HjemlighedKonstruktion

Kabel varme gulve: de vigtigste fordele og ulemper

Kabel gulvvarme sikre optimal sammenlignet med elementer af centraliserede varmesystemer. I sidstnævnte tilfælde er den opvarmede luft strømmer fra radiatoren rettet mod loftet, og derefter ned i form af en slags udkast.

Gulvvarme elektrisk kabel skaber betingelser, hvor der er i spidsen relativ kølighed, og er tættere på gulvet temperaturen er betydeligt højere, som anses for at være mere behageligt for mennesker. Under drift af systemet luftstrøm fordeles jævnt over den tilgængelige plads.

Hvad er kablet gulvvarme?

Elektriske varmeanlæg består af ledere, isolator, særlige elektroniske enheder, hvormed temperaturreguleringen sker. Under installationen af gulvet overflade er dækket med en varmeisolator fremstillet ved det reflekterende lag op. Yderligere specialiseret fit montageklæb, over hvilken er anbragt et varmekabel. Hele konstruktionen er fyldt med en kobler tykkelse på 3 cm. Afslutningsvis planke topcoat.

Kontrolleret kabel gulvvarme termostat, som er installeret i rummet i henhold til kravene i den tekniske dokumentation. Til dette element i systemet er forbundet direkte med de temperaturfølerne og opvarmning ledninger.

fordele

Kabel varme gulve har følgende fordele:

  1. Installationen udføres i det støbte gulv. Derfor fungerer systemet ikke tager for meget plads.
  2. Kabel Opvarmet gulv behøver ikke at opretholde i det mindste drift.
  3. Når systemet er ikke skadelig stråling, ingen luft-tørret.
  4. Tilslutningen sker til en standard stikkontakt.
  5. Muligt at etablere en ønsket temperatur.
  6. Ingen uvedkommende støj.
  7. Systemet er beskyttet mod beskadigelse.
  8. Opvarmning sker jævnt fra gulv til loft.

mangler

Ligesom ethvert andet system, kabel etage har flere ulemper. Det vigtigste kan betragtes højt strømforbrug. Også, før du udfører varmeanlægget, skal du sørge for, at ledninger i huset vil modstå den ekstra belastning.

Som et resultat,

Installation af kabel gulvvarmesystem ser yderst gavnlig initiativ i baggrunden drift af stationære varmeapparater, konvektorer, varmeapparater, standard radiatorer. Som den varme luft stiger nedefra, man føler komplet komfort og bekvemmelighed selv i de mest barske vejrforhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.