Hjem og familieKæledyr

Food "Chappy": sammensætning og dyrlæger anmeldelser

Tørfoder "Chappy" er langt den mest populære og mest populære på markedet for foder til dyr. Dette er primært på grund af sin lave pris, og større komfort for ejerne. I fortiden, det er at købe kød afpudsning på markedet og forberede grød til hendes kæledyr. Men som nyttigt for kroppen af sin firbenede ven er denne mad! Først og fremmest er vi nødt til at overveje sammensætningen, der er, for at finde ud af, hvad der er inkluderet i foderet "Chappy", og allerede fra dette drage deres egne konklusioner.

produkt Beskrivelse

Hver ejer, overføre dit kæledyr tørfoder, skal du huske at spørge dig selv spørgsmålet om, hvor meget han kan tillade sig at bruge per måned på at fodre dit kæledyr. Hvis mængden af blade ikke for meget, så er du nødt til at vælge fra en fødeledning økonomiklasse. Det er med dette og beslægtede høj popularitet nydes af mad "Chappy". Hertil kommer, at markedsføring politik producent gør sine produkter så meget som muligt til rådighed for forbrugeren. Feed af denne linje er tilgængelige i alle større supermarkeder, samt små specialiserede afdelinger. Et andet punkt: foder pakket i pakninger af forskellige størrelser, begyndende med 2,5 og slutter med 15 kg. I denne henseende mad "Chappy" er også meget praktisk.

udtalelse dyrlæger

Dette er den første ting du bør være opmærksom på kærlig og omsorgsfuld ejer, på grund af strømforsyningen afhænger af længden og kvaliteten af din hunds liv. Og det er faktisk en del af de mest omdiskuterede dyrlæger og ejere. Kommer til hospitalet, sidstnævnte begynder at argumentere inderligt, at deres dyr har mange års drevet kun denne form for foder og intet ondt sket med ham. Hvad læger med ikke mindre iver begynde at fortælle skrækhistorier om brudte liv og underminere sundheden, der forbinder det med billig fodring tørfoder. Dyrlæger kalder at fodre hunden kød, herunder i kosten af dampede grøntsager og korn samt ost og æg. På dette grundlag kan vi sige, at "Chappy" - fødevarer, der er mest lignende tvister.

fodersammensætning

Hvad er det, producenten pakker i lyse poser med lokkende ord "kød måltid"? Jeg er der for at spise kød? Feeds for "Chappy" hunde, selvfølgelig skal have en detaljeret beskrivelse af de ingredienser, der udgør imidlertid, da det viste sig, er det normalt observeres eneste producenter af premium foder. Og i dette tilfælde, vil køberen må nøjes med beskedne data på emballagen.

For det første (i sammensætningen angivet på pakken) Antal kerner. Meget god, men hunden skal spise kød, det er den vigtigste komponent, som forskellige tilsætningsstoffer er i form af korn og grøntsager. Hvorfor er producenten har valgt dette som den vigtigste ingrediens i dyrefoder til kødædende? Men det er ikke det sidste mysterium, som er fyldt med tørfoder "Chappy". Eventuelle hints, at der for korn præsenteret her. Du vil ikke vide, at i dag spiser dit kæledyr. Uanset om det er ris eller byg, hirse eller havre, samt ændringen i forholdet én fødeledning til den næste klasse.

Flytning længere nede på listen

Den anden bestanddel i sammensætningen af nævnte kød. Nå, endelig, ånde lettet op til ejeren. Men glæde sig for tidligt, ingen oplysninger om, hvad slags kød er ikke, men i betragtning af omkostningerne af foder, begynder at tvivle kryber i. Hvis vi ser på den procentvise forhold mellem protein i produktet, bliver det klart, at kødet, hvad det så betød ingen, der er meget få. Efter punkt er biprodukter. Betyder det en kvalitet fisk og kød- og benmel eller næb og fjer med slagteri fjerkræbedrifter, er det fortsat et mysterium igen. Endelig protein planteekstrakter. Igen, det store spørgsmål. Hvis der er en del af kød og slagteaffald, hvorfor bruge vegetabilsk protein? Eventuelt med henblik på let forhøje procentdelen til 15% protein, selvom det er meget lille. Det er i høj grad, hvad der er en "Chappy". Sammensætningen af foderet, for at sige det mildt, er ikke imponerende. Det sidste punkt er animalsk fedt, og også angiver ikke, hvad der er oprindelsen og at ventetiden gavn eller skade fra dem.

Endelig forskellige additiver angivet. Dette kan være en gulerod eller lucerne, vegetabilske olier. Meget godt, hvis gavnligt for helbredet, og hvis håndfladen? Endelig givne vitaminer og mineraler, er det også uklart, hvad, og i hvilke mængder.

Kort resumé af sammensætningen af

Vi har ikke pritenduem at vores opfattelse er korrekt 100%, men baseret på lille undersøgelse må det konkluderes, at hundefoder "Chappy" - det er bestemt ikke den ideelle mad til dit kæledyr. Køb en billig kød affald, kog en gang om ugen - du vil have en fremragende fundament for magt et voksent dyr. Tilføj nogle dampede grøntsager og kogte korn, og vi kan antage, at den bedst forberedte mad til en sund og energisk hund.

norm forbrug

Det er beregnet i henhold til vægten af dit kæledyr. Hvis din hunds vægt er 10 kg, så den dag, det vil tage 175 gram tørfoder. For større hunde, der vejer op til 25 kg, 350 g brug Rottweiler eller en hyrde vejer 40 kg vil kræve 500 g foder, og skildvagten Moskva , eller Caucasian Shepherd - mindst 650 g Hvis mængden af fødevarer ikke er tilstrækkeligt, vil hunden tabe sig, og når højere doser har risikoen for tarm udspilning.

en række forskellige varianter

Produkterne af dette mærke baseret på 4 vigtigste produktlinjer. De passer stort set alle smag anmodninger fra firbenede ven. Men en tankevækkende undersøgelse af produkterne igen fører os til at tro, at hvis du er den vigtigste ingrediens korn, hvad nu hvis du har en forskel, købe en "Kød overflod" eller "kødret" stadig smage sikres ved kunstige smagsstoffer. Men så du har mere information, vil vi fortælle om hver af dem. "Kød plade" - en fødevare til voksne hunde. Sammensætningen har en ølgær, som skulle give normal metabolisme, styrke immunitet og forbedre dyrets pels.

Den anden mulighed - en "kost af oksekød." Ifølge løfter producenten, som en del af at spise oksekød og ølgær, samt gulerødder og lucerne. "Kød overflod" - alle de samme, ølgær og kød i reklamer, har en liste over ingredienser, der er anført på emballagen.

anbefalinger

Kan som en høj kvalitet hundemad bruges af mad "Chappy"? Anmeldelser dyrlæger får os til at tro, at der er. Nogle gange, som en snack eller frokost marcherende - muligt, og det er tilrådeligt at vælge en højere kvalitet foder, hvor på emballagen omhyggeligt vil du male indhold af visse stoffer. Til daglig brug - ikke gør, medmindre du ikke ønsker at fratage dit kæledyr sundhed, aktivitet og levetid. Blandt dyrlæger trist vittighed går på, at mens ejere køber deres dyr fodre lignende kvalitet, vil de ikke forblive uden arbejde. Så tænk godt: eksperter siger, at spare på agterstavnen, kan du seriøst bruge på veterinære tjenester, som ikke er i stand til at returnere kæledyr sundhed i sin helhed. Hvis du ønsker at bruge på at fodre hunden mindre, fortrinsret til medlemmer af den lille, indendørs rock. Så kan du meget vel være i stand til at købe fødevarer af høj kvalitet (selvom naturlig, omend tør), og samtidig passer ind i budgettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.