Af teknologiElektronik

Philips epilator - variant uden tab

Glat hud blev et fast punkt i den velplejede kvinde. Derfor er moderne industri udvikler flere og flere nye metoder til hårfjerning, hvilket gør det så smertefri som muligt, komfortabel og effektiv. Lad os tale om en af de mest populære enheder til hårfjerning - elektriske epilatorer. For eksempel overveje Philips epilatorer.

virkemåde

Philips epilator er en lille, smukt designet instrument med indbyggede pincet - 21 stykker, arrangeret på metalskiver. Når elektrisk strøm anvendes, hjul begynder at spinde, pincet, fat hårene og trække dem, ofte med hårsækkene. Rotationshastigheden reguleres - det er muligt at indstille en middel eller høj.

Electrodepilator oprindeligt beregnet til at fjerne hår kun på benene. Men i de nuværende modeller er der særlige dyser, som bidrager til at fjerne hår og en delikat områder.

Philips epilator er udstyret med en speciel massage enhed, der hjælper med at gøre huden mere smidig hårfjerning og mindre følsomme. Nogle modeller er udstyret med specielle poser med en kølende gel at øge den analgetiske virkning. Alle nye modeller giver dig mulighed for at gøre hårfjerning zone bikini og under armene.

Fordele og ulemper

Som de professionelle kan kaldes en langsigtet effekt af glat hud, tilgængeligheden af proceduren derhjemme uden nogen særlige kvalifikationer, og den lave pris på denne enhed.

Og da minusser kan være nazvatya sledushchie fakta: nogle kvinder efter brug af epilatoren konfronteret med effekten af indgroede hår. Dog kan denne risiko undgås, hvis et par gange om ugen for at tilbringe en peeling procedure.

En anden negativ - det er smertefuld procedure. Men ifølge anmeldelser, falder, hud følsomhed skarpt efter to eller tre sessioner for at bruge epilatoren.

Sådan bruger epilatoren Philips derhjemme?

Selve indretningen skal holdes ordentligt - med hældningen i retning af dets bevægelse. Retningen af bevægelsen epilator - mod hårvækst, hastighed - langsom.

Til glatte ben hårfjerning bør ske ved at flytte fra bund til top.

I det underarm område hår vokser i alle retninger, så du behøver at gøre en cirkulær bevægelse epilator.

Apparatet bør ikke være alt for presset til huden, så for ikke at efterlade små skader. Men bruge lidt tid under samme del af huden - uden problemer. Det vil give et bedre hårfjerning.

Epilatorer ikke klare lange hår. Derfor skal de først være en genvej eller barbere og vente, indtil de er fuldt vokset med 2-3 millimeter.

Efter brug af epilatoren rødme kan forekomme på følsom hud. Du bør ikke overveje denne irritation. Denne effekt gør konventionel mekanisk påvirkning, fordi håret trækkes ud fra huden sammen med løg. Efter et par timer, vil huden tage sin normale farve. For at reducere effekten, kan du bruge specielle midler efter barbering eller hårfjerning.

Hvis du er røde prikker, og rødmen går ikke, så måske du for stærkt presser apparatet til huden. Eller en lignende type hårfjerning du vil i princippet ikke er egnet til følsom hud også.

Philips epilator, ratings

"Til hver sin egen - der barberer benene hver dag, der går på laser hårfjerning. Jeg valgte det på epilatoren. Med tiden - hurtigt, i henhold til tilgængelighed - store og billige. Af alle de producenter valgte Philips. Og til smerten ved hårfjerning blev brugt et par gange. Nu er det ikke noget problem, selv i bikini-området. "

"Philips epilator valgt tilfældigt - den mest almindelige og billige. Og jeg har aldrig fortrudt det. På en aftagelig epilator hoved det er skrevet, at det er lavet i Slovenien. Design har en meget behagelig, strømlinet form, mønster kunne lide. En anden af de positive aspekter af design - ribbede overflade på bagvæggen, så fingrene ikke glider. Nå, og huden er glattere efter Phillips viser sig - Jeg plejede at prøve epilator fra andre producenter ".

Advarsel, Kontraindikationer for brug epilator:

- åreknuder;

- skader på huden;

- graviditet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.