FormationFAQ uddannelse og skole

Daglige morgen gymnastik i børnehaven

De fleste børn i førskolealderen går i børnehave, hvor de skal være i overensstemmelse med den generelle daglige rutine. Ikke alle børnene elsker det, mange sygeligt tolerere deres tilstedeværelse væk fra deres forældre. Så vil morgengymnastik i børnehaven ikke kun undervise den yngre generation til motion, men også til at oprette børnene i den venlige holdningen hos de mennesker omkring dem og miljø.

Selvfølgelig, i børnehaven opladning bør tage hensyn til alder og uddannelsesniveau for børn. For de helt unge, kan du bruge enkle øvelser, og for ældre børn - har en samlet opgave, ledbånd enkle øvelser. Men på alle alderstrin sørg for at bruge spillet formularen og sjove børnemusik.

Meget anbefales at bruge optimistiske musik, som de fleste mennesker er meget musikalsk, de er nemme at tilpasse til rytmen af musikken og gøre alting mere fokuseret og interesseret. Dette gælder fuldt ud for børn.

Morning gymnastik i børnehaven skal afholdes dagligt i rummet, at før du tager børnene var godt ventileret. Selvfølgelig, et sæt af øvelser afhænger af udstyr, som er i børnehave, men det er meget muligt at undvære nogen af forskellige emner.

Det begynder morgen øvelser i børnehaven med en hilsen.

"God morgen, børn. Lad os kigge ud af vinduet. Der har i foråret kommet. Hej, forår! "Tag en bold, så lad de små børn videregive det til hinanden, og den hilsen nabo. Stor lille barn kan kaste bolden. Så alle smil og en positiv ladning i morgen. Og børn, der for nylig er kommet i børnehave, bedre huske navnene på dem, med hvem du går til den samme gruppe, og den anden igen være opmærksom på navnene på årstiderne.

Bøj hovedet i forskellige retninger, torso, squats, gynger hænder samtidig og separat, sparke deres fødder - det er en vejledende liste over de mest simple opvarmningsøvelser.

Børn elsker, når de gå eller hoppe som enhver zveryata: ænder, kaniner, frøer, kraner mv Denne morgen gymnastik i børnehaven vil ikke være kedeligt.

Sejlads på indersiden og derefter på ydersiden af foden, på hæle, tæer, hæve knæene højt - til rådighed for enhver alder børn, men vil være en glimrende forebyggelse af flade fødder og bidrage til en korrekt dannelsen af børns fødder.

I den øverste gruppe af børnehaven kan organiseres mini konkurrencer og relæ racer. Vælg Men opgaven er nødvendig, således at alle børnene klarede.

Morning gymnastik i børnehaven ikke kun fremmer væksten af fysisk kultur blandt børn, men også disciplin. Det påvirker den måde, hvorpå børn er involveret. Nå, når denne form for den samme type vil have alle drenge og piger. Det er ønskeligt, at det var en t-shirt og shorts lavet af naturlige bomuldsstoffer, sokker med gummisåler eller gymnastiksko.

Nå, selvfølgelig, den person, der forestår en daglig morgen øvelser, afhænger - Børn elsker fysisk kultur og rytmiske øvelser. Vil du inspirere børn - lad dem tørre sprog manualer og lærebøger methodics. Husk, da du var lille? Musik, poesi, vittigheder og venlige ord vil bidrage til at interesse selv den mest klodsede og usportslig barn. Cheers, ros, glade og muntre smil af børn vil være din belønning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.