ComputereNetværk

Hvordan kan jeg vide det mening om du "kontakt", eller hvad er det "Like"?

Mand - et væsen vanskelig arrangeret. Vi kan ikke leve på egen hånd, uden indflydelse af andre på os. Kommunikation på et socialt netværk, er vi udgiver fotos, videoer, skrive dine tanker og at opretholde status ikke blot som alt er gjort for at forstå os, og roste godkendt. For at understøtte enhver indhold udbudt af forfatteren, er der Ligesom "kontakt" eller andre populære netværk.

Hvad er Like?

For mange er det ikke klart, hvad en "Ligesom". Dette ord er lånt fra det engelske sprog og oversætter som "kærlighed". Term netværk er blevet meget populære seneste. I første omgang, denne knap kun tjent til at godkende noget på siden, i øvrigt, at mange mennesker ikke kender til dens eksistens. Nu hver registreret bruger af netværket søger at få mere ranking af det kaldte nummer af "kan lide".

Hvorfor har vi brug "Like"

Når mange mennesker ved, hvad en "Like", forfatteren af interessant at se præcis, hvem der er godkendt af hans oplysninger. Nogle endda kalde for den aktive vurdering af netværket ved at abonnere: "" "Hvis du kan lide det, sætte" Ligesom Hvorfor har du brug for det? Tro ikke det - også for kommunikation. Den interesse er at se, hvem der gik til den side, der er citat eller et foto anslået, at mindre efterspørgsel, og så videre. Efter udtalelse fra samfundet, groft sagt - mængden, en mand usandsynligt at se en video med lav rating, med et lille antal "kan lide". I dette scenario den besøgende er sikker på at finde en masse nyttige og interessante ting i levering af indhold, fordi han kunne lide en masse!

Hovedformålet med indførelsen af "folk" i netværk - brugeroplevelse, samt finde fælles med mange mennesker. Her en stor mulighed for selvstændige ensomme mennesker. Når en person trykker lignende, hvor der allerede findes en masse, føler det er involveret i noget stort, populære og nødvendige. Der er en anden smuthul, der tillader en andens side i efterspørgslen - snyde "kan lide". Tricket er, at den øgede bedømmelse oplysninger uden hendes mening, bliver det populært og ses af millioner af mennesker.

Hvordan at sætte en positiv vurdering af netværket

Hvis du er ny og ikke ved, hvad en "lignende", og hvordan man kan klikke på, vil du nogle anbefalinger. Antag, at du ønsker at have en positiv evaluering af en persons billede.

  • Du skal gå til din side og klikke på navnet på den person, du er interesseret.
  • Klik på fotoalbummet og leder efter du kunne lide billedet.
  • Så, i midten eller i toppen af billedet klik på hjertet, eller klik på knappen under billedet knappen "Like" - og din score er indtastet. Reset "Like" du kan trykke på knappen igen.

På samme måde kan du "laykat" video, status og kommentarer.

Mulighed for at slette "kan lide"

Sådan fjerner din "som" på de andre billeder vi allerede har regnet ud, men der er tidspunkter, hvor du ubehagelige "Like" fra en bestemt bruger. I så fald bør du gøre nogle operationer.

  1. Først skal du vælge et billede eller et billede med et vist antal "kan lide". Dette kan gøres via knappen "Mine Billeder" eller på væggen.
  2. Efterfulgt ved at klikke på knappen "Like", og derefter et vindue vil komme frem som viser listen over personer, vurderede foto.
  3. Hold markøren over billedet en bestemt bruger, skal du trykke på X og bekræfte deres presse i den nyligt dukkede vindue. Men! Det er vigtigt at huske, at sammen med afskaffelsen af "kan lide" du tilføjer din bruger til den sorte liste, så tænk før du fjerner det "Ligesom".

Hvis du allerede har regnet ud, hvad en "Like", er du velkommen til at klikke på den relevante knap på alle de gode ord, sjove billeder, sjove og søde foto, fascinerende video. Må ikke sjuske med de positive anmeldelser, fordi enhver person rart at modtage dem!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.