HjemlighedBadekar eller brusebad

Standard bad. Støbejern, stål bade: Mål

De, der tilfældigvis bor i Sovjettiden, det er velkendt, at badet er en standard, og hvordan velhavende forbrugere havde et valg af denne periode. Ironisk nok, kan en sådan model skal overholdes i salget til dato, da de fleste af lejlighederne interiør forbliver den samme.

Standard bad er en meget ukompliceret design kapacitet, der er designet til brug af én person. De fleste brugere vil designe en standard bad kan virke meget ubelejligt, især hvis du ønsker at tage den liggende, den mest afslappede stilling. Men selv i dag de fleste af de indvendige realiteter bymæssige boliger kræver køb af netop sådanne modeller.

Dimensioner

Mængden af en standard bad kulør hver ejer er ikke en moderne forstæder boliger, som ikke anvendes til at presse ind i produkter, der fremstilles på basis af den sovjetiske standard. På trods af, at parametrene for moderne standard badekar er lidt forskellige fra hinanden, er der et samlet antal egenskaber, der er iboende i denne produktkategori:

 • standard bøtter længde er fra 150 til 180 cm;
 • Bredde - 80 cm;
 • Standard højde af badet - ikke mere end 70 cm.

Blive vejledt i at vælge en standard design bad bør være i området af det rum, hvor den er placeret, at det er nødvendigt at fylde rummet apparater (f.eks vaskemaskiner) eller møbler.

Generelt er det kun det rigtige valg kan kaldes, hvor skålen i badeværelset kan være komfortabelt indkvarteret i en tilbagelænet stilling, der strækker sig ud med benene trukket helt ud. Denne udførelsesform, mens ikke tillader maksimal afslapning, men gør det muligt at oversvømme den nedre halvdel af kroppen og en god hvile.

Bade af jern

Jern er en af de mest almindelige baser til produktion af standard design bade. Dog kan på grund af vanskeligheder i behandlingen af materialet ikke nævne den brede vifte af enkelte parametre af støbejern badekar.

Simpel bad af støbejern kan inddeles i følgende grupper:

 1. Produkter den mindste, kompakt størrelse, specielt konstrueret til brug i de mest trange lejligheder. Med sin hovedopgave sådanne bade klare bare perfekt, efterlader tilstrækkelig plads til effektiv fyldning af knappe plads badeværelser. Men komfortabel indkvartering i en skål badeværelse, størrelse på højst 120 cm i længden og 70 i bredden, er yderst problematisk opgave.
 2. Den næste type konventionelle støbejern bade -. Produkter med dimensionerne 130 med 70 cm Disse standarder er de mest almindelige og populære blandt forbrugerne, der foretrækker at købe jern bade.
 3. Bad hjem europæisk standard er den tredje kategori af støbejern produkter. De kan variere i størrelse :. 140 70 150 eller 70 cm På trods af den relativt beskedne størrelse, disse produkter er komfortable nok til daglig brug og ser meget attraktivt i badeværelserne af ikke-standardiserede størrelser.

akryl badekar

Bortset fra de sædvanlige støbejern badekar, akryl efterspørgsel i dag er produkter, der har en bred nok standarder. Dybde akryl modeller forudsætter en lodret hældningsvinkel, som lidt øger deres volumen og længde.

Når du vælger akryl bade er der flere muligheder for at opfylde behovene hos forbrugeren. Standard badekar akryl kan have dimensioner, der spænder fra 120 til 190 cm i længden og 70 til 170 cm i bredden.

bade stål

Blandt de almindelige typer af standard produkter af stål bade de har den mest overkommelige pris. Derfor, i de senere år hovedparten af forbrugerne stopper på en sådan variant.

De fleste overordnede bade stål fælles standarder har en vægt, der ikke overstiger tredive kilo, når tykkelsen af stålpladen er ikke mere end tre millimeter. Standard bad af stål kan have en længde på fra 150 til 180 cm, en bredde på 70 til 85 cm og en højde på 65 cm. Af særlig betydning her er standard bredde af badet, som giver de fleste brugere føle sig godt tilpas i brug.

Anbefalinger for at vælge en standard størrelse baljer

Der er en række anbefalinger, der vil hjælpe med at vælge den mest komfortable bad i standardstørrelser:

 • bør stoppe på modeller med den mest komfortable størrelse, lavet med brug af miljøvenlige, modstandsdygtig over for mekaniske skader fonde;
 • før man går videre til at købe en egnet løsning, er det nødvendigt at konsultere en specialist, fordi badet monteringssystem fuldt ud skal overholde vandforsyningen;
 • bad skal altid være udstyret med nødvendigt tilbehør;
 • præference bedre produkter, hvis bund har et slip belægning ;
 • når du køber bør endnu en gang undersøge overfladen af badet for tilstedeværelsen af chips, revner, andre skader;
 • vigtigt er at matche de produkt designparametre og stil værelse badeværelse;
 • anbefalede køb produkter kendt, velrenommerede producenter, da sådanne selskaber garanterer materiale af høj kvalitet, pålidelighed og holdbarhed af belægningen, velordnet serier.

Som et resultat,

Gennemførelse af det endelige valg, er det nødvendigt at finde ud af, hvor mange liter i en standard bad, for at bestemme producenten, fremstilling materiale, og til at danne forestillinger om dimensionerne kan installeres.

Den ideelle løsning ville være at købe en standard bad, hvis længde den mest tætte pasform mellem modsatte vægge. Tilladt er forskellen på et par centimeter. Naturligvis betyder et sådant behov ikke for kunder, der har et badeværelse brugerdefineret størrelse og design. Ja, i dette tilfælde, badet eventuelt installeres mellem væggene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.