FormationSprog

"Mosquito næse vil ikke underminere": oprindelse, betydning og brug af situationen

På forskellige måder kan vi estimere et veludført stykke arbejde. Hvis situationen er befordrende for uformel kommunikation, kan vi sige: "Nå, Ivanov (i dette tilfælde under pseudonymet kan være skjule enhver person), har udført arbejder du så myg næse vil ikke underminere!" Men det betyder den sidste udtryk, vil vi demontere på tilgængelige og forståelige eksempler.

Mosquito bid og det udførte arbejde perfekt

Dette phraseologisms "underminere" irrelevant "for at gøre skarpe". I gamle dage ordet "underminere" var synonymt med "bid".

Det er også velkendt, at myg bide i ubeskyttet steder tøj på kroppen. Så hvis en myg er hvor svir, betyde, på kroppen er der mange åbne områder.

Forestil dig nu, at kroppen - dette er tilfældet (alle mærker). Og, for eksempel, vi taler om det, "myg næse vil ikke underminere." Det er let at gætte på, at det er den højeste vurdering resultat, dvs.. E. Arbejdet udføres så godt og præcist, kan vi ikke engang vise den mindste krav, der kan sammenlignes med en myg bide for mennesker.

Favorit smuglere i tjeneste i den russiske sprog

Mange har sikkert gættet, at vi ville gå på mesterværket Leonida Gaydaya - "The Diamond Arm". Der er en farverig karakter Lelik. Hen mod slutningen af filmen, når SS Gorbunkov kalder en taxa, ikke kommer en politimand og en gangster. Hovedpersonen i filmen, mest sandsynligt, at have set der var bag ham, begyndte han at tale om diamanter, politiet.

Endvidere er mange af de udviklinger kendt: Lelik ud af bilen, chefen kalder, rådfører sig med ham, vendte han tilbage til Gorbunkova og siger, at: "Ved hans kone ankommer som en agurk, uden gips, støv, ingen støj. Mihal Ivanych tilladt fjernelse af gips i dag "Men teoretisk, selvfølgelig, på bekostning af unikke stil Lelik kan tilføje:" Vi vil gøre alt, så myg næse ikke vil underminere "!

Kulturel arbejdsmiljø og phraseologism

Det er ingen hemmelighed, at i de sovjetiske gange var der en vis kult af den arbejdende mand. I de 50-60-erne af XX århundrede, denne karakter var meget populær i filmene i disse år. Hvis man ser på de film, vil publikum være en munter, ung fabriksarbejder, der gør alt, så myg næse ikke vil underminere. Og det gælder ikke kun arbejde, men også livet i almindelighed. En helt er ingen tvivl om han ikke kunne banke ud af sadlen. Sovjetiske myndigheder ville have hende til at have netop sådan en ung og munter ansigt.

Hvis vi ser på moderne blockbusters, noget for vores tid bliver lidt skræmmende, fordi helte "Zhmurok", "Boomer" eller "Brigade" ønsker ikke at stille spørgsmål, og tale med dem nogle angst.

Perfektionisme og ekspressionen af myg (moral phraseologism)

Hver formsprog er enhver vejledning. Dette, for eksempel, lærer en person til at gøre alt, så at der ikke var den mindste krav til kvalitet. Af den måde, denne situation og insisterer vores verden. Ifølge de nuværende kriterier, er det nødvendigt at arbejde så effektivt som muligt, det vil sige. E. Hurtigt, effektivt og på fuld kapacitet.

Du kan spørge dig selv, hvorfor symbolet for den ideelle job er en myg valgt? Vi kun tilbyde vores version.

Det ser ud til, at myg bide - en uvæsentlig ting, for at være sikker, en bums spring ... Ja, det er sandt, men i virkeligheden, kan dette sted være kæmmet i det omfang, at en person ville miste alle "handel kjole."

Og med sagen, hvor folk arbejder. Det skal være perfekt ikke af hensyn til abstrakte begreber om kvaliteten eller endda en eller anden grund, og fordi de skønhedsfejl ødelægge hele udseendet af det endelige resultat.

Nogen vil råbe: "Det er perfektionisme!" Nej, overhovedet ikke. Perfektionisten forfølge en abstrakt mål - perfekt gjort betinget, som ikke findes i naturen. Og udtrykket "myg næse vil ikke underminere" (formsprog) instruerer en person til at udføre alt, så der ikke var selv de mindste fejl, fordi de nogle gange kan ødelægge alt.

Og dette råd er godt, at han er meget alsidig. Uanset hvad en person tjener en levende kontormedarbejder, eller han kan være en husmor. Det har en værdi på kun én ting - det er nødvendigt at gøre arbejdet på et højt niveau.

Så diskuterede vi phraseologism værdi. "Mosquito næse vil ikke underminere," det tog os hele tiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.