Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Hvorfor mænd ikke kan lide fede piger og kvinder?

Mange af messen køn forsøger at forstå, hvorfor mænd ikke kan lide fede piger og af hvilken type de vælger i sidste ende. Og ifølge forskningen stadig vinde skinny piger. Hvad er så specielt ved dem?

Hvorfor vælge mager?

Det viser sig, at i hovedrollen spilles her af de stereotyper, der ledsager den menneskelige befolkning på næsten hele sit liv. For eksempel kan en konstant flimrende af populære medier, som kræver de påståede standarder for skønhed - 90-60-90. I overensstemmelse hermed en gang i hovedet, disse tanker om et ubevidst plan, giver dine resultater. I første omgang, uanset hvad nogle personlige egenskaber bedømmes en mand af sin figur. Men det er ikke alle, sandsynligvis korrekt. Hver person, som supplement til den fysiske data, er der også et brusebad.

Men hvad med sjælen?

Selvfølgelig, hvis der er behov for at have det sjovt, er der de personlige kvaliteter er ikke specielt overvejet. Men for at skabe en familie center ikke på figuren klart valgt den anden halvdel. Så hvorfor ikke kan lide fulde piger, hvis de er venlige, smukke, klar til at give lykke til det modsatte køn? Efter alt, hvis en tynd pige er selv en af de fineste repræsentanter for verden, men har en frygtelig temperament, sort sjæl, med hendes ingen af mændene kunne ikke længere tid til at være omkring.

Det, der sker i det moderne liv, hvorfor mænd ikke kan lide fulde piger? Eksperter mener, at trods alt, må dette spørgsmål løses individuelt og på et psykologisk plan. Efter alt, er der forskellige situationer i livet. Ikke alle er fuld af piger glade. På den anden nok til at se - og jeg ønsker at leve. De synes inde imprægneret med positive følelser, der er gået rundt. Og denne kategori af kvinder, på trods af sin temmelig stor vægt, nød interesse fra det modsatte køn. Og de lever lykkeligt og ikke planlægger at tabe sig. Det viser sig, er det stadig ikke vægten.

komplekser

Hvorfor ikke kan lide fede piger? I betragtning af det emne, kan det konkluderes, at den skyldige komplekser, der fanger menneske inde gidsel og ikke giver roligt nyde livet. Efter alt, denne konstante kamp udtømmer nervesystemet, og til tider meget alvorlige. Derfor hver skønhed, forundret hvorfor mænd ikke kan lide fede piger, skal du beslutte, hvad der er en prioritet for hende.

Hvis den nuværende situation absolut er tilfreds, så i virkeligheden, intet kan ikke producere. Men hvis problemet ikke hvile og er konstant plaget af spørgsmålet om, hvorfor mænd ikke kan lide fuld, i sådanne tilfælde anbefales det at gøre med hans krop. I moderne forhold ved blot at vælge det ønskede program for at frembringe en fantastisk effekt. Her kan du se en god, høj kvalitet kost eller visse sportsprogram, og kan være, og at kombinere dem. Det er tilrådeligt at søge hjælp fra en professionel diætist for udvælgelsen af de enkelte kurser. Massage og kropsindpakninger i de seneste år er også blevet populære.

Selv ved hjælp af en af disse metoder, er det muligt at opnå den ønskede og aldrig spekulerer på, hvorfor mænd ikke kan lide fede piger. Efter alt, selvværd, i de fleste tilfælde gik efter procedurer steget markant. Og for at holde det på det ønskede mærke, vil ikke være svært.

Perfekt!

Sociale netværk nylig meget fast i folks liv. Og overalt hvor der er vist, hvad der bør være en kvinde og en kvinde. Andre muligheder, hvis nogen er ikke nødvendig. Pige model ser ud med en perfekt figur, viser en cirkel: i reklamer, i film, på siderne i forskellige grupper. Men forskerne har længe været bevist, at den mandlige krop er i stand til at opfatte aktivt de oplysninger, der omgiver det, og gentages flere gange. Følgelig er det at pålægge udefra tillader ikke fed kvinde at være lykkelig, finde en soulmate. Der er selvfølgelig undtagelser fra reglen, men i de fleste tilfælde er præcis, hvad der sker.

Husk: verden ikke finde mindst én repræsentant for det kvindelige køn, som ville helt og var tilfreds med figuren og skønhed, og personlige egenskaber. Ingen er perfekt, men der er sikkert på deres fødder, med god selvværd, med udviklingsmuligheder. Her er til det, og at stræbe efter.

misunde venner

Så jo, hvorfor mænd ikke kan lide fede piger? Der er sådan en kategori af mænd, der vælger en ledsager med perfekt eksterne data til at forårsage misundelse blandt venner, bekendte og endda forbipasserende. Andre er således planer om at skjule deres komplekser for en stor halvdel og hæve deres status. Ikke for at fordømme, men det synes at være sådan et smukt element er ikke meget behageligt.

fra barnsben

Hvorfor mænd ikke kan lide fede kvinder, og hvorfra stammer denne modvilje? Jeg har aldrig stillet dette spørgsmål? Da det viste sig, det kommer fra barndommen. Hver person, der deltager en dag børnehave, skole. Og det er på dette tidspunkt den slags holdning til tyk. Konstant navn calling, kommer op med en bred vifte af øgenavne, den negative virkning af at udstøde fra generalstaben. I denne situation, lider begge sider. Den første - fra lavt selvværd, som nedsætter fremtidige liv, mens den anden - fra en følelse af skyld, medmindre, selvfølgelig, udtrykket "samvittighed" finder sted i de nuværende tiltag i denne kategori.

Hvorfor mænd ikke kan lide fede piger? Effekten på holdningen til fulde, som stammer fra barndommen, kan have umiddelbare slægtninge til messen køn. For eksempel, i tilstedeværelse af mor søn kunne klage på figuren, hvilket ikke er kompatibel. Samt hele tiden søge forskellige måder at tabe sig, forklarer, at den slanke krop er at være en kvinde. Det er blevet deponeret i den information og standarder hjernen, der yderligere kan føre til negative holdninger til overvægtige mennesker. Og som et resultat - et valg, at mænd vil have en smuk slank pige, uanset art. Efter alt, det virker automatisk, på et ubevidst plan. Forbindelserne med fede mennesker vil blive for evigt berøvet nogen mening. Men overholdelse af etablerede stereotyper rammer psykiske tilstand hos flertallet af fede kvinder. Og til at klare det resulterende kompleks er ganske vanskeligt. Med en stærk karakter, selvfølgelig, vil kvinder overlever og glemme. Andre, derimod, kan have brug for hjælp fra eksperter.

Såsom en mor

Der er andre nuancer, fordi der opstår spørgsmålet, hvorfor mænd ikke kan lide fede kvinder. Ifølge den forskning blev det klart, at fyre som på maskinen, skal du vælge en kammerat der ligner sin mor. Så hvis det er en slank kvinde, så vil det være den samme pige. Og derfor, i forhold til den samlede vil være neutral eller negativ, det vil bare ikke mærke til dem.

konklusion

Nu ved jeg, hvorfor mænd ikke kan lide fede kvinder. Men hvad gør du for at dette spørgsmål ikke er interesseret i dig, og du var tilfreds med dig selv? Lær hvordan man passer dig selv, din krop. Husk, at det ikke er nødvendigt at torturere dig selv, ellers er det dårligt for dit helbred. Vi må lære at acceptere dig selv for hvem er. Og ikke falde i størrelse af kroppen på nogen måde ville gøre dig en god person med det samme. Det anbefales at lære reglerne for kommunikation, glem alt om unødvendige komplekser, beskæftiger sig med udvikling af evner, at hvor der er en trang til at lære at fange fornøjelsen af hvert øjeblik, og selvfølgelig nødt til at elske livet. Vid, at verden nødvendigvis haunting din ægtefælle, der er ikke så vigtigt din figur, nemlig personlighed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.