Intellektuelle udviklingMystik

"Nat" mineral: de magiske egenskaber af månesten

Hvorfor er denne sten er opkaldt efter månen? Ja, alt er let! Det fik sit navn efter en smuk blålig-sølv tidevand, der ligner en måne glød. Det flimrende lys af et fascinerende look og ophidser bevidsthed! Og det er ikke forgæves, fordi natten lys altid henledes på sig selv de nysgerrige øjne mennesker ... Long da dette mineral betragtes som en magisk talisman og amulet. Der var en tid, hvor disse shamaner sten udsmykket deres stabe for at "genoplade" deres månens energi om natten.

Mineral har forskellige egenskaber. Den magiske egenskaber månesten gøre en person mere blid og mild, og behandling for at hjælpe med at beskytte dig selv fra de dårlige indflydelse af månen. Hvad er hans magi? Den magiske egenskaber månesten

  1. Først og fremmest er det månesten designet til kreative mennesker, som er i stand til at øge den æstetiske sans.
  2. Dette mineral - et godt værktøj til at tiltrække kærlighed! Folk, der allerede har taget med lidenskab, de magiske egenskaber af månesten hjælp i høj grad forstår hinanden. Hvis de er afkølet sammen, vil stenen advare dig, potusknev.
  3. Ubalancerede og impulsive folk lære ikke at spilde deres energi til højre og til venstre! Moonstone vil sende det i den rigtige retning, betydeligt afkøle vrede og iver, vrede og depression.
  4. Den magiske egenskaber af månesten hjælp beskytter mod energi vampyrer. Hvis du taler med mineralet og takke ham for hans hjælp, han er i stand til at rense negative rum!
  5. Det menes, at styrken af dens indvirkning ganges i fuldmåne. Pebble god effekt på hjertefunktionen, på rygsøjlen og brystkassen.

Behandle det omhyggeligt!

Moonstone elsker skånsom behandling er, fordi det er en kilde til uendelig energi, der kan beskytte en person fra ulykker og problemer. Dekoration, hvor der er dette mineral, er du nødt til at holde sig strengt til de udpegede steder for dem, kan redde dem fra kontakt med andre smykker. Ellers ridser på klippeformationen. Husk, at mineralet ikke tåler dagslys, samt de direkte stråler fra solen (han også -! Månen). Opbevar det i et mørkt og køligt og altid tørre steder. Hvor finder du det?

I dag er der masser af steder at finde månesten - ikke noget problem. Det findes både i vores land og i udlandet. De mest berømte aflejringer af dette mineral magi - Australien, Indien, Madagaskar, Brasilien, Sri Lanka og andre lande. Han er ganske følsom over for forskellige stød, og hvis håndteres forkert mister sin vidunderlige finish. Derfor krævede nøjagtighed og pleje under produktionen.

Bemærk det dobbelte!

I øjeblikket er der to månesten! Dette er en anden perle smykker er ikke oprindelse - ornamental gips. Det er meget lig den originale, da det har den samme nuance som Moonstone, hvis pris, selvfølgelig, adskiller sig markant fra de "wannabe" i en stor måde. Så jeg vil sige - pas på "forfalskninger" af gips!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.