Hjem og familieBørn

Dyb indånding, hænder bredere eller morgen motion i den ældre gruppe af børnehave

Hver pædagog ved, hvor svært det er at vende tilbage barnet til livet fra dvaletilstand morgen. Især i efteråret og vinteren, når forsinkelsen af alle organer og systemer er synlige for det blotte øje. Og især i den ældre gruppe, hvor børn ikke bare spille, og socialisere, men også mestrer de første uddannelsesmæssige færdigheder, og det er en alvorlig opgave. Derfor morgen gymnastik i den ældre gruppe - det er ikke kun en begivenhed "for show", er det afgørende både for barnet og for læreren. Hertil kommer, det er hårdt arbejde for læreren.

Efter alt, for at gøre komplekse morgen øvelser er ikke let, men hvis du nærmer sagen er ikke formelt, men kreativ og kærlig til børn, er det klart, at man ikke vil styre komplekset. Der bør være flere. Og de har brug for enten at huske eller tage noter omhyggeligt, at det tager tid og kræfter.

Selvfølgelig, i dag kan du nemt finde en lang række forskellige sæt af morgen gymnastik for børn på internettet, men hvis den pædagog omsorg for forretningen, så tag en tilfældig klar til at udøve det bliver. Hvis du er lærer, har du en højtstående gruppe, oversigt over morgen øvelser - det er blot jeres hænder, sind og hjerte.

Precis egen gym

Selvfølgelig, grundlaget er muligt og nødvendigt at tage andres resultater, det er muligt og nødvendigt at trække nogen ideer, men også skal huske, at den morgen motion i den ældre gruppe - det er ikke det samme som opladning derhjemme eller træning i sportsskole . Er anderledes, først og fremmest en professionel og individuel tilgang til alle de behov, som børn, så mærkeligt det end kan lyde. Du kan endda sige, at morgen motion i den ældre gruppe - en kombination af fysisk og psykisk uddannelse af barnet.

Hvad skal overvejes i forbindelse med udarbejdelsen af komplekset?

Hvad det er primært rettet morgen gymnastik i børnehaven?

  1. Baby opvågnen. Dvs. fjernelse af de resterende virkninger af søvn.
  2. Aktivering af aktiviteten af alle vitale organer og organ systemer af børn.
  3. Generel sundhed af barnet. I den forstand, morgen gymnastik i den ældre gruppe - en uvurderlig fænomen.

Hvordan laver kompleks?

Selvfølgelig skal du tage hensyn til de retningslinjer.

  1. Start med øvelser for musklerne i nakken, og ender med øvelser for alle muskelgrupper.
  2. Øvelser nødvendigvis udført til musikken. Det ikke kun hjælper til ikke omstrejfende fra rytme og sætter stemningen. Musik hjælper læreren til at arrangere drenge og drengene - at få glæde af processen.
  3. Det er bedre, hvis det komplekse består i vers formular.
  4. Ved enden af gymnastiksalen er det meget nyttigt at gøre en kort spil. Børn spiller altid meget glad, fordi det er de endorfiner, der forbedrer funktionen af vitale systemer.

For at strømline sit arbejde med henblik på efterfølgende analyse og passende modifikationer bør gøres fil morgen øvelser. Den øverste gruppe af børnehaven gennem morgen øvelser lettere at overvinde overgangen fra barndom til skolens liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.