SundhedMedicin

Den mest berømte russiske læger

De er fuldt dedikeret deres liv til at kæmpe for deres kolleger sundhed, videnskab, teknik. Berømte russiske læger har reddet mange liv og lindre patienternes lidelser. Hvem er de - disse store russiske læger?

Russiske læger har ændret medicin. Nikolay Pirogov

De første atlas over topografisk anatomi er skabt af denne fremragende mand. Pirogov betragtes som grundlæggeren af anæstesi, grundlæggeren af feltet kirurgi. De er også de nyeste kirurgiske procedurer, og der er udviklet en række teknikker. Med Pirogov i kirurgi er ofte blevet brugt etheranæstesi, de også foreslået en fremgangsmåde til rektal anæstesi. Især bredt begyndte at bruge bedøvelse i militære felthospitaler under Krimkrigen. Dette har været med til at lindre lidelserne for hundreder af sårede. Nikolai Ivanovich først foreslog brugen af gips. Forud for den, der anvendes stivelse bandager som trænger af pus, blod og mistede deres fikseringsegenskaber.

Pirogov under krigen blev inviteret til at dele alle de sårede i fire kategorier. Terminalt syge hjælp sygeplejersker og præster. Lægen involverede primært alvorligt såret, som krævede øjeblikkelig assistance. Hvem har ikke brug for akut kirurgi, blev sendt til den bageste. Paramedicinere var beskæftiget walking såret, dem, der snart var i stand til at vende tilbage til pligt. For at forhindre spredning af infektioner, Pirogov adskilte patienter med rene sår fra dem, der er begyndt koldbrand.

Hele sit liv, Nikolai Ivanovich stod op til åbningen af den nye søndagsskole, forlangte at annullere i de offentlige skoler , korporlig afstraffelse.

Sergey Botkin

Berømte russiske læger har ydet et betydeligt bidrag til udviklingen af den indenlandske medicin. I det XIX århundrede, en af disse læger var Sergey Petrovich Botkin. Han er uddannet fra Moskva Universitet, deltog i Krimkrigen, reddede livet for de sårede i Simferopol hospitalet. Han arbejdede i de udenlandske klinikker i England, Tyskland og Frankrig.

Botkin, en af de første kvindeorganisation var initiativtager til medicinsk uddannelse. Grundlagt medicinske kurser for kvinder og paramedicinere skole.

På hans initiativ i 1860 Epidemiologisk Selskab blev åbnet i Rusland, som har været med succes bekæmpe spredningen af smitsomme sygdomme. Omhyggeligt studerede sygdomme som kolera, pest, skarlagensfeber, difteri, kopper. Undersøgelsen identificerede årsagerne til sygdommen hepatitis A (gulsot personer). Siden da, blev sygdommen kaldt Botkin.

Takket være Sergey Petrovich dårlig kom under opmærksomhed læger begyndte at modtage, hjemmebesøg og levering af livsvigtig medicin. Snart, Rusland havde den første ambulance. I 1881 blev den første frie sygehus åbnet.

Den mest berømte russiske læger var disciple Botkin, dette AA Nechaev, NY Chistovich, MV Yanovsky, I. P. Pavlov, T. P. Pavlov, AG Polotebnov, N. P. Simanovsky .

Nikolai Sklifosovsky

Russisk professor, grundlægger af abdominal kirurgi. Hans navn er nu Moskvas Institut for Emergency Care.

I dag er det svært at forestille sig medicin uden aseptisk og antiseptisk. Undersøgelsen tillod desinfektion skridt bredt i medicin og sikkert udføre operationer på de abdominale områder - lever, galdeblære, thyreoidea, urinvejene. Over et helt liv, blev Sklifosovsky skrevet mere end halvfjerds bøger om kirurgi, aseptik.

Som tilhænger af Pirogov, gjorde han et enormt bidrag til udviklingen af anæstesi. Foran ham under operationen anæstesi blev givet kun for en kort periode. Forskeren har udviklet et apparat, der understøttes anæstesi under hele operationen. For første gang Sklifosovsky blev bedøvet med en opløsning af kokain.

I løbet af de russisk-tyrkisk krige, den fransk-preussiske, østrigsk-preussiske arbejdede som kirurg, har sparet hundredvis af sårede.

Ivan Pavlov

Berømte læger Rusland, resultater er kendt i hele verden, de er stolte af vores medicin.

Ivan Pavlov var den første nobelpristager i Rusland. Prisen fik han i 1904 for studiet af funktionen af de fordøjelseskirtlerne. Aktiviteten begyndte med en videnskabsmand studerer kredsløbssygdomme og hjertet, men senere fuldt dedikeret deres værker til fordøjelsen. Udført eksperimenter på hunde lov til at afsløre hemmelighederne bag gastrisk sekretion og få yderligere ren mavesaft. Reaktion på eksterne stimuli summeres videnskabsfolk til nye opdagelser, alle reflekser Pavlov opdelt i medfødt og erhvervet, betinget og ubetinget, studeret søvnproblemer. Videnskaben om højere nervøs aktivitet baseret på disse alle disse opdagelser.

Vladimir Vinogradov

Aktiviteterne i hans Vladimir Vinogradov begyndte at studere problemerne med sepsis, tidlig diagnose af tuberkulose, kræft. Senere sine studier udvidet. Nu er hans navn er forbundet med brugen af medicinske metoder til undersøgelse - bronkoskopi og gastroskopi, radioisotopdiagnosticering af problemer med skjoldbruskkirtlen. Enestående bidrag af akademiker på kardiologi og behandling af myokardieinfarkt. I 1961 blev den første gren åbnet på initiativ af Vinogradov for patienter med myokardieinfarkt.

For første gang den praksis sensing er blevet anvendt med indførelsen af et stråleuigennemtrængeligt stof. Den mest berømte russiske læger, der behandler hjerteproblemer, har vedtaget denne metode.

Berømte russiske læger i det 21. århundrede

Berømte navne er ofte hørt fra alle, der vender sig i medicin. Mange af nutidens fremtrædende, selvfølgelig, begyndte sin karriere i det sidste århundrede. Nu kan de blive kaldt de bedste læger i det nye årtusinde. For blot at nævne nogle af de store navne.

Svyatoslav Fyodorov

Eye mikrokirurgi. Dens udvikling og opnå fuldstændig vendt verden af oftalmologi. Selv i 1962, har Fedorov skabt en kunstig linse, linse Fedorov-Zakharov, indtil nu har ingen lige. I 1973, den første operation af glaukom på et tidligt tidspunkt af året afholdt. Denne metode bruges nu hele verdens klinik. En af de første i verden Fedorov blev implanteret kunstig hornhinde.

Leonid Bokeria

Hjertekirurg med verdensry. På trods af sin ærværdige alder, er han stadig arbejder og har brugt mere end to tusinde åben hjertekirurgi. Han har udviklet computersimulering teknikker diagnostiske patologi kredsløbssygdomme systemer. Bokeria lavet en fjernbetjening anordning til drift. En masse af de nyeste metoder, reddet livet for hundredvis af mennesker. Berømte russiske læger og deres resultater har altid sat vores land i en ledende stilling medicinske udvikling.

Den Shumak i Aleria

Den første sovjetiske læge, der udførte i 1965, en nyretransplantation, og i 1988 - en hjertetransplantation. Han begyndte at praktisere to-trins transplantationer af hjertemusklen. I 1995 blev det offentliggjort "Vejledning til transplantation." Ikke kun en læge, men også en stor lærer, udgivet 50 læger og 120 kandidater af medicinske videnskaber.

Berømte russiske kvindelige læger

Hvis vi taler om de mest berømte verdensklasse Medical Kvinder, så selvfølgelig kan man ikke glemme vores russiske læger.

Natalya Behtereva

I løbet af sit liv, vandt han adskillige titler og en række priser inden for medicin. Det vigtigste forskning er i det område af hjernen i sundhed og sygdom. For første gang en fremgangsmåde til implantation af elektroder blev påført i hjernen, ikke blot til diagnosticering, men også til medicinske formål. en ny gren af neurokirurgi og neurologi blev skabt under ledelse af spondylitis.

Grunya Sukharev

En førende psykiater i Sovjetunionen. Han skrev mange værker, der blev afholdt masse i studiet af psykiske lidelser, skizofreni forskning. Organiseret mange faciliteter for børn og unge med psykiske problemer. I mange år var leder af hospitalet. Kashchenko.

Den allerførste russiske kvindelige læger - N. P. Suslova, MA Bokova, Sechenov, VA Kashevarova-Rudnev.

børnelæger

De mest berømte børns læger Rusland også bidraget til udviklingen af medicin.

Leonid Roshal

Sovjet, Russisk børns læge. Kendt for at være altid i de varmeste steder, hvor det særlige behov for hans hjælp og støtte. Lederen af International Foundation for Children. Det har et stort antal russiske og internationale priser for Red Barnet i nødsituationer.

Leila Namazov-Baranova

Direktør for Institut of Pediatrics. Forfatter af 550 videnskabelige værker. Vedvarende forsøger at formidle til offentligheden nødvendigheden af rettidig vaccination. I alle de interviews og taler taler for vigtigheden af vaccinationer, startende fra barndommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.