InternetElektronisk handel

Billeder fra sociale netværk vil få et andet liv ...

I den seneste tid, denne service var kun tilgængelig for beboerne i USA og nogle europæiske lande. Nu er en lignende tjeneste er klar til at lancere i det område af Rusland og SNG-landene.

Picmaker.ru - vil være af en online-editor, hvor du kan oprette en sammensætning af fotos, bruger mere end ti forskellige print layout indstillinger fra sag til iPhone, Samsung, og i fremtiden, og til iPad. Ud over dette vil blive stillet til rådighed med forskellige farvefiltre og evnen til at vælge farven på din buduyuschego af sagen (sag) for gadget. Udskrivning vil ske direkte på måtten bæretaske, som er helt en fornøjelse at holde i deres hænder, måske i fremtiden vil være i stand til at bestille billeder på en variant af silikone. Picmaker vil blive integreret med sociale netværk, så billederne kan nemt downloades fra VKontakte, Facebook, Instagram, eller blot med computeren.

Desuden vil tjenesten giver mulighed for at samle sin samling fotomagnitov og nyde eksklusiv fotogalleri af berømtheder og smukt design arbejde. Galleriet vil blive opdateret med en vis periodicitet, og fotogallerier fra stjernerne er baseret på de ønsker, som brugere af tjenesten. Picmaker lover at behage sine brugere ikke kun casestudier og samlinger fotomagnitov, men også en række andre interessante ting, oplysninger om, hvilke der ikke i øjeblikket er omfattet.

Ifølge en af repræsentanterne, Picmaker - ved udgangen af februar 2013, vil præsentere en service for b2b-segmentet, og på dette tidspunkt brugere vil sætte pris på et andet projekt, som også vil være knyttet til sociale netværk. Tjenesten planer om at besætte en niche ikke kun i Rusland og SNG, men også i nogle lande i Centraleuropa.

For nemheds af brugere frigive Picmaker app på sociale netværk og til iOS og Android platforme. Applikationer til mobiltelefoner vil have alle de funktioner som Instagram, men ud over dette vil være til rådighed Eksklusivt galleri af billeder kotoroh bruger kan stadig bruges som tapet til dit skrivebord din gadget. Og selvfølgelig, at brugeren kan fra billeder taget i en vis periode, eller ved at vælge dem fra galleriet til at gøre din sag eller indsamling buduyuschy fotomagnitov og på mindre end ti dage, han ville have.

I øjeblikket er det allerede lanceret en salgsfremmende tjeneste side Picmaker, og, som er fastsat heri, alle brugere, der modtager en invitation vil blive venter på gaver til ære for lanceringen af tjenesten, og abonnenter i grupper og vk facebook - ekstra bonusser. For at modtage en invitation, skal du blot klikke på knappen "for at få en invitation." Af den måde, ikke mindst, vil leveringen af færdige produkter være gratis! Nå, vil vi vente til lanceringen af tjenesten, og så gøre det til en detaljeret gennemgang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.