand IPX7, men af alle af dem vil vi kun én overveje. Denne telefoner, der er egnet til denne standard.

Telefoner med øget beskyttelse mod fugt

Ikke så længe siden telefoner var grundlæggende gadgets, der har udpeget IPX7 beskyttelse. Oftest de anvendes på steder, hvor kontakt med fugt er konstant. Sådanne enheder er ret dyre omkostninger. Og en af deres dyder var i stand til at fortsætte med at arbejde, selv efter kortvarig kontakt med vand ved en overfladisk dybde.

Det er ingen hemmelighed, at det ofte er den væsentligste årsag til salget af brugte telefoner er, at de har fundet sig i vandet og begynder at svigte. Ofte benævnt druknede som reparere disse gadgets er ikke omfattet. Men på det seneste, nogle mobilproducenterne ikke kun skiftet til produktion af fugtige bevis telefoner, men også begyndte at aktivt at udvikle markedet for smartphones, med kode IPX7. Graden af beskyttelse af dette niveau er især udbredt i enheder af virksomheder "Motorola" og "Apple".

Måder at opnå øget beskyttelse mod fugt

Moderne teknologi er allerede på dette niveau, når klassen IPX7 (telefon beskyttelsesniveau) opnås uden at gå på kompromis udseendet af enheden. Efter alt, ikke så længe siden telefonen, beskyttet af standard IP67, let kan identificeres ved en unik dækning, gadget-spare på. En moderne smartphones er stort set ikke anderledes end deres kolleger med mindre beskyttelse. Hertil kommer, at selskabet "Apple" meddelt, at alle modeller af ure, der er udstedt af det, har en grad af beskyttelse IP67. Derfor kan enhver ejer af en sådan anordning selv tage del i dem frygtløst bruser. Men selvfølgelig ikke alle brugere af disse produkter bliver løst på et eksperiment, fordi omkostningerne ved en sådan wearable over fire hundrede dollars.

Brugen af graden af beskyttelse IPX7 i andre teknologiske områder

Telefoni - er ikke det eneste område, hvor denne standard finder anvendelse. Det meste af det udstyr, der har dette niveau af beskyttelse i flåden, uanset om han er en civil eller militær. Desuden er disse enheder udstyret med redningsfolk, der arbejder under ekstreme forhold. Og selvfølgelig kan sådanne enheder ikke gøre i forskning. Derfor, i de kommende teknologer vil arbejde hårdt for at øge graden af beskyttelse af diverse udstyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.