Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Sammenligning af ubåden flåde af Rusland og USA: hvis er stærkere?

Mellem Amerika og Rusland i lang tid er en kamp i stort set alle aktivitetsområder. Løbet arme er en konstant følgesvend land konkurrence. Absolut leder til at identificere og mislykkedes i årenes løb. Overlegenhed i forsvarsindustrien sektor er konstant flytter fra én tilstand til en anden. I sådanne specifikke industrier som ubåd flåde, i øjeblikket indtager det første sted i USA.

Men fordi tingene ikke var altid, at i sovjettiden håndfladen afholdt, indenlandske producent. Takket være en stærk base, skabt af sovjetiske designere, selv på dette tidspunkt i bunden af den russiske flåde der foreligger særlige tilfælde, som ikke har nogen analoger i verden. Så efter alt, hvis ubåd flåde er stærkere - Rusland eller USA? Hvem er vinderen i løbet - en russisk eller amerikansk eksklusivitet teknikalitet.

Det første udkast af ubåden

Undersøg, hvis ubåd flåde er stærkere (Rusland eller USA), begyndte i det attende århundrede. Så er genstand for tvisten var den første ubåd til militære formål. Længe kunne ikke afgøre, hvem der ville blive den allerførste udvikler af en sådan anordning.

Designere og testere første undervands fartøj var Cornelius Drebbel. Dette er en fysiker og ingeniør fra Holland. Test hans udvikling, han har brugt på Themsen. Skibet var en båd. Hendes hud var en hud gennemblødt med olie. Ledelse og bevægelse gennemføres på grund af årerne. De var en kort afstand i den undersøiske rum. Besætningen kunne omfatte tre officerer og tolv roere. Ifølge historiske data om testene han deltog Korol Yakov I. Specifikationer bygget skib for at få lov ham i den undersøiske område i flere timer. Grænsen for den neddykningsdybden er lig med fem meter.

Men videreudvikling blev afbrudt af død Drebbel. Hans efterfølger og fortsætter af ideerne var en anden forsker fra Frankrig, der har skrevet en praktisk guide til at bygge en ubåd skibe. Ifølge hans anbefalinger, skal båden være fremstillet af metal (helst kobber), skal det ligne form af fisk, dog skal kanterne være skarpe. For at forbedre denne enhed i et dimensionelle plan er ikke nødvendig.

Udvikling af rivaliserende lande

Sammenligne russisk ubåd og amerikanske flåde begynder med de første enheder. Derudover blev de bygget med en forskel på et halvt århundrede. Det giver ret til at sige, at i begyndelsen af ubåd historie i begge lande om det samme.

Moderne russisk ubåd flåde er i høj grad på grund af hans landsmand Efim Nikonov, hvorfra skibet og begyndte udviklingen af teknologier og metoder til konstruktion af ubåde. Det var en simpel tømrer fra en landsby i nærheden af Moskva Pokrovskoye. Han ønskede at realisere sit design til livet og sendt et andragende til Peter I, hvor det foreslåede projekt af ubåden. Ideen om en hemmelig fartøj, som vil være i stand til at ødelægge fjendens skibe, der meget tiltrukket kongen. På hans ordrer, Nikonov var i St. Petersborg og begyndte at bygge enheden. Projektet blev bragt til live i tre år. I det første forsøg deltog jeg personligt af Peter I. I løbet af kort tid, at ændre og forbedre projektet, en talentfuld tømrer tilpasset skib krudt flammekastere. Kongen, at se sådan succes, foreslog at starte byggeriet af den samme større konfiguration fartøj. Men udsigten til dette faktisk så kun Peter I og efter hans død udviklingen af undersøiske rum ophørt. Aldrig færdig rådne båd i skuret.

Forbedring processer i produktionen

Sammenligning af undersøiske flåde af Rusland og USA er umuligt uden at nævne resultaterne af forskere og ingeniører, som blev grundlaget for udviklingen af moderne business. For første gang projektet blev lanceret i tredivte fjerde år af det nittende århundrede. Projektlederen var K. A. Shilder, der var en militær ingeniør ved træning.

Udformningen af fartøjet omfatter særlige slagtilfælde, ved hjælp af hvilken bevægelsen af maskinen under vand. Med deres design blev taget til princippet om bionik, det vil skabe det tekniske udstyr er blevet taget hensyn til naturens love. I dette tilfælde ingeniøren gjorde opmærksom på strukturen af smilerynker. Sådanne indretninger er blevet anbragt i par på begge sider af kroppen. For at kunne køre disse "fødder", var det nødvendigt at gøre en indsats sejlere-roere. Det var meget ubehageligt, fordi hastigheden ikke var alt for imponerende ved de utrolige indsats fra besætningen. Hun kunne vokse til et maksimum på en halv kilometer i timen. For at forbedre processen og gøre den mere produktiv og effektiv til en lavere pris, havde lederen af projektet planlagt at bruge elektriske apparater. Men udviklingen af denne industri foregik stormskridt, og det kraftigste hæmmer indførelsen af nye idéer.

Båden var en militær-stil. På hendes arme var lancere raketkastere. Talrige problemer har undermineret denne idé, og moderniseringen af skibet blev stoppet.

Brugen af motoren i ubåden flåde

Den næste fase i udviklingen af ubåden flåde er indførelsen i udformningen af skibe motorer. Den første til at træffe denne beslutning kom opfinder I. F. Aleksandrovsky. For at implementere sine ideer, han valgte den motor, der kører på komprimeret luft. Opfinderen har indset sin idé ud i livet. båden blev foretaget i overensstemmelse med hans design. Men selve projektet var ikke særlig vellykket, fordi produktiviteten er stadig fattige. Motorhastighed tilladt på en halv knude til at svømme blot tre miles væk.

Fremskridt i gennemførelsen af de ideer, nåede bare en anden russisk opfinder S. K. Dzhevetsky. Sammenligning af ubåden flåde af Rusland og USA giver en ret til at sige, at i denne fase af russiske opfindere har gjort et gennembrud, fordi Drzewiecki fundet på hans båd motor, der driver værket af batteriet. På det tidspunkt, har verden ikke været unik for sådanne fartøjer, som kunne flytte fra elektricitet. Når denne enhed kan nå en hastighed på fire knob.

"Zip" båden er designet af den samme opfinder. Dets vigtigste funktion er sammenligningen af ubåden flåde af Rusland og USA endnu engang giver den ledende russisk (sådan skib overalt i verden på det tidspunkt ikke var), det er en enkelt motor. Den eneste ulempe ved indretningen er et spor i form af bobler, som hun efterlader. Det er på grund af det lave niveau af maskering det kan ikke bruges til militære formål.

Selv om branchen er aktivt går udvikling og implementering af energianlæg. Det var i denne periode sådanne ordninger og principper blev etableret, som anvendes i designet af bådene indtil nu. Udvikling udført inden for armene. Drzewiecki blev designet torpedorør, som var bevæbnet ubåd flåde en lang periode. Men tilbageståenhed industrier såsom elektroteknik og bilindustri, er ikke tilladt at oprette et fuldgyldigt krigsskib.

Submarine "Dolphin"

Undersøg russisk ubåd flåde og USA kan være netop denne enhed. Skibet blev bygget i begyndelsen af det tyvende århundrede af Bubnov og Goryunov Baltic Shipyard i St. Petersborg. Fremdriftssystemet bestod af to dele. Den første var den motor, der kører på benzin, og den anden - en elektrisk motor. Udviklingen var så kraftig og roman, at de tekniske egenskaber overlegne til den amerikanske maskine "Fulton".

Fra dette punkt, udvikling af russiske ubåd flåde gik meget hurtigt. Fremstillet af kvalificeret personale. Fra udviklingsprojekt, er branchen blevet en slags pålidelig land kamptropper. Regeringen støtter fuldt ud denne sektor. Og efter indførelsen af en særlig badge til ubåd officer ønske om at tjene i disse kræfter øges som er omfattet af den myndighed, som en helhed.

Moderne russiske flåde

I øjeblikket er søværnet i Den Russiske Føderation består af fem divisioner. Hver af dem er sammensat af overflade og undersøiske kræfter. Identificer de følgende komponenter i hærenheder:

  1. Baltiske flåde. Den vigtigste base af denne komponent er placeret i Østersøen. Flagskibet er ødelæggeren "Vedvarende". Submarine kræfter Baltic er kendetegnet ved tre diesel ubåde. Af den måde, sammenligning af Rusland og USA ubåd flåde (2016) tyder på, at denne type apparat eksisterer kun på russisk territorium. I USA fra produktionen af denne type fartøjer har længe været opgivet.
  2. Nordlige flåde. Den vigtigste base af denne komponent er i Severomorsk. Det er flagskibet tung atommissil krydser "Petr Veliky". Russisk nordlige flåde ubåd har et stort udvalg af midler. På grundlag af denne opdeling er tre tung missil ubåd krydsere og otte ballistiske missiler ubåd. Ubåde nordlige Rusland flåde modeller, der præsenteres med krydsermissiler (3 enheder), multipurpose atomare (12 enheder), diesel (8 enheder), særligt formål (2 enheder).
  3. Sortehavet Flåde. Den vigtigste base af denne komponent er i Sevastopol. Det er flagskibet missil krydser "Moskva". Underwater komponent er repræsenteret ved to diesel ubåde.
  4. Pacific Fleet. Den vigtigste base af denne komponent er i Vladivostok. Det er flagskibet missil krydser "Varyag". Submarine styrker har på balance 5 missil ubåd krydsere, 6 atomubåde med krydsermissiler, 7 multi-purpose atomubåde og 8 diesel modeller.
  5. Caspian flotille. Den vigtigste base af denne komponent er i Astrakhan. Flagskibet er patruljen skib "Tatarstan". Denne enhed har ikke i sine sammensætning undersøiske kræfter.

multi-purpose vehicles

Sammenligne Rusland og ubåden flåde USA (2016 ligesom andre år, bragte ikke væsentlige gennembrud på dette område) tillader en helhed at vurdere potentialet i de flådestyrker. En af de vigtigste køretøjer, stående på det tekniske udstyr af hæren af enhver magtfulde maritim magt - det er en båd, konfronteret med problemet at løse taktiske natur. Formålet med disse skibe - er ødelæggelsen af fjendens overflade mål og påføre nederlag på faciliteterne i kystlinjen. Da de anvendte våben krydsermissiler og torpedoer. Afhængigt af hvilken type af våben ubåde er:

  • med krydsermissiler;
  • med torpedoer;
  • med krydsermissiler og torpedoer.

US Navy Submarine Force har et stort antal ubåde er taktisk karakter. Den fokuserer på en sådan beholder den samlede militære begreb Amerika. Hvis du tager en anden klassificering ordning, såsom kvalitet, så er der ikke kan skelne en klar leder. Dette skyldes den høje tekniske potentiale i begge lande.

Både operationel-taktisk USA

Hvor farlig den amerikanske flåde ubåd, så dette er denne type ubåde. På grundlag af den amerikanske flåde er halvtreds-ni modeller af denne type. De fleste af dem (hvilket er ni og tredive skibe) blev rapporteret på balancen er stadig i de halvfjerds-sjette år af forrige århundrede. De er kendt som "Los Angeles", og hører til den tredje generation. Ifølge den type våben, de tilhører en blandet type. De omfatter anti-skib missiler "Harpoon" og torpedoer. Det er planen at gradvist at trække skibet ud af omløb og erstatte dem med nyere modeller. Det er planen at gennemføre en modernisering af trediverne.

Du satser på den fjerde generation af både. At de kommer til at erstatte "Los Angeles". Disse omfatter modeller som "Virginia" og "Sea Wolf". Sidstnævnte blev udviklet i halvfemserne. Dens konstruktion er værd fire og en halv milliard dollars. Men prisen er begrundet i de tekniske parametre. Den er udstyret med en kraftfuld kompleks af krydsermissiler og torpedoer. Det er også et træk ved et lavt niveau af støj. Med udgivelsen af hver model båd bliver perfekt. Men at sammenligne den russiske ubåd flåde og USA (2017) giver ret til at sige, at den indenlandske "Aske" er ikke ringere end "Sea Wolf" første serie.

USA fordel

USA og russisk ubåd flåde til 2016 er ikke kun en kvantitativ sammensætning, men også den generation af modellen. Amerikansk ubåd "Virginia" er designet meget senere end den "Sea Wolf". Men på trods af dette, de tekniske karakteristika ved den "Seawolf" meget forud for sin efterfølger. Hvis vi sammenligner disse to amerikanske modeller med en indenlandsk "Ask", er det et sted midt imellem. Egenskaber og fordele ved russisk ubåd er kvaliteten af våben. "Bevægelse" på dens effektivitet er meget bedre end de amerikanske "Tomahawk" krydsermissiler.

Blandt russiske modeller kun "Severodvinsk" er på niveau med de bedste amerikanske både. Men han er kun én, men forudser opførelsen af yderligere tre projekter. Men på det tidspunkt, hvor de vil blive bygget, vil Amerika ind i en ny fase af udviklingen.

diesel modeller

Russisk ubåd flåde (foto nedenfor) præsenteret en kraftfuld sæt af diesel modeller. Dette adskiller sig fra den hjemlige sektor USA. I USA i spørgsmålet om denne type både, forladte selv i midten af det forrige århundrede. I Rusland, sådan en ubåd er ikke kun ikke kommer til at trække sig ud af balance, men fortsætter med at aktivt at producere og forfine. De fleste af de fartøjer af denne type er en opgraderet model af "Warszawianka". I sin teknikalitet de er ringere end atomubåde, men på våben - slet ikke.

starten af diesel "Kalina" er planlagt til levering i fremtiden. Dens forskel er motoren, der kører uden ilt. En sådan model kan være i den undersøiske plads til omkring en måned, og det behøver ikke at dukke op.

Så den amerikanske flåde er nu på toppen af udviklingen. Navy Rusland halter også bagefter, hvad angår kvalitet, selvom i øjeblikket under aktiv forskning på flere fronter. Det er imidlertid ikke kendt, hvilken slags udvikling vil være den mest succesfulde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.