Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Sådan installere, fjerne og reparere bilen generator. "Før": Diagrammet og kendetegnene ved generatoren

Måske en af de vigtigste dele af en moderne bil motor er en generator. "Priora" fra "AvtoVAZ" - er ingen undtagelse. I bilen i dag så mange forbrugere af elektricitet, som er meget meget afhænger af kapaciteten af generatoren. Men hvad nu hvis han pludselig "besluttet" at bryde? For det første skal det fjernes.

Hvordan er fjernelse af generatoren på "Prioritet"?

Demontering det kan være nødvendigt i mange tilfælde. Jeg er sikker på mange "priorovody" konfronteret med det faktum, at det er nødvendigt at udskifte generatoren bælte på "Prioritet". Nogle gange er du nødt til at ændre denne detalje, nogle gange - som noget raffineret. Hvor lang tid det tager at helt at fjerne generatoren? "Priora" - bilen er ganske enkel, og derfor den tid, det ville tage relativt lidt. Mere præcist 40 minutter, men nogle gange er du nødt til at "rode rundt" lidt længere.

Hvad skal du bruge? Kun tasterne på "10" og "13". Sørg for at fjerne batteriet fra "negative" terminal. Dette blev efterfulgt af demontering af motoren stænkskærm.

 • Søger output «D» af generatoren, og derefter fjerne derfra stik ledninger.
 • Vi ser, hvor gummibeskyttelseshætten "B +", og derefter skrue møtrikken, som er placeret under det (det bruger nøglen til "10").
 • Nøglen til "13" løsne spændingen stropper.
 • Dreje justeringsskruen mod uret, reducere spændingen af generatoren bælte.

Yderligere sekvensen af arbejde

Dette efterfølges ved forsigtigt flytte generatoren i retning af motoren, og derefter slippe klippet "Prior" generator fra båndet. Så skal du forsigtigt stramme og helt fjerne justeringsbolten. Videre procedure vil være som følger:

 • Det er nødvendigt helt at fjerne klemmen.
 • Slå væk bunden fastgørelse, fjerne afstandsbøsningen. Træk derefter forsigtigt generatoren ( "Priora" i denne henseende er ikke meget praktisk), i nært hold, helt fjerne fastspændingsbolten.
 • Det er fortsat kun at fjerne klemmen og helt fjerne generatoren.

Følgelig bør udføres installationen af denne del i omvendt rækkefølge. Hvis dit mål - bælte udskiftning generator "Priore" kan begynde. Efter at have fjernet de gamle dele på remskiverne er spændt ny rem. Hvis generatoren er fjernet, er det ikke svært.

Efter at der under alle omstændigheder ikke glemme at holde remspændingen justering drive en generator.

Er det muligt at reparere den udbrændte generator?

Umiddelbart advarede om, at i teorien kan det gøres, det er bare det arbejde vil derefter være meget, meget billigere og lettere at straks købe en ny del. Men hvis du så ønskede at demonstrere deres evner, kan du prøve! Selv i de fleste tilfælde generatoren ( "Priora" dette er ikke anderledes end andre biler) - forbrugsvarer. Mig der børster, lejer og spole tilbage det - der stadig arbejde.

Hvad skal du se på undersøgelsen fanget og demonteres generatoren?

Blandt de mest almindelige problemer omfatter: isolering mellem viklinger på statorviklingen, stang pauser (i tilfælde af kortslutning af rotoren), ofte er der tilfælde af dårlig lodning i spolen (oh, dette er et internt kvalitet), samt banal kredsløb af de samme opsamlingsplader. Definer dem som muligt under inspektionen, som omfatter følgende aktiviteter:

 • Prøvning af elektriske isoleringsevne.
 • Bestemmelse af graden af isolering på viklingerne.
 • Vurdering af kvaliteten af fit pensler.

Almindelige årsager oscillator output ned

At dømme efter oplevelsen af indenlandske bilister, oftest til generator fejl resulterer:

 • Skader på anker lameller, som er meget ofte opstår som følge af blokering af pensler, endnu oftere i mangel af kontrol over graden af deres tilstand ikke forringes.
 • anker konfigurationsændring (herunder dens mekanisk deformation).
 • Meget ofte er det helt slidt anker aksel. Det antages, at dette fænomen - resultatet af den lave kvalitet af metal og drive en bil i nord.
 • Ofte kan man se den bagt-vikling. Dette, igen, er ved at begynde med lav kvalitet dele, samt når maskinen ved hjælp i ekstremt støvede områder.
 • Skader eller fuldstændig glider ligklæde anker.
 • Påvisning af mekanisk reduktionsgear fejl: det sker, når gearkassen får nogle skrald eller bælteclips generator "Priora" meget slidt.
 • Mulige mekaniske slid på andre dele af generatoren. Måske dette skyldtes den alt for høje spænding generator bælte.

Dette er hvad der kan forårsage overdreven bælte spændinger generator "Priora". "Sin" 16 ventiler (motor), som er særlig almindelig. I sådanne motorer regulere spændingen af båndet bør være så ofte som muligt, fordi ellers "wedding ventil" er ikke langt væk.

Sekvensen af arbejde

Af den måde, hvordan kan skille generatoren VAZ "Før"? Bemærk, at dette vil have noget arbejde at gøre. Første skrue de tre skruer på ensretterkonstruktion og derefter - de to afstandsstykker på terminal "plus". Hvis du gør, så fjern manchetten vil ikke være svært.

På fortolkende vikling har seks ben, der har brug for at være mest omhyggeligt unsolder. Med ensretteren enhed af generatoren er fjernet. Med en tester (dette er meget vigtigt), kontrollere ensretterdioder. Hvis de er korrekte, vil enheden viser værdien af 580-620 ohm. Hvis han viser en uendelig modstand, dioder sikkert punkteret. Hele ensretterenhed, ak, at udskiftes helt. Så tjek de positive og negative poler.

yderligere demontering

Fotografere eller mærke indbyrdes arrangement af generatoren dækker. Sluk fastgørelsesbolte, og derefter tog en skruetrækker, fjern dækslet. Fjern og udføre visuel inspektion af statoren. Der bør ikke være nogen spor af ham græsning ankre (vi har allerede talt om dette). Hvis mærkbar slid, ikke ondt at ændre lejerne eller generator dæksel.

Indtast Allen skruenøgle i akselhullet. Hold akslen, skal den fjernes. Fjern remskiven og generatoren aksel vaskemaskine. Pæne trækølle blæser trække det ud af holderne. Gør dette meget omhyggeligt: hvis emnet er efterfølgende i stedet ikke normalt opstår, vil det trække spinding på en trisse-bælte. "Priora" - bilen helt pålidelige, men der er en grænse uanset alkoholindholdet. Så tag din tid!

Hvis du føler rotation lejesløret eller klart hørlig knasen, skal du sørge for at erstatte ikke kun denne del, men også dækker generatorer. For at ændre lejet, skal du først skrue de fire monteringsskruer skiver, fjern det, og derefter alt andet.

Andre måder at reparere

Så lad os gå tilbage til mere alvorlige emner. Uanset om at fastsætte en generator, der er muligt? Lada "Priora" - en bil, ekko de bedste hjemlige traditioner. Kort sagt, det er simpelt nok, og helt ærligt fordi "engangs" elementer i det lidt. Så det i mange tilfælde kan generatoren blive bragt tilbage til livet, selv om det skete med noget virkelig alvorligt. Især ofte det sker i sagen, hvis tiden ikke ændrer den slidte børste generator. "Priora" med turen vil være, men det element vil være håbløst forkælet.

Når børsten helt slidte er tråden helt afviklet i holderen, således at de først begynder at gnist, og senere en bue, flammeskæring lameller. Denne "sygdom" er mest modtagelige for generatoren på "Priora" med air condition, da det er den mest magtfulde.

Som bly anker i driftsklar?

I industrielle anvendelser af sådanne skader korrigeret ved at øge kobber elektropletteret og efterfølgende sammensyning på en drejebænk. Som du ved, hjemme sådan mulighed er slet ikke, og derfor tilbyde dig en nemmere måde at bringe generatoren til en fungerende tilstand.

Første, grundigt rene ankeret, og så behandle samleren at fjerne rester oplavivsheysya kobber. Fjern alle synlige kredsløb mellem sektionerne, og derefter kontrollere ankeret på CSP og fjerne alle skjulte fejl. Oftest, de ikke brænder helt ud, "svalehale" helt inde i plastik vedhæftet fil forbliver mere eller mindre intakt, og derfor ikke falder.

Lodning "implantat"

Det skal rengøres grundigt brændt sted ved hjælp af bor eller lignende værktøj. Det er nødvendigt at finde en lille stykke ledning af en sådan diameter, så det passer ind i åbningen. Det andet stykke har også at passere frit ind i ekspansionskammeret tæt presset mod den anden side af rillen. Alt dette design skal forblive i reden så tæt som muligt.

Anvendelse bor endelig fjernet de sidste rester af kobbertråd lægges fremstilles, så begge bør behandles med deres loddemetal. Må ikke spare materialet: overskydende loddetin vil stadig flyde ud, når lodning de nye lameller.

Sådan indsættes et "segl"?

Særlig omhu skal tilpasse resterne af isolatoren. En egnet størrelse barre skæres af et stykke høj kvalitet kobber. Ingen grund til at stræbe efter den fænomenale nøjagtighed: det vigtigste, at det passer perfekt i bredden, og ville give nem lodning. Det ludyat også spare nogen lodde. Overskydende loddemiddel og colophonium squeeze, og resterne tæt forankret i en forberedt diskindgangen.

Forsegl omhyggeligt placeret på et passende sted, og så placeres sting opvarmet loddekolbe. Når loddemetal smelter og flyder, skal en loddekolbe fjernes og tætningen stram squeeze (en fil, for eksempel). Efter dette, behøver du kun vente, indtil lodde hærder igen.

Overskydende blev fjernet med en fil, og derefter spise gennem maskinen, under hensyntagen til forholdet mellem akserne med et monterings spike, og samtidig være omhyggelig med at fjerne så lidt materiale som muligt. Påvises lamellerne separate hulrum og små deformationer, er der intet galt med det.

Selvfølgelig kan denne metode til helbredelse forårsage juridisk forvirring blandt dem, der aldrig havde mødt ham, men der vil forankre et privilegium at arbejde for at børste slid. Eftersom buen af børsten er helt udslidte og ikke holde en normal kobber lamel, kan en sådan reparation overvejes mere end tilfredsstillende.

Endnu en gang vi minde om, at udskiftning af generator på "Før" i de fleste tilfælde den bedste måde, fordi det for denne operation i hvert fald vil du bruge meget mindre tid og kræfter. Hvis du ikke har de rette færdigheder og redskaber, er det nødvendigt at overlade dette arbejde til fagfolk fra servicecentret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.