Sport og FitnessVægttab

"Herbalife" slankende: anmeldelser af læger og købere

Mange forbrugere ved, hvilke produkter har "Herbalife" virksomheder til vægttab. Anmeldelser af disse midler anvendes på. Lad os se, hvad folk kan lide og hvad de frygter. Og også for at høre synspunkter fra eksperter på produkterne af dette selskab.

Et par ord om virksomheden

Historien om virksomheden "Herbalife" har mere end en halv snes år. Den blev dannet i 1980 af Mark Hughes i USA. I 1995 blev et repræsentationskontor i Rusland åbnet. Produkter af dette mærke begyndte hurtigt at nyde stor efterspørgsel blandt vores kvinder. En af de mest forbrugsstoffer, ligesom mange år siden, er de cocktails til vægttab Herbalife. Anmeldelser af kvinder og mænd om dem er ofte positiv. Yderligere tillid til de produkter i dette selskab giver hvad det ofte testes for dets effektivitet og sikkerhed. I Los Angeles, firmaet åbnede sin egen Forskningscenter Herbalife, som siden 2003 finansierer arbejdet i den særlige laboratorium for Cellulær og Molekylær ernæring til dem. Mark Hughes engageret i studiet af egenskaberne af planter. Begyndende i 2008, begyndte virksomheden at offentliggøre resultaterne af kliniske forsøg. Den fortæller om dem i næste kapitel.

kliniske studier

I disse forsøg, engagere folk på frivillig basis. I lande som Rusland, USA, Tyskland, Sydkorea afholdt klinisk forskning selskab "Herbalife." Vægttab produkter det er anerkendt som meget effektiv. Kig på resultaterne af forsøgene: 12 ugers test, næsten alle mennesker har vægttab i gennemsnit 4 kg. Det skal bemærkes, at dette skete uden brug af særlige kostvaner og fysisk aktivitet. I Rusland, blev disse undersøgelser udført på Forskningsinstitut for Ernæring RAMS. Deres resultater viste sig også effektiviteten af produktet mærke til vægttab på en sund måde. Næste vil blive forklaret i detaljer om varer selskab "Herbalife" for vægttab. Anmeldelser, priser, komplekse kompositioner - alle de oplysninger, hensyn til vores kunder, er repræsenteret i artiklen.

Protein shake "Formlen nummer 1"

Hvad er produkter af ernæring ofte består af atleter, der er involveret i el-sport? Selvfølgelig fra protein shakes. De er ikke kun give mennesker med mad, men også hjælpe bodybuildere til at opbygge muskler. Kvinder er stærke muskler til noget, de ønsker kun godt at tabe sig. Her hjælper de programmet "Herbalife" for vægttab. Anmeldelser af kvinder siger, at mange af hendes tillid. Skelne det grundlæggende program, udvidet, fuld og stabilisering. De adskiller sig kun sat af specifikke produkter i selskabet. I hver af programmet omfatter en obligatorisk protein shake "Formlen nummer 1". Den består af et naturligt protein, fibre, vitaminer og mineraler, lidt fedt. For at forberede det, helt i et glas med yoghurt, mælk eller vand til at sætte to skeer af midler og ryste. Det stof har flere varianter: Pina Colada, melon, passionsfrugt, chokolade, jordbær, vanille. Så skal du 1 eller 2 måltid udskiftes så god tilsvarende. Lad os se, hvad vores kunder siger om dette værktøj. Mange af dem, efter råd fra en fitness-instruktør, erstattet morgenmad og middag for dette produkt. Folk siger, at i dette tilfælde, vægten går temmelig hurtigt. Det er imidlertid værd at bemærke, at de er en ekstra motion for at tabe. Men med sådan en protein "måltid" er ikke et problem: den energi og styrke til at acceptere det kun øger. Produkt pris - 1255 rubler.

Proteinblanding "Formula № 3"

Sammensætningen af dette produkt er som følger: 75% - sojaproteinisolat, 24,5 - valleproteinkoncentrat, silica, vanilje fyldstof. Mange forbrugere tror, at dette er en af de bedste produkter i selskabet "Herbalife" for vægttab. Brugeranmeldelser af det sige, at agenten har en god præstation. Dog bør man ikke forvente et mirakel: en uge vil ikke miste mere end et kilo. Desuden er det er skadeligt for helbredet. Ifølge nogle købere, proteinblandingen er nødvendigt at anvende i 3 måneder, så der var en mærkbar og varige resultater i form af flere mistede overflødige centimeter.
Kvinder er tilstrækkeligt at tilsætte 1-2 scoops enhver form for flydende fødevarer. Antal portioner om dagen - fra 1 til 4. Produkt Pris - 1385 rubler. Stil et spørgsmål om dygtighed: bekostning af hvad stoffet virker? Medics svarer, at som hovedregel, protein fødevarer fylder vores mave i lang tid. Spise kød, et stykke af fisk, æg eller ost, til en lang tid, vi ikke ønsker at spise. Det betyder, at de kalorier vi forbruger mindre, at pohudeem. Produktet består udelukkende af let fordøjeligt protein. Tilføjelse det til den mad, vi opkræve din krop med energi, ikke kalorier. Prisen på narkotika -1385 rubler.

Tomat suppe med basilikum

Og dette er produktet til dem, der ønsker frokost at ombytte et produkt fra firmaet "Herbalife" for vægttab. Forbruger anmeldelser sige, der er perfekt til lejligheden lækker tomatsuppe med basilikum fra dette selskab. Det er forberedt meget hurtigt - på bare 1 minut. For at gøre dette, 2,5 skeen værktøjer hæld 1 kop varmt kogt vand. Efter 1 minut, kan suppen spises. Lad os lytte til vores kunder, at de vil fortælle om sin nytte og effektivitet? Kvinder, de de vigtigste aftagere af dette produkt, skriver, at suppen er virkelig lækker, nærende, lavt kalorieindhold. Hvis du udskifter dem frokost og holde sig til en strømforsyning kredsløb, derefter 2 uger vil blive fejet op et godt resultat - minus 2 centimeter i taljen. True, der er én ting - du kan ikke proppe for natten. Ellers vil alt gå ned i afløbet. Specialister i denne sag er helt enig med forbrugerne. De siger, at dette produkt har en fiber, der giver en følelse af mæthed i lang tid, og protein til at opretholde fysisk styrke. Men de kalorier i det ganske lidt. Derfor, hvis du begrænser dig selv til mad før sengetid, resultatet er meget værdig. Produkt pris -1255 rubler (21 portioner).

Havre-æble drik

Hvad tilbyder vi virksomheden "Herbalife"? Hvis den første - tomatsuppe, den anden - en protein shake, derefter den tredje er velegnet havre æble drikke. Kog det for let: 1 skeer røre i uopvarmet glas kogt vand. Drikken smager ligesom alle de cocktails til vægttab "Herbalife." Svar om ham, vi også lytte. Forbrugerne skriver, at smagen ikke var meget venlig - nogle unaturlig. Dette antyder, at produktet er en fast kemi. Mange frygter, at det er på grund af denne brug. Eksperter siger, at fremkomsten af sådan en kemisk lugt - er det sandsynligt resultatet af tilstedeværelsen i sammensætningen af en smag. Selve produktet er en 100% naturlig kosten havrefibre, majs, æbler og citrusfrugter. De er godt rengjort tarmene og giver en lang en følelse af mæthed. Så skulle du prøve dette produkt, hvis pris er 1097 rubler per pakke.

Multivitaminkompleks "formel nummer 2"

Den hurtigste og mest effektive måde at tabe sig - det er en diæt. Men denne metode har flere ulemper. Først i løbet af en kost, vores krop får nok vitaminer og mineraler, der er nødvendige for det hele vitale processer, så mange produkter er udelukket fra menuen. For det andet på grund af lav kalorieindtag i en person, der sidder på en diæt af hurtig løber tør for strøm, han føler sig altid som en presset citron. Men disse problemer kan løses ved hjælp af et andet produkt, der tilbydes af selskabet "Herbalife" for vægttab. Priserne for vitamin og mineral kompleks, vi taler om det, de er ikke meget anderledes i forskellige forretninger. Omkostningerne til dåser er omkring 1300 rubler. "Dyrt!" - siger nogle købere. Men det er prisen pr pakke med 90 stykker. Du er nødt til at tage en tablet om dagen. Det helt dækker hele daglige behov for de vigtige vitaminer og mineraler. Således vil emballagen 1 tilstrækkeligt for 3 måneder administration. Og dette, ifølge vores kvinder, tid nok til at have en god tabe sig, mens slankekure.

Kosttilskud

Hvad kan du spiser mellem måltiderne, så for ikke at ødelægge figuren? Selvfølgelig, protein barer i "Herbalife" til vægttab. Læger om dem tale om deres kalorie. De er velsmagende og nærende. Så du skal ikke fratage dig af glæde søde tand under en diæt. Hvis vi skal købe noget lækkert, skal det nødvendigvis være et protein bar denne producent. Smager er forskellige: chokolade-peanut, citron, vanilje, mandel, vanilje-mandel. Produkt pris - 767 rubler. Det kan synes, at det er for dyrt. Men denne pakning 14 stykker, som vil vare i lang tid.

Protein bar "Express"

Hvad adskiller dette produkt fra ovenstående identiske? Det faktum, at der ikke er i pakken 14, og 7 stykker. have noget at spise og ikke føle sig sulten indtil næste måltid Som en del af disse stænger: protein, fibre, vitaminer og mineraler. De fås i to former: smagen af chokolade og bær. Købere siger, at mange af dem bruger disse stænger, supplere deres kost shakes "Herbalife." Dette er så lækker: spiser chokolade, klemte hendes frugtdrik. Hvad folk siger om en sådan snack specialister? Dette kan være, men enten 40 minutter før træning, eller en halv time efter dens afslutning. Prisen på en pakke udstyr - 599 rubler.

Vi har overvejet nogle af de mest high-end produkter fra firmaet "Herbalife" for vægttab. Anmeldelser af dem har tendens til at være overvejende positiv. Købere og eksperter rådgive dem til at forsøge at løse problemet med overvægt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.