SundhedSygdomme og betingelser

Nefritisk syndrom

Nefritisk syndrom er et kompleks af symptomer, der ligner akut nephritis (nyresygdom). Heriblandt udseendet af ansigtsødem, øget proteinuri, forekomsten af hypertension, svækket nyrefunktion, forøget blodstørkning. I nogle tilfælde er sygdommen suppleret med nyreinsufficiens, eklampsi, samt opkastning, muskelkramper, hikke.

Nefrotisk syndrom (især hos børn og unge voksne) synes pludselig i kort tid efter sin eksponering til en udløsende faktorer, fx afkøling eller angina. Han udvikler ofte på et tidligt stadium i udviklingen af jade, med sygdommen lupus, nodosa, vaskulitis og fremgår af den gradvise udvikling af sygdommen.

Dette syndrom betragtes som resultatet af mange patologiske tilstande som fører til forøget permeabilitet af de kapillære vægge. Dette fænomen opstår på grund af immune sygdomme, virkninger på kroppen af toksiner, metaboliske processer, udvikling af degenerative processer.

Isoleret primær og sekundær nefrotisk syndrom. Klinik og en anden afhænger af sygdomsårsager og udtrykkes i dannelsen af ødem, som først vises på ansigt, så i taljen, i det genitale område og strækker sig ind i det subkutane væv. Ganske ofte, anæmi, hæmaturi, åndenød, forstyrret hjerterytme, øget blodsænkning. Patienter klager over træthed, hovedpine, mundtørhed, appetitløshed.

Kan forårsage komplikationer i denne type sygdom. De vises i form af infektioner, såsom sepsis, pneumoni, lungehindebetændelse, renal venetrombose, cerebralt ødem, nefrotisk Stroke.

Lad os betragte nærmere, hvad der er nefrotisk syndrom.

Primære er resultatet af nyresygdom, der fører blandt hvilke er glomerulonephritis. Dette syndrom indebærer minimale ændringer i den menneskelige krop og findes i både børn og voksne.

Det sekundære er resultatet af mange sygdomme, hvor udviklingen af nyresygdom proces ikke starter med det samme. Disse kan være sygdomme, såsom diabetes, malaria, syfilis, tuberkulose, hepatitis, samt snake eller bistik og andre.

Du skal vide, at nefrotisk syndrom kan forekomme med minimale ændringer i kroppen (hos børn), fordi der er en god respons på kortikosteroider. Men forløbet af sygdommen afhænger af mange faktorer såsom patientens alder, årsagen til sygdommen, kliniske tegn, morfologiske karakteristika, behandlingsmetoder, og tilstedeværelsen af komplikationer.

Den korrekte diagnose er ikke så svært og kræver ikke brug af særlig undersøgelse. I dette tilfælde er det tilstrækkeligt at studere de eksterne manifestationer af syndromet. Kompleksitet er at fastslå årsagerne til den nefrotisk syndrom, så det udfører en fuldstændig undersøgelse af patienten.

Ved sygdomme "nefrotisk syndrom" behandling involverer først og fremmest, rimelig fysisk aktivitet, at undgå udvikling af trombose. Patienterne tildeles en speciel diæt. Ordineret diuretika, kortikosteroider og cytotoksiske midler. Men før du tildele disse stoffer bør gennemgå en komplet klinisk undersøgelse af personen, som også omfatter en biopsi af nyre.

Nefrotisk syndrom hos børn er syge oftere i alderen mellem to og fem år og voksne i alderen tyve til fyrre år. I nogle tilfælde kan sygdommen forekomme hos nyfødte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.