SkønhedHudpleje

Behov elektrolyse? Anmeldelser af proceduren vil hjælpe med at bestemme

Hvis du er træt af at kæmpe med overskydende vegetation på fødderne, hænder eller andre områder, vil du hjælpe til elektrolyse. Revisionsprocedure har efterladt næsten hver pige, prøve det, så vær opmærksom på dem og prøve en ny metode for sig selv. Måske vil du blive glad af det faktum, at i fremtiden vil hår på problemområder simpelthen ophøre med at vokse. Og det vil være med til at udholde de smertefulde følelser, der opstår i forbindelse med fjernelse af uønsket vegetation.

At komme af med overskydende

Lad os først se på, hvad der præcist er elektrolyse? Gennemgå alle kunderne i saloner, hvor de tilbringer sådanne procedurer, er det sagt, at grundlaget for den nuværende metode er indvirkningen på problemområderne. Og ja, en specialist ved hjælp af en særlig anordning, der producerer elektriske impulser, der virker på hårsækken, der forårsager dens ødelæggelse. Hvordan sker det? Forestille sig, at hår elektrolyse gang: en "root" hår indskyde en tynd elektrode, der på grund af drift nuværende er opvarmet og "dræber" skud. Fra dette punkt du ikke har brug for vegetationen stopper sin vækst overhovedet.

For enhver hår

Af alle de metoder til hårfjerning er elektrolyse anses for at være den mest effektive og virkelig slippe af med problemet permanent. Men nu begynder at dukke metoder, der ikke virker værre end titlen. Men tillid kunder indtil den er helt på siden af den procedure, emnet for denne artikel - har været brugt al den samme metode i over 100 år. Metode, da det er baseret på nuværende eksponering betragtes også så sikker som muligt for kunderne.

Også for den metode ingen undtagelser: hårene kan fjernes fuldstændigt i en hvilken som helst del af kroppen, uanset deres længde og farve. Selv hvis de er næsten umærkelig, men genere dig, vil de slette eksperten efter den første anmodning - og det er godt elektrolyse. En gennemgang af næsten hver pige indeholder oplysninger om den smertefulde procedure. Eksperter, der beskæftiger sig med hårfjerning, benægter ikke, at løbet klienten elektrolyse kan være smertefuldt.

Vi kæmper med smerter

For at reducere disse ubehagelige følelser, handlinger, normalt opdelt i flere etaper. Selv de hår på overlæben (en af de mindste områder for arbejde) fjernes på en gang, men gradvist - 4-5 sessioner. Nogle af kunderne generelt kalder proceduren næsten smertefri - det er klart, at meget definerer følsomhedstærsklen på den person. I sidste ende kan det ubehag af hensyn til skønhed bære - men hvad et resultat!

Ofte arbejdet i en specialist, der beskæftiger sig med hårfjerning, sammenlignet med knap en guldsmed. Ja, i to af disse erhverv har meget til fælles: er det vigtigt at have et godt øje, for at være præcis og sikker som et resultat. Derfor er det bedre at benytte sig af master, der har fyldt hans hånd, end at prøve andre metoder i et forsøg på at spare penge. Hjem elektrolyse, for eksempel, er en af dem. Det er ikke nok blot at købe en dyr maskine, er du nødt til at lære at håndtere det. Ellers kan du forårsage alvorlig skade.

Så du har besluttet på en procedure kaldet elektrolyse? Review er ikke enhver kvinde, der brugte denne metode til hårfjerning, vil fortælle dig om en række kontraindikationer. Ikke desto mindre, de er tilgængelige. Proceduren er forbudt for gravide kvinder, diabetikere, kræftpatienter og mennesker med epilepsi. Du nægter at udføre elektrolyse, hvis problemet området er betændt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.