HjemlighedKonstruktion

Vandtæt silikone fugemasse: funktioner og anvendelsesområder regler

Under udførelsen af reparationer i hjemmet, kan såvel som i professionelle byggeri ikke gøre uden brug af silikone fugemasse. Dette materiale blev erstattet hjemmelavet mastiks, bituminøse blandinger og forskellige spartelmasser, der tidligere blev anvendt til limning af elementer, reparation revner og forseglinger.

Vigtige funktioner

Vandtæt silikoneklæbemiddel er en tyk, viskos masse, som anvendes til isolation leddene, tætningslister og limning overflader. Et materiale stand til at tilbageholde fugt og beskytter strukturen fra eksterne negative faktorer. Blandt ingredienserne af den beskrevne sammensætning kan isoleres forstærker fundament primer klæbende vulkaniserende silikone og blødgørere. Basiskomponenten virker silikonegummi, men forstærkeren skal give styrke, bestemmelse thixotrope egenskaber, og mere specifikt viskositetsniveau. Vedhæftningsprimer tilsættes i den hensigt at sikre en sikker binding med materialet overflade, der skal behandles. Plasticitet er garanteret silikone skyllemiddel, men vulcanizer stand til at omdanne en pasta-lignende form i det færdige materiale, som ligner en plast gummi. At udvide området for anvendelse er nogle producenter tilføjet til ovennævnte komponenter, farvestoffer, fungicider, samt mekaniske excipienser. Den anden bestanddel er bestemt til at forhindre eller ødelægge forekomsten af svampe eller mug, især med hensyn til det tilfælde, hvor tætningsmidlet skal anvendes i omgivelser med høj luftfugtighed. At forbedre den mekaniske greb tilsættes fyldstoffer på sandet typen, glas eller kvarts støv.

kvalitative egenskaber

Vandtæt silikoneklæbemiddel har en temmelig kompleks struktur, nemlig det bestemmer egenskaberne af materialet, nemlig elasticitet, modstandsdygtighed over for temperaturændringer, modstandsdygtighed over for aggressive miljøvirkninger, høj modstand vand, fremragende aggressiv kvalitet, og evnen til at modstå biologiske angreb af mug og meldug.

Hvis du beslutter dig for at købe en vandtæt silikone fugemasse, bør du vide, at han har en høj elasticitet, kan den bruges med forseglingen af revner og fuger, selv på mobile forbindelser. På tidspunktet for stretching fibersammensætningen forlænget med 90%, hvilket tillader offset ingen frygt fugetætningsmiddel. Du kan regne med en høj modstandsdygtighed over for temperatursvingninger. Således, at drive et produkt, som er blevet behandlet med tætningsmiddel kan være ved en temperatur i området fra -50 til +200 grader. Når det kommer til varme-resistente sammensætninger, vil de være i stand til at undergå en temperatur, der når 300 grader.

nogle ulemper

Vandtæt silikone fugemasse ikke mangler ulemper, nemlig ikke hver materiale af den beskrevne type er i stand modstå farvning, ikke alle forbindelser har en høj vedhæftning til polyethylen, teflon og carbonat. Blandt andet skal du være forberedt på det faktum, at anvendelsen på våde overflader ikke kan give et positivt resultat, da fugemasser er komplekse behandling af sådanne grunde. Hvis der er et ønske om at eliminere de ovennævnte ulemper, er det nødvendigt at vælge silikone sorter, i deres sammensætning, der er mekaniske fyldstoffer og organiske stoffer.

anvendelsesområde

Hvis du har brug for en silikone fugemasse til akvariet, så kan du købe det i den rigtige butik. Men området for anvendelsen af disse præparater er meget høj. De kan bruges til ikke kun interne, men også eksterne værker. Således kan de anvendes om nødvendigt forseglingssamlinger i nedløbsrør. Sealant er et must, når forsegling fuger i vinduesrammer og i færd med at reparere de fliser, der er lavet af sten. Dette gælder for det tilfælde, hvor visse elementer er skrællet fra overfladen. Under installationen af taget kan have brug for fugning og tætning af samlinger. Sidstnævnte udsagn er sandt for æglæggende vinyl beklædning.

Anvendelsesområde sammensætning indendørs

Det kan med held anvendes silikone fugemasse til akvariet. Imidlertid er det ikke begrænset til omfanget af brugen af materialet inde i lokalerne. Den kan anvendes til at forsegle samlingerne af gulv, loft og vægge af gipsplader overflader. Du kan tilslutte leddene ved hjælp af en given sammensætning på en vindueskarm eller bordplader, der er lavet af kunstige eller natursten. Fremragende blanding klare afspærre dele, der udsættes under drift for høje temperaturer.

Omfang i badeværelset

Bruges i færd med at reparere fugemasse til vinduer. Dette gælder i det tilfælde, hvor der er behov for montering af spejle inde i badeværelset. Det kan være nødvendigt for installation af VVS inventar. Ved hjælp af den beskrevne blanding, kan man forsegle krydset område, samt leddene i kloakrør. Under installationen af kabinen, bruser eller bad kan være nødvendigt at forsegle samlingerne.

Sorter og fugemasse ansøgning regler

Hvis du ønsker at købe en fugemasse, som gennemgår den mest positive, er det vigtigt at vide, at disse præparater er opdelt i to grupper, den første af dem - en-komponent, den anden - to-komponent. One-komponent er mest populære i hverdagen, de gennemføres i kassen, samt Foyle pakker. Størkning af materialet forekommer, når de udsættes for luft, og den samlede hårdhed når et præparat med et tyndt lag af materiale i området fra 2 til 15 millimeter. Hvis der er et behov for et tætningsmiddel i industrisektoren, bør det foretrækkes at en tokomponent silikone forbindelse. Dens størkning sker ved kontakt af katalysatoren, men tykkelsen er ikke begrænset. Enkomponent blanding afhængig af ingredienserne i hærdningsmidlet kan opdeles i neutrale og sure.

Især surt tætningsmiddel

Denne blanding udtrækker eddikesyre, som er i stand til at fremkalde korrosion af zink, messing, kobber, bly og andre materialer. Hvis du ønsker at købe sådan en fugemasse vil være prisen på $ 3 per flaske, som volumen svarer til 300 milliliter. Få sådant produkt, vil du kunne mærkning A. Inden brug en siliconesammensætning, er det tilrådeligt at udføre forsøg, som indebærer at kontrollere, om limfladerne vil reagere med syren. Dette er vigtigt, når man arbejder med cement og marmor overflader. tilgængelig carbonat, alkali og kalk, som er i stand til at reagere med eddikesyre Yderligere ingredienser sådant materiale.

Funktioner neutrale fugemasser

Hvis du har brug for en silikone fugemasse til badet, kan du vælge en neutral sin art, der er universel og kan bruges til at behandle alle former for overflader. Rolle af hærdningsmidlet virker som en alkohol eller ketoxim. Sådanne sammensætninger er i stand til at modstå høje temperaturer og høj temperatur tætningsmiddel kan anvendes i konstruktionen af saunaer og bade. Hvis du har valgt en farveløs silicone fugemasse af denne type, kan du regne med høj bakteriedræbende. Men mange forbrugere ikke kan lide det faktum, at sådanne blandinger er dyrere - 300 milliliter bliver nødt til at betale omkring $ 7.

Salget kan ses og kompositioner specialisering, nogle af dem er designet til at udføre specifikke opgaver.

konklusion

Moderne producenter er tætningsmidler til salg i en bred vifte. Således vil bilisterne kunne vælge selv sammensætningerne, som er beregnet til reparation af køretøjet og udskifte pakninger. Sådant materiale glimrende beskytter elementerne fra fugt, maskinolie og frostvæske. Blandingen strømmer ikke på tidspunktet for anvendelse og er stand til at undergå kortvarig indførelse temperatur. Hvis du har brug for en fugemasse, at prisen er blevet nævnt ovenfor, skal du huske, at under anvendelsen og driften af blandingen bør beskyttes mod udsættelse for benzin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.