Intellektuelle udviklingAstrologi

Smukke sten: jaspis, rød, grøn, hvid og endda sorte

I mineralogi, der er sammenlignelige i skønhed med marmor sten. Jasper, som ofte forveksles med nævnte race er chalcedony, hvori farvestoffer er dispergeret i tynde lag, som danner et mønster. Det kvarts korn af mikroskopisk størrelse er tæt forbundet med chalcedony indeslutninger, "forurenet" med forskellige urenheder. Mineral kan være grøn, rød, hvid, lilla, og på tværs af de sorte sten. Jasper forekommer i form af sten af samme farve, men oftere er brogede, stribede mønstre eller elementer eller plettet farvebånd forekommende store lag. Det er på grund af denne farve race fik sit navn i antikken (græsk yaspis -. «Pied»).

Den gavnlige effekt på den menneskelige har næsten enhver jaspis sten. Zodiac, der kan bære smykker med dette mineral, er i hvert element (Vand, jord og luft). Undtagelser er Fiskene og Krebsen, for hvilken Jasper - for stærk talisman. De kan undertrykke det, så det er ikke nødvendigt hele tiden at bære.

Perler, smykker kasser, indstillinger af sten, påskeæg, se - de elementer, der bringer til huset af velstand og orden. I dette tilfælde, aflange genstande som "vaske" ejeren af den nye energi, og bidrage til dens sfæriske koncentration. Den opfattelse, at stenen er i stand til at skræmme væk vilde dyr, og de kolde farveprøver så hurtigt sprede ondsindede væsener fra andre verdener.

Den mere interessante af disse sten? Jasper betragtes som en talisman af rejsende. Så hvis nogen går på vejen, så plantede ham diskret mineral vil holde den rejsende. Bemærk også muligheden for Jasper (og alle chalcedony) at fodre energi til den person, på afstand, hvis hans billede placeres i den relevante rubrik.

I hvilke sygdomme lithotherapists brugt disse sten? Jasper har længe været anset for at være bærer af Yin energi. Det menes, at det bringer til syge med feber, epilepsi. Røde mineraler gøre godt med kvinders sygdomme. Avicenna rådes til at bære maskot for Jasper på maven for at beskytte sig mod sygdomme i maven. Endvidere bemærkes det, at den fremmer heling af øjensygdomme, nyre, urinblære.

Taoistiske overbevisninger anfører, at mineralsk forlænger livet, styrke den fysiske krop. For at øge følsomheden af denne kultur bliver brugt grøn jaspis - sten, hvis egenskaber, som anses for at være awesome. Bærere sådan en talisman kan se, at er utilgængelige for almindelig syn. Måske er det derfor en af de religiøse institutioner i Thailand er en stor statue af Buddha, lavet af fem-ton monolit af grøn jaspis. De, der var heldige nok til at besøge dette tempel, rapporterede en usædvanlig strøm af livgivende energi ved siden af et objekt for tilbedelse.

Mineralforekomster øjeblikket findes rundt omkring i verden. Især en masse af dem i den russiske Altai og Ural. Interessante mønstre fremstilles på Maruvatu ø. Her mineraler er deponeret på en sådan måde, at de kan udvindes kun under lavvande. Men indsatsen er værd, t. Til. De resulterende prøver har et meget levende billede af de farvede cirkler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.