SkønhedHudpleje

Kemiske peelinger: en gennemgang af dem, der forsøgte

Huden har brug for konstant opdatering. Dette er især mærkbar i ansigtet. Efter alt, det er en sand kendetegnende for enhver person. Kemisk peeling af huden giver mulighed for kun én procedure, ikke alene at slippe af med døde hudceller, men også visuelt se yngre ud. Men denne metode til at opretholde sig selv i god form har en masse bivirkninger. Derfor er det meget vigtigt, før du begynder at lære om alle de positive og negative aspekter af kemisk peeling.

Aldersrelaterede ændringer, før eller senere begynder at dukke på ansigtet. Steder, fine rynker, linjer - alt dette konstant fjende af enhver kvinde. Kemiske peelinger, en gennemgang kan hvoraf ikke kaldes entydigt positivt eller negativt, er en meget populær kosmetisk procedure, der fjerner stort set alle typer af aldersrelaterede forandringer. Hud igen bliver glat, elastisk, tonet og frisk. Porerne renses, og de forhadte rynker endelig forsvinder fra ansigtet. Samtidig med hjælp af kemisk peeling kan endda fjerne forskellige pigmentpletter, som følge af lang eksponering for solen. Men ikke alle så nemt med denne procedure.

Kemiske peelinger, en gennemgang af, som ikke er absolut bevis for sikkerhed er kontraindiceret til folk, der har en tendens til hjerte-kar-sygdom. Desuden er det nødvendigt at tage hensyn til tilstedeværelsen af nære slægtninge med lignende helbredsproblemer. Før proceduren, skal du sørge for at konsultere din læge. Kun han kan præcist bestemme tilstedeværelsen af kontraindikationer.

Mange kvinder er utilfredse med deres udseende, foretrækker kemiske peelinger. "Før" og "efter" - disse billeder er helt fantastisk. Patienter yngre for vore øjne. Men sådan en chokerende resultat går forud for en lang række alvorlige procedurer. Læger anbefaler brugen af en kemisk peeling for kvinder, der fejrer på herpes udslæt. Damer, der har meget følsom hud, er også i fare. Plastikkirurger og kompetente kosmetologer nødvendigvis advare om mulige bivirkninger. For eksempel er der en alvorlig risiko for ardannelse bagefter. Kemiske peelinger, en gennemgang af, hvilket er forskelligt fra alle de læger, medfører meget ofte indlysende rødmen af huden. Som regel forsvinder det på andendagen efter indgrebet. Men i nogle tilfælde er der en længere rødme. For eksempel vil nogle kvinder siger omkring to uger af ubehag. Så gør levering af fritid. Ideal - ferie.

Huden efter en kemisk peeling har brug for særlig pleje. Reducer din tid i solen, skal du sørge for at bruge specielle fugtighedscreme. Hvis det er muligt, skal du ikke bruge kosmetik. En komplet liste over krav vil fortælle dig den specifikke kosmetolog. Kemiske peelinger (gennemgang anbefaler regelmæssig brug cremer med en stærk UV-beskyttelse) er en temmelig alvorlig procedure. Vi kan sige, at dette er en reel belastning for huden. Derfor, i hvert fald ikke forsømme råd fra fagfolk. Men visningen af part mennesker bedre forbi. Ellers er der risiko for alvorlige komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.