Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Tricks med røg: effektiv og enkel

For at opnå alle disse spektakulære tricks med røg, du har brug for en vandpibe elektronisk cigaret eller Weipa. Nogle mener, at sådanne tricks vil passe og almindelig cigaret med en brækket filter, men denne rygning vil være dobbelt så skadeligt for dine lunger.

smoky ringe

Sådanne tricks med røg er de mest spektakulære. Opnå effekten af to måder:

 1. Indtast din mund lidt mere damp, derefter hurtigt gøre læberne med bogstavet "O", spidsen af tungen på samme tid holde tæt på tøjlen af sproget. Korte ånde eject små mængder røg.
 2. Denne metode indebærer de samme trin, men på samme tid, du er nødt til at sige, hvis vokalen "O" i halsen. Vi hører lyden i sig selv vil ikke være - kun antydning af klik i din hals. Glem ikke at holde munden åben i form af en bred vifte.

I dette tilfælde, praksis er vigtig. Må ikke blive afskrækket, hvis den første ring hurtigt vil gå i opløsning eller gå galt i princippet.

Dobbelt stramning "ghost"

Sådanne trick røg cigaretter gøres på følgende måde:

 1. Stram, men ikke inhalere røgen i lungerne - holde den i munden.
 2. Bit hovedet tilbage langsomt udånder røgen indenfor 1-2 sekunder. Sprog dermed holde fastgjort til himlen. På den sidste fase af skarpt sænke den ned.
 3. Mens røgen skyen er placeret i en afstand af 5-10 cm fra dit ansigt, let adskilte læber og vippe hovedet mod ham, hurtigt hans ånde tilbage, forsøger at samle det helt.

"Fransk ånde", "vandfald"

Disse tricks med røg lavet på følgende måde:

 1. To eller tre sekunder for at indånde røgen. Det er vigtigt at holde det i munden - det er muligt for denne lidt puste kinderne, ligesom en hamster.
 2. Nu lidt åben mund, grundigt stak ud hans underlæbe, og begynder langsomt at frigive røg. Han vil rejse sig.
 3. Så snart røgen når din næse, begynder langsomt at inhalere dampen tilbage til dem.

Glas med røg

Måske er de mest simple tricks med røg fra vandpibe. Inhale så meget røg, og langsomt, med fokus på regionen, begynde at ånde det i et glas. For en træning, kan du bruge et strå.

Tornado på bordet

Det er også ret nemt trick. I et vindstille rum ånde på overfladen af en så stor del af røgen. Derefter lirke armen og flot skin skrue i et tyndt rør - såsom tornadoer base. At skabe en reel hvirvelvind, tager bare praksis.

Smoky bobler

Dette er en meget spektakulære tricks med røg. Bobler brister og frigiver skyer af damp. Gør fokus kan være som følger:

 1. Fortynd i en skål med opvaskemiddel med en lille mængde vand, få et sugerør til en cocktail eller bruge baby- sæbebobler.
 2. Jo mere røg, du indånder, de mere røgfyldte bobler.
 3. Langsomt udånder røg ind i halmen, grundigt gennemblødt i sæbevand.

Alle tricks med røg let at beskrive, men at lære at gøre dem på maskinen, du har brug for en grundig og seriøs praksis. Kun hver dag at gentage disse tricks, honing dine evner, vil du lære, hvordan disse handlinger, samt være i stand til at kombinere dem og konvertere til nye. Dog skal du sørge for at huske, at rygning og cigaretter, og Weipa og shisha er skadeligt for dit helbred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.