FormationGymnasier og universiteter

Gryaznova Alla Georgievna: biografi og foto

Gryaznova Alla Georgievna - en legende! Hun er den nuværende formand for det finansielle Academy of Den Russiske Føderation, første vice president for Guild of Finansfolk, næstformand for Higher godkendelsesudvalg, formanden for den offentlige Rådet for Den føderale tjeneste for tilsyn på området for uddannelse og videnskab, medlem af International Fiscal Association, medformand for revisionsudvalget Afdeling Rusland, adjungeret professor ved det russiske Academy of State service præsident for den Russiske Føderation og den Internationale business school. Dette er ikke en komplet liste over alle deres stillinger i denne store kvinde. Hvis du vil vide mere om hendes biografi, personlige liv og udvikling som forsker og administrator tilbydes i denne artikel.

Gryaznova Alla Georgievna: biografi

Alla G. blev født i Moskva (1937) i en familie af simple arbejdere. På det tidspunkt, min mor arbejdede som revisor og hans far - føreren. Fødslen af en datter var en glad begivenhed i familien. På trods af at familien boede beskedent nok, og selv i en lille fælles lejlighed, forældrene formåede at skabe i det en hygge og giver en lykkelig barndom for deres børn. Efter Allochka ældste i familien dukkede tre børn (en pige og to drenge).

barndom

Barndom Alla Georgievna fandt sted i de vanskelige krigsår. Faderen gik til fronten, og min mor blev efterladt med små børn og skrantende mor, ikke kun har været i stand til at opdrage deres børn, at indgyde i dem en kærlighed til livet og mennesker, men også på mine egne erfaringer har vist, at altid og overalt har brug for at handle i overensstemmelse med samvittighed og hjælp. Hun, sammen med sin datter og forbereder sig på at sende pakker til fronten med sin egen hånd bundet sokker og vanter. Endvidere er sådanne pakker altid foretage små bogstaver, blot et par linier, med venlige ord for støtte og taknemmelighed til de soldater, som nu er på slagmarken kæmper for deres liv. Fem-årige Alla altid hjalp min mor og mig selv omhyggeligt bogstavet vises.

Skole år og studere

Skole år var den mest farverige og smukke. Med nogen bæven og taknemmelighed husker Gryaznova Alla Georgievna sin første lærer, slutter sig til rækken af pionererne og oktober. Det bliver i skolen har været en leder og en meget aktiv person, der beskæftiger sig amatør forestillinger, kunst atelier og en ballet skole.

Desværre blev denne periode af livet af en ung Ally Georgievny skæmmet af en alvorlig sygdom mor. Pige hjælpe rundt i huset og med undervisning af sine yngre brødre og søstre, blev hun tvunget til efter afslutningen af syvende klasse forlader skolen og gå for at studere på universitetet. Familien mente, at Allah bør snarest muligt at lære et fag og være i stand til at hjælpe med at bringe op de yngre børn.

College har valgt ikke på grundlag af den specialitet, og den, der var tættest på min fars arbejde (bogstaveligt talt foran hende). Det var en finansiel kollegium. Jeg var nødt til at lære om aftenen, da hans bygninger på kollegiet på det tidspunkt ikke var, og der blev afholdt klasser i lokalerne i den eksisterende skole, derfor, efter afslutningen af regelmæssig pædagogiske proces. Men for Ally Georgievny familie var det endda på hånden. Hun kunne hjælpe rundt i huset og var der altid med en alvorligt syg mor (mens min far arbejdede), og da han kom - pigen alene i metroen for at komme på studiet.

studentship

Den næste periode af sit liv Gryaznova Alla Georgievna kalder mindeværdig og yderst vellykket: studieårene, fremragende lærere, interessant videnskab, aktivt liv position, sociale aktiviteter og meget mere. Efter endt uddannelse (med udmærkelse) og købet af en prestigefyldt økonom før det åbner op for nye muligheder. Alla bestået eksamen og indskrevet i graduate skole, startede og videnskabelige liv. Ændringer berørte ikke kun de professionelle sfære, men også personligt. I løbet af denne periode, Alla Gryaznov møder og forelsker sig i sin kommende mand. Hun er uddannet fra forskerskolen tidligt, en måned senere havde hun sit bryllup, og et år senere (i september 1965) i en ung familie født søn.

Flytning ind i en ny lejlighed, hjemmepleje, intens videnskabelig aktivitet, arbejdsliv - alt dette tog en masse tid, så Gryaznova Alla Georgievna siger søn meget af sin barndom tilbragt med sine forældre. Selv når han var syv år gammel, og var nødt til at gå i skole, mine bedsteforældre var klar til at erstatte ham og gøre forældrene til deres eneste datter var i stand til at drage fordel af tilbuddet om videnskabelig uddannelse i USA. Men skæbnen greb ind.

Arbejde og videnskabelige aktiviteter

Moskva Financial Institute blev Alla Georgievna ikke kun indfødte alma mater, men også et andet hjem. Der mødte hun en masse gode mennesker, store lærde og beskedne arbejdere.

De fleste påvirket skæbne fremtidens videnskabsmand og leder af AG Hraznova blev en vidunderlig kvinde, en vidunderlig lærer og en klog leder af MS Atlas. Mariam Semenovna er ikke alene blevet den mest foretrukne lærer, men en lærer af livet. Derudover var det også videnskabelig direktør Alla Georgievna når du skriver specialet og forskning konsulent i udarbejdelsen af ph.d. hun har gennemført og med held forsvarede i 1975. Desuden leder den afdeling, som blev ledet af MS Atlas næsten 30 år, har hun betroet hende. Således efterfølgeren til professorens videnskabelige synspunkter og metoder til at undervise i Atlas selv blev Gryaznova Alla Georgievna. Hendes familie har altid støttet og hjulpet ikke kun i ord, men i gerning, og som hun siger AG Gryaznov, det er det, der gjorde det muligt at opnå det hele, nu har.

stillingen som rektor

Klatring ad karrierestigen hurtigt og var ganske hurtigt. Snart Alla G. blev udnævnt til en ledende stilling næstformand rektor for videnskabeligt arbejde og internationale relationer. Og når den siddende rektor (Scherbakov Vladimir Vasilevich) kæmpet med langvarig sygdom, havde hun til at udføre sit hverv i to år. Træt af de sociale aktiviteter, byrden af ansvar og alt det administrative arbejde, Alla G. stadig formået at finde styrken til at ikke kun overleve modigt forlader livet af hans hoved, men for at blive en værdig tilhænger af hans. Således 26/06/1985, rektor bliver præcis Gryaznova Alla Georgievna. Academy of Finance for den periode af sit lederskab er blevet en avanceret uddannelsesinstitution, storstilet innovationscenter, der producerer kvalificeret personale og dygtige forskere, ikke kun for Rusland, men også for andre lande.

familie

Stillingen som rektor, forskning og undervisning kræver tid, kræfter og lyst. Alt dette giver hende en pålidelig bagud i form af familien. Som hun sagde Gryaznova Alla Georgievna, personlige liv for hende var der en glad, fordi at vågne op om morgenen, hun ønsker at gå på arbejde, og om aftenen med ikke mindre lyst til at gå hjem!

Til dato, er fri tid hårdt mangler, men hun finder altid et øjeblik at tilbringe tid sammen med deres charmerende børnebørn, og de havde to - Masha og Nadia. Ved siden af dem bedstemor lagde ikke mærke til træthed og føles meget yngre. Sammen kan de spille tennis, og bøger at læse. Baby allerede selv har meget at lære deres foretrukne bedstemor. De har for eksempel selv har en særlig notesbog, som sammen med Alla Georgievna rekord ungdom tale (slang), som så underviser bedstemor.

"Jeg er taknemmelig for mit personlige liv" - så siger hun Gryaznova Alla Georgievna. "Børn, børnebørn, mand, arbejde - det er mit liv. Takket være dem, jeg føler mig lykkelig "- det er delt.

Gryaznova Alla Georgievna på Posner

Ottende i februar 2016 heltinde af forfatter overførsel Vladimir Pozner blev Alla Georgievna. Hun delte hans synspunkter om finansiel uddannelse i landet med fokus på forberedelsen af høj kvalitet personale. Gæsterne tilbydes konkrete mekanismer, der ville hjælpe til effektivt at modernisere den russiske økonomi.

Interviewet kom også ind på vigtige historiske øjeblikke. Især Gryaznova Alla Georgievna besvarede følgende spørgsmål: "Hvad ville være Rusland, hvis det ikke var for den første verdenskrig og revolutionen?" Og "hvad er den rolle, Stalin i russisk historie?". Læs mere om dette interview og høre alle svarene på spørgsmålene i luften, kan du på den officielle hjemmeside for programmet.

konklusion

I livet Alla Georgievna, ligesom de fleste af os havde sorte og hvide striber. Men takket være forældrene, deres uddannelse, lærere og mentorer, vilje skæbne og lykke, deres egne personlige egenskaber og holdninger til livet og mennesker, Alla G. var i stand til at overvinde alle livets forhindringer, at gå med værdighed af den vanskelige situation og være et godt eksempel at følge.

Det er svært at overvurdere sit bidrag til den moderne finansielle verden. Homeland fortjent værdsat alle de bestræbelser Alla Georgievna ved at tildele en række udmærkelser og diplomer fra offentlige organisationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.