Nyheder og SamfundKultur

Min søsters mand - hvem er det?

Så min søsters mand ... Hvem er det? Hvem den falder til hvert af familiens medlemmer? For at gøre det lettere at forstå, du har brug for at forstå forholdet som helhed. Åh, disse mange familiebånd! At blive født en mand, naturligvis hurtigt husker folk nærmest ham - har en mor og far, bedstemor og bedstefar. Nå, en anden bror eller søster, og måske en tante og onkel.

For All

Efterhånden som vi vokser, jo det udvider kredsen af vores familie. Jeg blev gift - det betyder, at det har erhvervet i praksis og svigermor. Gift - Jeg fik svigermor og svigerfar. Når brylluppet spillet niece, hvem det samme har til sin mand nu? En søsters mand? Det er hvem? Hvad en relativ? Jeg kom for at besøge min mors kusine - hvor du i familie med ham? Husband af mors søster - en fætter? Bare hoved er spinding! Er det alt kan huske?!

Hvordan ville sige Voland i de udødelige værker af MA Bulgakovs "Mesteren og Margarita", blod spørgsmål - de mest komplekse problemstillinger i verden. Men med disse mange grene og kviste stamtræ og vi vil forsøge at forstå i dag.

Min søsters mand - hvem er det? Hvem det falder til hvert familiemedlem?

Så min søster gift. Bryllup har lagt sig. Otplyasav sidste dans og drikke for vejen, gik, selvfølgelig, og berusede gæster. Og sent på aftenen ved bordet var "kun den nærmeste." Pårørende klart øget, og da du nu bliver nødt til at mødes ofte på en familieferie, at en god idé at finde ud af, hvilken en af dem, der er.

Talrige familiebånd

Så min søsters mand ... Dette er hvem og hvad han er nu vil være for dig? Hans ansigt nu du har købt selv-in-law. Og alle mænd af søstrene, ældre eller yngre, vil du zyatyami. Men søster-in-law fik en - såkaldt kones søster. Og svoger - en bror til hans kone.

Forældre til unge er blevet hinanden, selvfølgelig, de matchmakere. For nylig, bruden, og nu en gift kvinde, også har et nyt familiemedlem - broder-. Det er det, der kaldes bror til hendes mand. Og hvis han har en søster, derefter til sin kone, hun vil være i praksis. mands mor fik en datter og far - datter-. Vi har nu en datter som den anden forælder, kaldes de svigerbørn og mor-in. Ved hans kones forældre svigerforældre kom, og han, selvfølgelig, den elskede mor-in-law og svigerfar. Det viser sig, at hendes mand vil være i praksis næsten alle hans kones pårørende - og mor og far, og min bror og søster. Det kan være let at huske.

Når en søster, gift, føder en datter, vil hun være din niece, og søsters søn - hans nevø. Til gengæld er gravid kvindes bror er barnet naturligvis onkel, og søster, henholdsvis har en tante. Når datter og søn vil være med dig, børn af din søster, de er fætre og bror (eller fætter og kusine). Når du Christen børn, vil de være gudmor og gudfar far, at i forhold til dig og til hinanden for at være faddere.

Så hvad tegner sig for resten af de pårørende til den mand søster, forstår vi. Og måske er spørgsmålet om, hvem han er, synes allerede kun børn i forhold til andre relaterede links snedigt kæder. Men der er stadig stedbørn, en stor-nevø, fætre, bedstemødre, andet fætre, in-love ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.