SundhedSygdomme og lidelser

Sprængning af musklerne. At behandle eller ikke at behandle?

Muskelstrækninger (eller nervøs tic) er en ufrivillig kortvarig sammentrækning af ansigtsmusklerne eller andre dele af kroppen. For eksempel kan et ben i løbet af et fald falde spontant, og fra en for stor spænding eller kraftig træthed kan øjnene begynde at ryste. Nogle gange er det muligt at observere ufrivillige bevægelser af hænder, nakke, blinkende af et eller begge øjne, frowning af øjenbrynene. Nervøse tics kan også omfatte nervøs hoste, hiccoughing, grunting, champing eller stønning.

Nogle gange er disse tics irriterende, nogle gange skræmmende. Det antages, at musklernes ufrivillige rykning er fuldstændig harmløs og til sidst forsvinder. Men i nogle mennesker forbliver det for livet. Hvis en person, der lider af nervøse tics, hver gang flere og flere muskler påvirkes, og nervøs rykker ledsages af lyde - det hedder Tourettes syndrom.

Ofte sker det, at nervøse tics forekommer som konsekvenser af craniocerebral trauma, skade på centralnervesystemet ved virus, udvikling af aterosklerose. Nogle børn og let suggestible mennesker kan have tics af imitation, der opstår, når de kommunikerer med en person fra sygdom.

Nogle patienter er i stand til at undertrykke ufrivillige tics, hvilket skaber spændinger inden for muskelstrækninger eller omvendt, der skifter al deres opmærksomhed mod andre dele af kroppen eller skaber nye bevægelser. Normalt hjælper dette, da efterfølgende væsentligt slapper af disse muskler.

Det mest almindelige er trækningen af ansigtsmusklerne, herunder øjenlågene. Ufrivillig rykker i øjnene kan skyldes stærk følelsesmæssig træthed og nervøs overbelastning.

Hvis hyppig kramning af musklerne begynder at genere, irritere, forekomme mere og oftere eller påvirke andre muskler - du bør konsultere en læge.

Da ufrivillig muskeltræning hos børn ofte har en aldersrelateret karakter og varer i en relativt kort periode, er det nødvendigt at understøtte barnet psykologisk effektivt med forståelse, pleje og varme for effektivt at behandle sygdommen. Beskyt ham mod stress og mental stress. På samme tid bør barnet gøre mere sport, gøre morgenøvelser, gå i frisk luft.

Nogle psykologer anbefaler at behandle et kryds ved hjælp af "wedge-wedge" -metoden. For dette bør barnet gentage igen og igen, lære så præcist som muligt, hvordan man reproducerer de ufrivillige bevægelser af musklerne. I sidste ende vil han lære at styre dem.

Hvis medicin kræves, ordineres patienten følgende lægemidler:

  1. Antidepressiva er ordineret for at lindre angst.
  2. For at genoprette helingsprocesserne i hjernestrukturer og forbedre deres ernæring anvendes nootropiske lægemidler.
  3. Grupper af vitaminer er taget for at normalisere metabolisme og hæve immunsystemet.
  4. For at forbedre nattesøen anvendes sedative lægemidler baseret på valerian eller moderbrød.

Ved hjælp af traditionel medicin kan ufrivillig rykker af muskler hurtigt elimineres med følgende opskrifter:

  1. Et afkog af kemikerens kamille vil øge immuniteten og forbedre kroppen.
  2. Tinktur af morwort, soaking for natten, vil godt påvirke en rolig og dyb søvn.
  3. Et glas varm mælk med honning vil hurtigt falde i søvn.
  4. Hagtornens frugt, fyldt med kogende vand, vil give kroppen en chokdosis af vitamin C.
  5. Te eller afkog af mynte vil lindre stress og rolige nerver.
  6. Det vil hjælpe i kampen mod stresstinktur af ivan-te urter og te fra St. John's wort med kamille blomster og honning.

På anden måde vil patienten blive hjulpet af en god afslappende massage, akupunkturprocedurer, vandprocedurer, udendørs aktiviteter og hobby for en favorit hobby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.