SundhedMedicin

Den medicinske bogs gyldighedsperiode. Personlig medicinsk bog

En personlig medicinsk (eller sanitær) bog kaldes et specielt dokument, som undertiden er nødvendigt for beskæftigelse. Dette sker ikke altid. Det kan være nødvendigt for de mennesker, der planlægger at arbejde inden for produktion, transport, opbevaring og salg af mad og drikkevand samt på det område, der yder forbrugertjenester. Overvej gyldighedsperioden for den medicinske bog og proceduren for behandling og fornyelse.

Hvad er dens funktion?

Medknizhkas funktion er at informere arbejdsgiveren og inspektionen om medarbejdernes sundhedstilstand. Takket være dette obligatoriske dokument kan han få adgang til arbejde.

Den medicinske bog tjener som en garanti for, at medarbejderen ikke spredes en smitsom sygdom, når den interagerer med produkter eller i kontakt med andre mennesker.

Hvad skal jeg modtage?

Det kan udstedes i en poliklinik med opholdstilladelse eller i en særlig institution, der beskæftiger sig med dette. For at få dette dokument, skal du passere visse læger og tage nogle tests. Disse undersøgelser vil bidrage til at bestemme tilstedeværelsen eller fraværet af sygdomme, der kan overføres til andre. I gennemsnit er perioden for behandling af en medicinsk bog fra en dag til en uge. Dette afhænger af erhvervet og på det bakteriologiske laboratories hastighed.

De, der ønsker at få en sundhedsbog, skal have på deres hånd et dokument, der beviser deres identitet, samt billeder af standardstørrelsen 3x4. Derefter skal han købe en form for en tom bog, hvor der vil blive lavet oplysninger om testen og noter fra læger. Denne formular har en prøve.

Hvis der laves vaccinationer på forhånd, er oplysninger om dette angivet i bogen. Derudover kan en person gives andre prøver eller undersøgelser, såsom fluorografi. Derefter skal disse oplysninger også vedhæftes til medknizhke.

Behovet for en anden lægeundersøgelse

Hvad er gyldighedsperioden for den medicinske bog? Gentagen lægeundersøgelse er nødvendig efter en vis tid. Det afhænger helt af omfanget af arbejdet. Disse inspektioner henviser til obligatorisk hygiejnisk og forebyggende certificering. For at have mulighed for at arbejde på et bestemt sted, er den lægebog genstand for regelmæssig fornyelse.

På nogle virksomheder betaler arbejdsgiveren til registrering af en lægebog. Men nogle gange er en ansat kun ansat under forudsætning af et allerede gyldigt dokument eller beredskab til at modtage det.

Hvad slags læger går til en lægebog?

Ved registrering af den medicinske bog er det nødvendigt at bestå følgende eksperter:

1. Modtageren af terapeuten.

2. Modtagelse af en otolaryngolog.

3. Modtagelse af tandlægen.

4. Modtagelse af en hudlæge.

5. Modtagelse af venerologen.

Varigheden af analysen af den medicinske bog afhænger af erhvervet.

Typer af forskning

Det er obligatorisk at gennemføre følgende undersøgelser:

1. Radiografi (eller digital fluorografi).

2. Levering af analyser for helminthiasis.

3. Forskning om forekomsten af tyfusfeber.

4. Levering af blodprøver til seksuelt overførte sygdomme.

5. Levering af blodprøver for tilstedeværelse af syfilis.

6. Test for protozoale infektioner (lamblia, amoeba og andre).

7. Tag et smed for gonoré.

8. Levering af test for tilstedeværelse af et forårsagende middel til intestinale infektioner.

Kvinder skal også besøge en gynækolog, i nogle tilfælde kan yderligere tests, såsom ultralyd af brystkirtlerne, foreskrives. Dette påvirkes i høj grad af aktivitetsområdet, hvor en person planlægger at arbejde. Derfor er listen, som vi gav ovenfor, omtrentlig.

Hvor skal man udstede en sundhedsbog?

Dette spørgsmål er af interesse for mange, da prisen afhænger af valget af medknizhki. Der er kommercielle medicinske institutioner, hvor prisen på et sådant dokument kan være meget højt. Hvis du selvstændigt tager lægeundersøgelse i distriktsklinikken, vil denne procedure blive meget billigere. Men du skal forstå, at dette kan tage mere tid. Derfor, hvis en personlig medicinsk bog er påkrævet hurtigt, så bør satsen være overbetalt.

Du kan dog tage prøver på forskellige steder - ingen tvinger dig til at gøre det i et bestemt center. Men det kan også tage lidt tid, hvilket ikke altid er ønskeligt.

Så lad os overveje alle de muligheder, hvor du kan få en sundhedsbog.

I en statsinstitution

Udgifterne til en lægeundersøgelse her vil være meget lavere end i private klinikker og centre. Men i en polyklinisk eller et hospital er der normalt store køer. Så du skal være tålmodig og vente. Helt gratis, undlader også at bestå en undersøgelse.

I statskontorets register skal du vise dit pas, politik, SNILS, købt en blank formular af bogen, ansøgning om lægeundersøgelse (den kan udfyldes). Så passere alle lægerne og få en klar medknizhku på hånden.

Private specialiserede centre

Det er ret nemt at få det nødvendige dokument. Der er næsten ingen køer i disse centre, alle specialister er placeret i nærheden. Du skal bare betale alle udgifter på kontanterne og udfylde en ansøgning til Kommissionen. Bogstaveligt om et par timer vil lægeundersøgelsen blive bestået. Bogen kan fås samme dag. Sandt nok kan omkostningerne være meget høje sådanne tjenester. Det afhænger af regionen. I Moskva kan et besøg hos en specialist koste omkring 1500 rubler, som ikke alle har råd til. Varigheden af den medicinske bog er den samme overalt.

Hvad er der endnu brug for en helbredsjournal?

Den medicinske kommission er ikke begrænset til. Det hygiejniske minimum er obligatorisk . Dette er en slags hygiejnisk træning - et foredrag efter at have lyttet til, hvor et hologram er indsat i medknizhku. Disse forelæsninger udføres af Center for Epidemiologi og Hygiejne eller dets partnere. Til det hygiejniske minimums gennemgang skal alle prøver allerede indsendes.

Foredragene forklarer det grundlæggende ved at arbejde med mad, diskuterer overholdelse af forebyggende foranstaltninger, hygiejne normer og hygiejneregler på arbejdspladsen.

Aktivitetsområder, hvor der kræves en personlig lægebog

Nedenfor er de medarbejdere, der har brug for den medicinske bog uden fejl:

1. Arbejdere inden for salg, samt transport af fødevarer.

2. Arbejdere i produktion, forarbejdning af fødevarer.

3. Medarbejdere involveret i forberedelse, forarbejdning af mad.

4. Ansat i tjenesten på steder af fødeindtagelse.

5. Arbejdere i handel (sko, tøj).

6. Medarbejdere af børneinstitutioner.

7. Medicinske arbejdere.

8. Medarbejdere, Levering af husholdningsartikler, kosmetiske tjenester.

Hvis du har brug for en lægebog, når du ansøger om et job, skal gyldighedsperioden og proceduren for udvidelsen angives på forhånd. Om dette videre.

Gyldighedsperiode

Fristen afhænger af arbejdets omfang. Bogen selv virker evigt. Det kan bruges, indtil det er helt fyldt. Men optegnelserne i den kan blive udløbet. I dette tilfælde skal bogen fornyes.

På branchens virksomheder afholdes lægeundersøgelsen en gang årligt. Den kommunale tjeneste - hvert halve år. Sælgere i købmandsforretninger - hver tredje måned. Sundhedsminimum varer som regel 2 år.

Hvis arbejdsaktiviteten indebærer muligheden for at udvikle erhvervssygdomme, skal arbejdere regelmæssigt tage prøver for at overvåge deres helbred.

udvidelse

Fornyelse af den medicinske bog forudsætter, at de samme specialister videreføres. Udgifterne til denne lægeundersøgelse vil være de samme.

Den medicinske bogs gyldighedsperiode bestemmes af lovgivningsmæssige bestemmelser:

  • Arbejdskodeksen.
  • Loven om befolkningens epidemiologiske velfærd.
  • Fødevaresikkerhedsloven
  • Retsakter, afdelinger og ministerier.

Arbejdsloven fastlægger pligten for visse kategorier af borgere til at gennemgå en lægeundersøgelse. Regnskab for tilgængelighed og varighed af medicinske bøger opretholdes af arbejdsgiveren i en special journal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.