Nyheder og SamfundKultur

Nogen forbundet af bånd af Hymen? Idiom "obligationer Hymen": Værdien, oprindelse og eksempler

Når de siger, "de er bundet af bånd af Hymen," hvad betyder det? Vi vil forstå snørklede phraseologism.

Hymen - hvem er det?

I den græske mytologi, gud for den såkaldte ægteskab. Hans familie rødder er meget forvirrende. Vi vil ikke overveje dem. Endnu vigtigere er, ifølge et af legender, Hymen - det feminine dreng (godt ud såvel som en pige), som døde på dagen for ægteskabet. Under "obligationer i Hymen" henviser til ægteskabet. Og i dette tilfælde er der ikke nogen negativ forstand, på trods af død af den unge mand.

Fortolkning af Hymen død

Men den symbolske fortolkning af død af en smuk ung mand spændende: for eksempel, at ægteskabet kan ses som slutstadiet af et frit liv og begyndelsen af livet i familien. Nogle kilder endnu mere radikalt behandle: død af den unge mand peger på død ungdom og skønhed af ægteskab. Måske, men den sidstnævnte fortolkning er for dystert. Selvom det i nogle tilfælde er sandt. Det hele afhænger af ægteskab og relationer mellem mennesker. Under alle omstændigheder, hvis personen er blevet viklet af bånd af Hymen, det må permanent lukke døren til sit tidligere liv. Men praksis viser, er dette ikke altid tilfældet. Nogle gange sker det, og så familien ikke dør skønhed og ungdom, og nogle gange de bare gå ind i en ædel, en moderat tilstand.

Pre-revolutionære forståelse phraseologism

Men vi sidespring fra rødderne af udtryk og de vittigheder af dagen i dag. I præ-revolutionære Rusland, da de sagde, "de er bundet af bånd af Hymen" betød ikke kun, at folk i ægteskabet, men også at de har en vis moralske forpligtelser over for hinanden. Og de ikke kun gælder for seksuelle relationer.

Formsprog i litteraturen

Nu, at historien blev glemt, fra den allerførste venstre phraseologism og overflade værdi - ægteskabet. Alligevel er det et litterært udtryk, det blev brugt A. S. Pushkin i "Evgenii Onegine" og O. Henry. Føreren af noveller er der en bemærkelsesværdig værk, som kaldes "Handbook of Hymen." Plottet fungerer af amerikanske klassikere, som altid, det uventede og morsom. Hovedpersonen finder lykke og hans livs kærlighed med hjælp af en samling af forskellige fakta og opskrifter.

tone udtryk

Disse to eksempler viser, at formsprog "bånd Hymen" ikke kun kan tales i høflig selskab, men nødvendig. Men det er næppe egnet til politisk debat, men kun fordi de deputerede sidst ikke vedrører familien og ægteskabet emner, såvel som til den unge gud ville komme til retten og i Dumaen.

Tonen kan variere afhængigt af sammenhængen. Hvis denne sætning er skrevet i bæredygtig sublime digt eller opstyltet lykønskning tale, så vil det ikke medføre et smil. Men hvis i daglig tale af den moderne mand er vævet ind i udtrykket "obligationer af Hymen" (hvilket betyder phraseologism omtalt ovenfor), er det ofte en komisk effekt. Det er hensigtsmæssigt at bruge, når højttaleren ønsker at gøre en vittighed. Normalt emnet vittigheder er netop indgåelse af ægteskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.