Kunst og underholdningLitteratur

Kolesov Natalia: bøger i fantasy-genren

I genren fantasy utallige bøger skabes i dag. Russiske forfattere, der udgiver litterære værker i denne retning, et par hundrede. Blandt dem - Kolesov Natalia. Men denne forfatter skaber sine bøger ikke kun i fantasy genren. På grund af sin pen ud fra tid til anden kærlighedshistorier, fantastisk arbejde, og selv historier.

om forfatteren

Hvad er kendt af en sådan forfatter som Kolesov Natalia Valenidovna? Med hensyn til de andre repræsentanter for den russiske fantasi, ganske lidt. Kun det faktum, at hun fortalte om sig selv.

Kolesov Natalia blev født i Novokuznetsk. I denne by det er bosat i dag. Hun er uddannet fra Kemerovo State University, Faculty of filologi. Efter endt uddannelse Kolesov Natalia ikke virkede som redaktør, en lærer, en journalist eller en lærer i det russiske sprog. I modsætning til konventionelle Alumni filologiske fakultet Kolesov anbragt på fabrikken som en ingeniør.

Hun begyndte at skrive i lang tid. Til dato, dens hovedaktivitet er at skrive romaner. Bøger Natalia Kolesova diverse genrer. Men frem for alt, er det kendt som forfatter af fantasi.

bøger

At elske fiction romaner af forfatteren omfatter følgende værker:

  • "Valentinsdag";
  • "Apotek heks";
  • "Prøvetid";
  • "Kongen på pladsen";
  • "Som jeg var på udkig efter en mand."

Genre fantasy klar præference Kolesov Natalia. Alle bøger vil ikke liste i denne artikel. Den mest berømte af dem: "Cards of Destiny", "Walking på tagene", "på halen af lykke", "Ghost roman."

"Walking på tagene"

Læsere af prosa Kolesova anderledes. Nogle ser i hendes bøger alt for mange klicheer og fortærskede storylines. Andre selv, måske bemærke lignende funktioner og moderne prosa forfatter, men fra læsning nyde. "Walking på tagene" - en bog, der har vundet flest positive anmeldelser. Arbejdet er endnu kaldes en model af såkaldt urban fantasi.

Bogen, ligesom mange i bibliografien Kolesova rettet mod teenagere. Eller unge voksne fans af genren. Hovedpersonen i historien - en elev af gymnasium ved navn Agatha. En teenagepige er uinteressant, kantet og ikke populære blandt deres klassekammerater. Agathe foretrækker at tilbringe tid alene, er det ønskeligt, at læse bøger. Men en gang i byen, hvor der er begivenheder i romanen "Walking på tagene," kommer en ung og temmelig attraktiv mand, der pludselig meget opmærksom på Agatha, og så afslører hendes frygtelig hemmelighed.

"Facets Obsidian"

I det kvindelige publikum, denne bog også fået popularitet. Roman Kolesova ifølge anmeldelser, ligner et smukt eventyr. I denne bog forfatteren har lagt stor vægt på beskrivelsen af landskabet. Dette er ikke overraskende. Efter alt, det kræver plottet. Romanen ligger i et mystisk slot, som ligger dybt i en mørk skov. Bogen indeholder nogle historier. I hver af dem er der og hekse, og varulve og ghouls.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.