ComputereNetværk

Sådan sletter du en side i "My World": en kort vejledning

Mange af jer sikkert har flere sider i forskellige sociale netværk. Det er meget belejligt, fordi du kan finde alle dine venner, chatte med dem, for at dele interessante oplysninger. Moderne teknologi gør det muligt at selv tale med de mennesker, der er meget langt væk. Men det sker, at du er nødt til at slette profilen på ethvert sted. Og så er der mange forskellige emner. Prøv at forstå dette komplekse emne.

Overvej først de vigtigste punkter i fjernelse af sider på forskellige steder, og drej til to specifikke netværk. Du vil lære, hvad metoder til at komme af med overflødige konti eksisterer, og mere om , hvordan du fjerne siden i "My World" og "lille verden".

Hvordan til at forlade de populære sociale netværkssider

Fjern en side på det sociale netværk på flere måder:

1. Brug delete funktion, der kan være i dine profilindstillinger eller privatliv. Hertil kommer, hvordan du sletter en profil, kan findes i afsnittet "Hjælp".

2. Aktiver låsen. Bemærk, at denne procedure er med til at skjule din profil fra andre brugere. Blokering er virkningen af tid, og til enhver tid kan du vende tilbage til webstedet.

3. Fortsat at bryde reglerne for sociale netværk, sende spam, fornærme alle (især administrationen).

4. Skriv en formel erklæring og sende den til den fysiske adresse på netværksadministration sociale. Desuden skal et brev blive fordoblet til e-mail virksomheden.

5. Påfør nogle kloge hemmelig måde.

Hvad skal man vælge? Det afhænger af dig og dine behov. Men i tilfælde af hacking din konto kan bruge computeren behandling, og levere forbedret databeskyttelse for social profil. Og hvis siden ikke behøver at blive fjernet.

Nu lærer vi, hvordan du sletter en side "My World". Det er vigtigt at overholde alle anvisninger. Og så vil du lykkes!

Sådan sletter du en side i "My World"

Gå til din side, og derefter se på menuen til venstre, hvor der er forskellige muligheder: "Foto", "Video" osv Klik på "besøgende" pil under ordene ... Vil åbne yderligere muligheder. vælge "Indstillinger" i listen Vis.

Det kan også tilgås fra topmenuen. For at gøre dette, se efter "Indstillinger" mellem din email og klik på "Afslut". Nu fortsætter vi direkte til, hvordan du fjerner en side i "My World".

Hvis det gøres korrekt, vil du finde dig selv på siden Indstillinger. Undersøg det, overveje alle de operationer og faner. Blandt dem skal være overskriften "Fjern" My World "" Læs advarslen om datatab, og klik på bekræftelse af deres handlinger.

Åbnede en ny side med en liste over netværk sektioner "My World", som kan fjernes. Læs den foreslåede oplysninger og derefter sætte et flueben i alle overskrifter, og klik på knappen for at fjerne samtykke. Før du igen åbne afsnittet med indstillingerne, hvor du skal trykke på en knap for at slette siden. Nu vil du se en meddelelse om, at "fred" er blokeret, og vil snart blive fjernet. Derudover vil du blive informeret om, at det er muligt inden for en vis tid til at gendanne din profil. Alt om at fjerne oplysninger vil blive sendt til din e-mail fra firmaet Mail.Ru. Nå, har du klare denne opgave!

Vigtige bemærkninger om netværket "My World"

Du ønsker ikke at fortryde de tabte data? Sørg for at gemme på din computer data fra "My World", som anses for vigtigt! Det kan være interessante noter, sider i dine venners adresser ...

Til hurtig fjernelse af din profil anbefales at rengøre alle dele af det! Bemærk, at dine indtastninger på service "svar" vil forblive. Tilsyneladende sker dette, så andre brugere kan finde dine spørgsmål blandt de eksisterende. Forbliv til din rådighed og en postkasse.

Som du kan se, er spørgsmålet om, hvordan man fjerner en side i "My World", var ikke så svært. Hvis du nogensinde ønsker at komme tilbage, kan du oprette det fra bunden. Opret og slet sociale profiler kan være et vilkårligt antal gange!

Fjernet fra stedet "lille verden"

Lad stedet "lille verden" kan du på to måder:

1. Hvis du vil ændre indstillingerne.

2. En ny version af hemmeligheden.

Overvej hver metode for sig. Men først, skal du sørge for at kopiere vigtige oplysninger fra din profil! Og pludselig komme i handy?

Ændring af sideindstillinger

Til at begynde, gå til din side fra Mirtesen.Ru. Find knappen i hovedmenuen for at redigere en profil, og klik derefter på det og gå til "Indstillinger". Du vil blive ført til en fane dedikeret direkte til dig. Fjern linjerne er valgfri, men obligatoriske elementer Profil fylde fiktive data. Bemærk venligst, at fjernelsen af billedet ikke giver i! Tilsvarende nappe resterende fanen profil. Nu gemme indstillingerne.

Systemet vil sende dig tilbage til hovedsiden. Klik på "Indstillinger", som er placeret under punktet "Rediger". Derefter skal du gå til afsnittet, der indeholder personoplysninger, og at gøre opmærksom på den, der ser din side. I drop down listen, skal du vælge bare ét ord: "Nej", og derefter angive årsagen til fjernelsen af profilen. Du kan skrive, hvad hjertet begærer.

Med kun personlige indstillinger kan redigeres til at fjerne din side. Men det virker ikke altid. Det kan være, at din side er blevet slettet, og derefter igen sat på offentlig visning. Det er grunden til, at vi er korrigeret alle de andre dele af din profil!

Vores sidste skridt bliver fjernelse af en række fotos. For at udføre denne opgave, finde linket "Billeder" under hendes avatar og gå til den angivne adresse. Nu, ved at klikke på kors under hvert foto, rense deres album.

Hurra! Din profil er bundet til at blive fjernet! Nu ved du, hvordan du fjerner den "lille verden" side. Du kan handle! Men dette er ikke den eneste løsning på problemet.

Hvor ellers kan fjernes "lille verden"

Du er nødt til at slutte sig til mange forskellige befolkningsgrupper, og derefter placere i diskussionen af disse grupper link: mirtesen.ucoz.com. Efter en sådan adfærd, du er garanteret at fjerne. Glem ikke at ændre data predvariatelno din profil!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.