Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

"Gryundfos" Pumper: egenskaber og beskrivelse

markedet for udstyr til vandforsyning repræsenteret af forskellige mærker, modeller produceret for eventuelle behov. Dansk producent Grundfos er en specialiseret virksomhed i denne niche. Dens vifte kan findes og løsninger til privat brug, og kraftfulde stationer, som anvendes i industrien. Som bemærket af brugere, pumpen "Gryundfos" forskellig kvalitet samling, veltilrettelagt, og tilgængeligheden af moderne management systemer. Det er fortsat kun at foretage et valg til fordel for optimalt egnet model til et bestemt formål.

Drænpumper Unilift CC

Et af de seneste ændringer af familie enheder afløbspumpen typen er Unilift CC. Blandt de vigtigste forskelle kan skelnes i nærvær af to dyser design, der gør det muligt for ejeren at selvstændigt styre retningen af udledningen af det pumpede vand. vægtenhed af 5 kg, så dens drift er mulig, selv under vanskelige monteringsforhold. Der har været og effektivitet ved bekæmpelse af forurening. Service problematiske væsker uden strukturelle skader - en stærke punkt i denne linje "Gryundfos". Unilift CC pumper kan pumpe vandet fra faststoffraktion på op til 10 mm, men uden fibrøse inklusioner. Start af udstyr kan indstilles til automatisk tilstand. Det betyder, at på tidspunktet for fastsættelse flydesensoren forøge eller formindske niveauet af den flydende indretning uafhængigt beslutte at aktivere eller deaktivere sugning funktion. Det maksimale antal starter-stop er 100 per time. For at forbedre pålideligheden af pumpens udviklere, der anvendes i høj styrke komposit strukturer og rustfrit stål, så sand og andre urenheder ikke indvirker negativt på den indre overflade af enheden.

Cirkulationspumpe Alpha2

Grundlæggende Alpha-version af installationen anses for at være en af de bedste i den generelle del af cirkulationspumpen. I dag er stigende popularitet og frisk Alpha2 modifikation, hvor berettigelsen af listen er markeret energieffektivitet, modstandsdygtighed over for skader, og øget pålidelighed under alle forhold. Af den måde, strømforbruget af denne model i standbytilstand er kun 800 kW. Som praksis viser, med dette forsyning cirkulationspumpe "Gryundfos" stand til at tilvejebringe et tryk på op til 8 m, der gør det muligt at betjene private husholdninger område på 300 m2. Installationen implementeret og sikringssystemer, blandt dem - den automatisk genstart i tilfælde af en "tør" kursus. Generelt har udviklerne særligt opmærksom på udgangspunktet karakteristika. Så selv efter en lang standby maskinen selv starter i begyndelsen af fyringssæsonen.

Downhole pumpe MP 1

Bredt repræsenteret i produktsortimentet af det danske selskab og borehullet pumper er konstrueret, herunder udtagning af grundvandsprøver. Sådan model angår MP 1, som gør det muligt at udføre rengøring brøndene procedurer samt pumpning forurenede miljøer. Kompakte pumper til brønde "Gryundfos" i denne serie er egnede til anvendelse på dybder op til 80 m. I dette tilfælde kan diameteren af borehullet skabes kun 2 inches. Enheden er karakteriseret ved afbalancerede og den tekniske og driftsmæssige karakteristika. For eksempel en plante kapacitet på 2,5 m3 / h ved en spænding på 220 V.

Dykpumper DPK og DWK

Grundlaget for familien enheder af submersible formular to serier - DPK og DWK. Begge versioner er designet til en dræning og afvanding operationer. DWK version har en øvre udledning forbindelse med filteret installeret på sugeledningen - dette design anses optimal til midlertidig drift. DPK model forsynet med en lateral udledningsport, hvorved det kan installeres på den ringformede base eller ved automatisk rørkobling. Derfor dykkede pumpe "Gryundfos" udført, DPK bør anvendes i en tilstand af konstant arbejde, der kræver permanent installation. I begge tilfælde enhederne giver udførelsen størrelsesordenen 430 m3 / h, fodring hoved 102 m. På grundlag af operationen resulterer brugerne karakterisere modellen som holdbare, effektiv og fleksibel i pumpning i monteringselementerne operationer.

Selvansugende enhed JP

Hvis du vil have en alsidig enhed til husholdningsbrug arbejde i et privat hjem eller i haven område, fit model JP. Denne lille størrelse pumpe "Gryundfos" hvis egenskaber er optimeret til den enkelte applikation - produktivitet når 4,5 m3 / h og tryk - i størrelsesordenen 50 m Der er således to versioner af enheden .. Basisversionen er blokdesign med et låg og en lampe basisplade fremstillet af kompositmaterialer. Den anden mulighed omfatter den samme indretning, men de vigtigste arbejdende dele er lavet af rustfrit stål.

For at implementere de funktioner vandforsyning med lidt krav til udledning potentiale producenten anbefaler installationen supplement "Gryundfos" trykregulator. Pumper sådan konfiguration kan sikre en jævn stigning i vand med 8 meters dybde ved et tryk på 6 bar.

Sump Pump SPO

En anden repræsentant for den indenlandske segment, fokuserede specifikt på brugen af hytterne og landsteder. SPO design fortrinsvis fremstillet af korrosionsbestandige komponenter, og ved fremstilling af ledeskovl flow del og kameraet blev anvendt rustfrit stål. Model forsyninger til 6,5 m3 / h, opretholdelse af en stabil tryk på op til 75 m. Af omfang er snarere universel pumpe "Gryundfos". Downhole indtag af vand, for eksempel muligt ved punkterne med en diameter på 5-6 inches. Men dybest set modellen bruges til at hente vand fra nedbør, opretholde trykket i vandsystemer og som et undervandsfartøj anlæg til vanding af haver. De særlige træk ved apparatet indbefatter en dobbelt akseltætning ved enderne, muligheden for at anvende den niveauafbryder og hele brede installation kapaciteter.

Pumpestation Hydro MPC

Ud over enheder til brug i hjemmet, producenten producerer og pålideligt udstyr til kommercielle og industrielle anlæg. Ved høje Repræsentanter for denne gruppe indbefatter station Hydro MPC forhøjet tryk. Indretningen tilvejebringer vandforsyningen i mængder i størrelsesordenen på 1080 m3 / h, og dermed trykket når 155 m. Det maksimale niveau tryk i basis version er 16 bar, og i særlige versioner det blev øget til 25 bar.

Vi bør også nævne styresystemet, som gennemføres af en særlig "Gryundfos" teknologi. Pumper MPC-serien kan betjenes automatisk og i overensstemmelse med de indstillinger, der foretages via betjeningspanelet til controlleren. Intelligent system giver dig mulighed for hurtigt at tilpasse sig behovene hos brugeren station, som i sidste ende sikrer driften på optimal ydeevne mode med minimalt energiforbrug.

konklusion

Selskabet "Gryundfos" rette hører til de førende på markedet for pumpeudstyr. Direkte bevis på dette er de mange forskellige modeller, der hver især har en optimal ydeevne med hensyn til gennemførelsen af de direkte problemer. Balanced Scorecard ydeevne, bred funktionalitet, brug af højstyrke materialer i design og implementering af avancerede ledelsessystemer - er de vigtigste fordele, der kendetegner produktionen af "Gryundfos". Pumper er også ved at blive udviklet i energibesparende retning. For eksempel automatisering system gør det muligt for ejeren at tilpasse uden deltagelse af de operationelle parametre for enheder i de mest gunstige driftsbetingelser. I dette udstyr vælger optimale forhold mellem kapacitet til volumen det pumpede vand og strømforbrug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.