Hjem og familieHelligdage

Blomster til mænd

Tidligere en buket blomster til en mand overvejet noget unaturligt, en fjollet trick på den del af giveren. Nelliker i Victory Day - det er det maksimale, der kan få den stærkere køn, og veteranerne. Nu med den helt anden farve. Mens mange stadig fortsætte med at tro, at mænd har behov for en praktisk, funktionel gave, sådan en gave, hvis det er korrekt og korrekt udformet, kan meget vel behage chefen eller elskede. Hvis buketten vil understrege styrke, mod, gavmildhed helten for dagen, så hvorfor ikke?

blomst etikette

Der er nogle tips, der bør følges, hvis du beslutter at vælge farverne for mænd, og derefter give dem til. Regler for etikette angiver, at en kvinde kan præsentere ham med en buket, hvis det er hendes yngre, ellers er synderen fest. Nu lignende begrænsninger allerede aftaget i baggrunden. Du kan give blomster til mænd med eller uden årsag. Her er blot udleveret en buket venstre hånd. Denne regel er relateret til det faktum, at det ærede medlem har at give dig et kys, så retten til at være fri. Præsentere en buket, det er værd at sige et par pæne ord, komplimenter, og gjorde en svag bue for at vise respekt. Giv blomster til en mand, ved siden af, som er hans kone, uanstændigt. I dette tilfælde bedre at give en masse af det. Alle ovenstående - etikette. Hvis du kommer til at præsentere smukke blomster familie, ven eller din egen mand, kan du være fri til at foretage og formuleringer.

Med eller uden

Mange kvinder tror, at blomsterne for mænd kun relevant jubilæum. Dette er ikke helt rigtigt. Være passende blomster og efter succes på arbejdet, i sport, i kunst. Når det kommer til hovedet, så er det meget muligt at præsentere buketter af enhver bekvem Anledning: Jubilæum, færdiggørelse af et ambitiøst projekt, en professionel ferie og så videre. Apropos kære, er det klart, at de blomster til mand eller kæreste ville være passende og til ære for de bryllup mærkedage, og Valentinsdag, og selv uden en særlig lejlighed.

Farver til mænd: hvad de er

Elskede man kan præsenteres orkidé mørk farve, naturligvis uden perlerne, faux perler og bånd. Favorit også give krysantemum og gerbera. Men det gælder for alle andre mænd, er det nødvendigt nøje at vurdere personlighed modtageren. Det vil sige, er det umuligt ikke at tage hensyn til alder, temperament, erhverv, vælge en buket.

Eksperter siger, at de mandlige blomster skal være mørke, prangende farver eller ren hvid. Energisk og udtryksfuld fyr kan præsentere en buket røde eller lilla nuancer. Men for velovervejet og tankevækkende bedst at vælge en mørk pink, mørk blå eller mørke-orange blomster.

For mandlige buket vil passe liljer, orkideer, calla liljer, gladiolus, gerbera tusindfryd, georginer, krysantemum, nelliker, roser. Som du kan se, er valget ikke så lille. Ikke desto mindre er det nødvendigt at tage hensyn til nogle af de nuancer. Den unge mand kan gøre en buket tulipaner, iris, liljer, men kønsmodne individer bedre nuværende nelliker, roser, gladiolus. Hvis du er nødt til at lykønske en kollega til et job eller chef, derefter give præference til Banker, Anthurium, sterlitsiyam. Og den gyldne farve af buketten betyder velstand i erhvervslivet, rød - aktivitet, og gul - munterhed.

Også her er det ikke nødvendigt at give fyrene, så det er små blomster: violer, hyacint, liljekonval. Og i form af buketter skal være original og elegant på samme tid. Nu er det muligt at præsentere en kurv med blomster og en flaske god whisky til enhver mand tilfreds. Hertil kommer, at mange virksomheder tilbyder deres tjenester på skabelsen af originale buketter i form af en bil eller en fodbold, for eksempel.

Med lidt fantasi - og din partner vil helt sikkert sætte pris på jeres indsats.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.