SkønhedHudpleje

Hudpleje om sommeren

Midt i sommerens porerne i vores ansigt, vi har brug for at være særlig omhyggelig pleje, fordi varmen effekt på huden er ikke den bedste måde. Solskoldning rynker kan forekomme, og den varme luft forårsager fremkomsten af bumser og irritation af huden. Til disse problemer, du ikke har rørt, er du nødt til at lære at udvise en ordentlig hudpleje i sommeren. Kan forekomme bumser, pustler og irritationer, hvis du har en tendens til at svede. For at mindske tendensen til sveden, kan du prøve at vaske infusion af urter perikum i koncentrationen af en spiseskefuld af urter pr kop kogende vand. Også kan bruges til at rense saft - vandmelon, tomat, drue, som i øvrigt er meget forfriskende hud.

Skin Care om sommeren er forpligtet til at udføre med den obligatoriske anvendelse af cremer. Mange mennesker tager fejl, når de opdager, at de cremer vil bidrage til tilstoppede porer. Men det er ikke uden cremer affedtet hud på varme dage sved endnu flere højdepunkter, det fører til dens overtørring. Kun hvis du har fedtet hud, kan du i sommerperioden at give afkald på brugen af nærende cremer. Stedet, bedre at bruge toning lotion indeholder ikke mere end 25% alkohol. Men generelt nægter at anvende nogen cremer er ikke nødvendigt i løbet af sommeren. Bare give præference til den fugtighedscreme, der absorberes let og ansigt efter at have brugt dem ikke skinner.

Ved at vælge en fugtighedscreme, du har brug for at tage ekstra pleje. Hvis han samlet op forkert, kan den person, sved på ethvert tidspunkt af året. Kan ikke i alle tilfælde bruge dagen nærende natcreme, da det danner en film på huden, lukker porerne. Udøver ansigtet hudpleje i sommeren, er det bedst at anvende cremen på vandet eller ilt grundlag. Alle creme skal anvendes et tyndt lag ved at bruge lette klappedyr bevægelser for ikke at tilstoppe porerne i huden. Prøv ikke at bruge i sommer creme, der bremser væksten af ansigtsbehåring og kridtning maske, som deres anvendelse på solbrændt hud kan forårsage pletter.

Alle behandlinger skal udføres i følgende rækkefølge: rense huden, dens fugtgivende og beskyttelse. Beskyt ansigtet skal være fra ultraviolette stråler, som har en negativ effekt på den sarte hud i ansigtet. Langvarig udsættelse for sollys kan ikke kun føre til forbrændinger og irritation. De kan ødelægge huden kollagen fibre, der er ansvarlige for fasthed. Ødelæggelsen af disse fibre fører til sagging hud og for tidlig ældning. Derfor er det ønskeligt, når du vælger en sommerdag creme for at gøre opmærksom på, at den bestod af solcremer.

Sommer særlig pleje er nødvendig for at beskytte den sarte hud omkring øjnene, da de første rynker vises ofte i disse steder. Denne proces fremskyndes af ultraviolet lys. Det er derfor nødvendigt at bruge en creme til at beskytte huden omkring øjnene hver dag. Skin Care om sommeren kræver en mere grundig rengøring end i andre sæsoner. Hvis du foretrækker at bruge en makeup remover mælk eller fløde, sommeren er bedre at bruge vand og skum. Koldt vand om morgenen er helt toner huden, og hvis du har fedtet hud, kan du tørre ansigtet før vask et stykke is.

Tør og følsom hud er godt at vaske med kold bouillon af kalk blomstre og kamille. Denne type hud har brug for god ernæring, så du kan gøre sommeren en fugtgivende maske med fløde, smør eller creme fraiche. anbefalede tonicitet grøntsager eller frugt masker til andre typer af huden. ansigtspleje til mænd er langt nemmere. Mange mænd er vant til at bruge barberskum før og fugtgivende aftershave balsam procedure. Kun få af de mænd bruger gelen sæbe og krat. I bedste fald er undertiden bruges dagcreme til solbeskyttelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.