InternetElektronisk handel

AppBonus: tilbagemeldinger om tjenesten, generelle egenskaber

I dag, hver af os har en mobil enhed. Uanset om det er en smartphone eller en tablet computer, vi holder ham i flere timer om dagen, browsing news feed sociale netværk, læse bøger, taler i chatrum og gøre en masse andre ting. Med fordel sådanne anordninger tjene os som en kilde til information eller underholdning. Men smartphones og tablets, der er masser af andre muligheder, hvoraf vi sjældent tænker. Især kan disse gadgets gøre. Lær mere om, hvor meget indkomst kan fås fra en enkelt enhed, samt om hvordan man gør dette, kan du læse denne artikel.

Cost-per-installation

Måske har du hørt, at mobile applikationsudviklere til at betale for at reklamere for deres produkter, at fremme deres kataloger i Appstore, Google Play og andre. Dette marked er ved at vinde sit momentum i dag, mens den viser gode resultater (mange af de øverste programmer har millioner af indtægter). På det, ud over sig selv annoncører og ejere af forskellige sites som nyhedssites og kanaler i Youtube, kan tjene og almindelige brugere. For hver ansøgning installation ejere er villige til at betale dem en vis mængde penge! Og for at hjælpe i dette tilfælde vil de servicere proxy ligesom AppBonus. Anmeldelser af dette system, og hvordan det virker, se denne artikel.

En model, hvor programmet er betalt hver installation i mobile enhed ser meget enkel. Brugeren skal downloade til din telefon eller tablet app fra særlige kontrol AppBonus. Anmeldelser sige, at dette er den enkleste program, der tilbyder dig et nyt job (hvilket giver henvisningen til det program, der vil hente), samt under hensyntagen til din saldo og mængden af filen. For at forstå grænsefladen af ansøgningen er enkel.

Når du har arbejdet et bestemt tidspunkt, kan du trække de penge tjent. Dette gøres på forskellige måder, forudsat tjeneste AppBonus. Anmeldelser kaldte de mest almindelige betalingsmetoder, såsom mobil konti opdatering, output til Webmoney, samt betaling til banken kortet.

Hvad skal jeg gøre?

Som det er blevet klart, for indkomståret skal du downloade programmet. Dette bør ske ved særlige links fra Google Play og Appstore (afhængigt af operativsystemet). Frygt om sikkerheden programmet er ikke nødvendigt - de er tilgængelige i ovenstående mappe, og derfor ikke udgør en trussel mod enheden.

Vurderes hvert download, du har afsluttet. Derfor, for der skal betales, skal du klikke på hver af de links i app og vente på indsprøjtningen vil blive gennemført. Vær opmærksom på din internetforbindelse. På grund af det faktum, at der er behov for at overføre store mængder data, skal du sørge for at arbejde udelukkende via det faste adgangspunkt (Wi-Fi).

Hvor meget til at betale?

Som vist ved at beskrive AppBonus anmeldelser, betaler på forskellige måder, afhængigt af hvilket program du vil installere. Oftest er det omkring 10-15 rubler. Mængden af din indtjening afhænger af tilgængeligheden af sponsorater applikationer. Karakterisering AppBonus, anmeldelser tyder på, at opgaverne givet i løbet af dagen temmelig meget. Det betyder, at nok arbejde for alle: mindst, som en lille deltidsjob for sikker. Beskriver tjenesten AppBonus.ru anmeldelser bekræfte dette.

anbefalinger

Den bedste måde at lære om projektet - er at læse anbefalingerne fra deltagerne. Ved at gøre dette, vil du være den mest vidende om, hvad der udgør https://www.AppBonus.ru. Anmeldelser, der er i stand til at finde os, er positive. Brugere bekræfte, at du kan tjene ved at sende screenshots afgifter.

Så hvad venter du på? Grib din smartphone og downloade programmet AppBonus!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.