HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan vælger laminatgulve for forskellige typer af lokaler

Typer gulve

I øjeblikket er der en masse af gulvbelægning for enhver smag og pengepung, fra simple træplader til natursten og indviklede mosaikker. Men den mest populære er laminatgulve og linoleum. Sidstnævnte type materiale anses for at være en af økonomiklasse. Så hvis du ønsker at gøre dit gulv ser mere præsentabel, er det bedst at lægge laminat eller parket.

Valget af materiale

Så hvad er bedre: et laminat eller parket? Valg vanskelig og afhænger snarere på ønskerne fra ejeren af huset. Parket - naturlig dækning, holdbarhed og pålidelighed, er det let at løse: lige nok til at male problemområdet og ansøge igen lak. Ulemper har også: en højere pris, behovet for at periodisk skrabe og imprægneret bord, lav modstand fugt. Laminat - kunstig overflade, der er en komprimeret panel af multiple lag af spånplader eller fiberplader, særlige harpikser imprægneret papir, fotopapir og en lamineret film bestående af melamin eller akryl. Fordele: skaberne af dette materiale har forsøgt at fjerne alle de mangler, eksisterende gulve, men gentager sit udseende. Laminat gulve er billigere, nemmere at stable, ikke er beskadiget ved udsættelse for husholdningskemikalier, ikke falmer i solen, og nogle af dens arter har en høj modstandsdygtighed over for fugt. Så hvis du er en fan af klassiske og har råd til dyre gulve - køb gulvbræt. Og hvis du sætter pris på din tid, købe laminat. Han vil være meget fordelagtigt at kigge i alle rum, og det er lettere at vedligeholde.

Hvordan vælger laminatgulve til hjemmet og kontoret

Alle former for gulvbelægning er opdelt i to grupper: for bolig og erhverv. Boliger anbefales 21, 22 og 23 Klasse laminat til det offentlige rum - 31, 32 og 33. Tallet angiver materialets evne til at modstå mekaniske belastninger: jo højere tal, jo større modstand. I dette tilfælde eksperterne rådgive om muligheder for at tilegne sig high-end laminatgulve endnu mere for huset. omkostningerne vil være højere ved 3-4 dollars per kvadratmeter, men det vil vare meget længere - op til 20 år

Hvordan vælger laminatgulve til køkkenet

Dækning i køkkenet skal være så solid og stabil. Det er derfor nødvendigt at erhverve laminatet 32 eller 33 klasser, vandafvisende eller vandtæt. Det er værd at huske, at disse to arter er meget forskellige. Fugtbestandig laminat blot har et ekstra lag af beskyttelse på pladeoverfladen, men samlinger er svage. Så hvis i nogen tid ikke at fjerne pyt på gulvet, kan det svulme. Vandtæt laminatgulve - helt anderledes belægning, dens bord mere stramt komprimeret. Det centrale er ikke spånplader, plast og som ikke er beskadiget af vand. Derfor kan et sådant materiale anvendes til rum med høj luftfugtighed.

Hvordan vælger laminatgulve til badeværelser

Hvis der er muligheder for køkkenet, i tilfælde af badeværelset - nej. Kun vandfast laminat, mens du stadig nødt til at tage forholdsregler for at forhindre fugt i at komme ind i leddene. For at gøre dette, er du nødt til at stable brættet "mursten", for ikke at falde sammen tværgående sømme. Efter at placere alle leddene har brug for at fnug særligt fugemasse. Og det sidste råd om, hvordan man vælger laminat: køb dækning kun fra pålidelige leverandører, så det er virkelig høj kvalitet og vil vare meget lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.