SkønhedHudpleje

Simulatorer til læbeforstørrelse: funktioner, anmeldelser, hvordan man bruger

Smukke læber - dyrkelsen af den moderne verden. Tilgængelige utal række midler til at passe dem. Enhver kvinde drømmer om den perfekte form, farve, volumen. Kosmetolog og kirurgi - alle rettet mod at opnå den ideelle af mange kvinder. Og hvorfor, i virkeligheden, den smukke halvdel af menneskeheden er bekymret på grund af tiltrækningskraft ansigtet?

Lip attraktion for den stærke halvdel af menneskeheden

Meningsmålinger og psykologiske undersøgelser har vist, at skønheden i læberne er en af de vigtigste faktorer i at vælge en partner. Mænd har været kendt for at elske øjnene. På det første møde med en potentiel par de vurderer alle de ydre kendetegn. Denne proces sker næsten øjeblikkeligt og på et ubevidst plan. Inkluderet i denne vurdering figur, håret, mængderne udestående dele af kroppen, tone i stemmen, fagter, og, selvfølgelig, ansigtstræk. Smuk, udtryksfuld ansigt, mange mænd foretrækker selv den perfekte form af figuren. Og konturerne af hans mund, og alle indtager det første sted i evalueringen af sensualitet og forførende smuk dame. Måske er det derfor kvinder kæmper for at gøre deres læber uomtvistelig fordel, gør transaktioner ved hjælp af simulatorer til læbe forstærkning, en række af kosmetik.

Metoder til læbe pleje

En række avancerede kosmetiske procedurer, og nogle gange bare forfærdet. Er alt dette virkelig nødvendigt regelmæssigt at bruge? Faktisk er det ikke alle i den foreslåede virkelig har brug for, men nogle i det mindste stadig.

Pleje af læber er ikke kun anvendes dekorative læbestifter. læbe hud er meget tynd og følsom, let at vejrbidt og revner når de udsættes for eksterne miljømæssige faktorer. I koldt vejr nødvendigvis bruge sanitære fede læbestift til beskyttelse af huden mod frost, på en solskinsdag er det ønskeligt at erhverve balsam med UV-filter. Ultraviolette stråler forårsager for tidlig ældning af huden. Sund vane bliver en daglig massage af læberne med fingerspidserne. Så for dem, vil stige kraftigt blodet, fremskynde metabolismen af celler. Der er også en alder makeup til forblive ung og attraktiv smil. Når peeling hjælper blid eksfoliering. Hertil kommer, at virkningen af massage det er også til stede.

Bare et par grunde til perfekte læber

Er alle forsøg på kvinder i skabelsen af et idealbillede kun fokuseret på mænd? Selvfølgelig, det modsatte køn - er en af de vigtigste årsager til vores indsats, men ikke den eneste. Kvinden er vigtigt at være en kvinde. Ikke til nogen for dig selv hjem. Det er vigtigt at føle i sig selv ilden, brændte en kvindelig enhed eller andet sted indeni. Og den lille pige, og en kvinde i en respektabel alder ønsker at være og forblive smuk. Dette billede er nødvendig for det indre selverkendelse, og at opbygge en karriere og leder efter kærlighed, og for en heldig kombination af familiens lykke.

Derfor er kvinder stadig og vil altid fortsætte med at bruge en række af kosmetik, hugge skud med forskellige stoffer, gør plastikkirurgi. De sidste to punkter er kardinal pleje metoder. Og der er mere godartede og smertefri. For eksempel kan en ny opfindelse af kvinder for kvinder - simulatorer til læbeforstørrelse.

Det opfandt dette værktøj under den masse mode selfie og faktisk for ham. Betydningen af sociale netværk i det moderne liv kan ikke undervurderes. Det er gennem dem i de fleste tilfælde, mennesker komme i nærkontakt, mødes, lære om de andres liv, finde deres anden halvdel.

Simulatorer til læbeforstørrelse

Opfundet denne vidunderlige facilitet i USA for nylig. Ser kaldet Plamper Fullips læbe som et plastiklåg med et billede buttet kvindelige kæbe på ydersiden. Når det bruges korrekt, det er sikkert og ikke forårsager skadelige virkninger. Det fungerer ved vakuum skabt i hætten, når presset mod læberne. Til denne del af personens siv blod, og dette forårsager et ønsket resultat. Men i modsætning til plastikkirurgi og injektion varigheden af disse kortlivede resultater. Passes hævelse perioden fra 01:00 til 4. For en kort begivenhed, dato, tidspunkt for fotooptagelse vil være nok. Specielt at kompakthed plumper tillade at gentage proceduren i omklædningsrummet, hvis Fullips effekt af læbe "blæst væk" på det forkerte tidspunkt. De vigtigste ting - ikke holde det længere end 10-20 sekunder til at gøre nogen skade.

Et andet eksempel er en simulator til læbeforstørrelse Luscious Lips Pump. Det virker på samme måde som det foregående eksempel. Det ligner en pumpe, - den bredeste del af kontakten ansigt og håndtag med en løftestang til at skabe et vakuum. Lip Øvelser anbefales at fjerne fra ansigtet makeup og læbestift. At forhandling fandt sted blødere, kan anvendes på læberne beroligende balsam.

Den negative side af anvendelsen af simulatorer

Det ser ud, som kan være utroligt regelmæssigt gentage proceduren, og ingen vil nogensinde vide, at din egen form er langt fra ideel. Men nej, der er daglig brug anbefales ikke som klinisk indiceret. Brug simulatorer til læbeforstørrelse alene kan sjældent, ved særlige lejligheder. Konstant brug af de samme fører til en krænkelse af blodgennemstrømningen i vævet, frakturer og endda blå mærker. Og tilstedeværelsen af herpes, ridser og bumser på læberne, også er en kontraindikation for brugen af priborchiki.

Hvad brugere siger simulatorer

I 2013 for første gang jeg så den første simulator til læbeforstørrelse. Anmeldelser har købt det, da kvinder er meget tvetydig. Ladies benægter ikke, at effekten er virkelig der, men det er helt kort sigt, som ofte forårsager ubehag. En anden ulempe er muligheden for at forvolde skade ved forkert eller for hyppig brug. Køb en simulator til særlige lejligheder, det giver mening, men at bruge dem hele tiden er ikke nødvendig. Forstør formen på læberne for evigt bare ikke vil arbejde sammen med ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.