HjemlighedKonstruktion

Sådan justeres betonggulve: Nogle tips

Når du kommer ind i en ny lejlighed eller bare laver reparationer i en eksisterende, vil du også have ordet. Men for at lægge parket, linoleum eller laminat, har du brug for en strengt vandret base. Og så opstår spørgsmålet: hvordan man kan niveauere betongulve? Det er helt muligt at gøre det selv, så du kan spare penge, og du behøver ikke særlige færdigheder. Det vil være nok for dig mindst en gang at se, hvordan et sådant arbejde blev udført udefra.

Hvis vi taler om, hvordan man skal klare betongulve, er det værd at bemærke, at ethvert arbejde begynder med markering. Du skal finde det højeste punkt på gulvet. Dette gøres ved hjælp af et hydraulisk niveau, en god ledning, kopper eller kyllinger af forskellig højde. To personer trækker først ledningen diagonalt fra hjørne til hjørne, og den tredje berører kun niveauet til denne ledning og sætter det strengt vandret. Alle mounds på gulvet skal være under denne ledning. Når du har nået målet, er et fyrtårn i midten af værelset på gulvet oprettet, en chock med den ønskede højde er valgt, og i hjørnerne af rummet placeres markeringer på væggene på de steder, hvor ledningen er placeret. Den anden diagonal skal konstrueres på nøjagtig samme måde.

Når man taler om, hvordan man skal niveauere betongulve, skal det bemærkes, at de højeste bakker normalt ligger i hjørnerne af rummet såvel som hvor sømene er placeret. Hvis forskellen i højden er stor nok, er det værd at vurdere, det kan være bedre at skære en høj hillock end at fylde cementet med næsten hele rummet med cement.

For at forstå, hvordan man skal rette betonggulvet korrekt, er det nødvendigt at tegne en mærkeledning fra ledningen. Denne linje kan hæves til samme højde afhængigt af uregelmæssighederne, men den kan ikke sænkes, fordi den centrale stråle allerede er blevet udsat på det højeste punkt. Nu er det nødvendigt at fremføre ledningen langs linjerne på væggene for at lægge yderligere bakker på gulvet i rummet. Afstanden mellem dem skal være 70 centimeter. Det er nødvendigt flere gange for at kontrollere rigtigheden af deres eksponering for at udelukke dannelsen af nye uregelmæssigheder. For at gøre dette skal du trække ledningen fra væg til væg i alle retninger. Mærkerne på væggene skal være på samme niveau som bakkenes højde.

Vi forstår yderligere, hvordan man skal niveauere betongulve. Det næste skridt er at fortsætte med at hælde. Før dette skal gulvet være dækket af jord. Til en plade kan du bruge en konventionel cementmørtel, men en særlig blanding anbefales. Mørtelets tæthed skal vælges i henhold til tykkelsen af den cementholdige plade. Her er princippet meget simpelt - jo tykkere skræftet, jo tykkere skal løsningen være. Montering af betongulve skal udføres så præcist som muligt, jævnt fylde rummet med mørtel. I dette tilfælde skal skrængen passere nøjagtigt langs de udsatte fyringer. Overfladen skal udjævnes med en træstrimmel meget omhyggeligt. Når skærmen strammer lidt, skal bægerne fjernes, og i deres sted hældes opløsningen. Overfladen bør hærde godt, så gå ikke på det på forhånd.

Nu ved du, hvordan man skal niveauere betongulve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.