FormationSprog

Idiom "mister dit hoved" - hvordan man kan forstå? "Lost hans hoved": som defineret i

Det billedsprog af det russiske sprog er ofte forvirrede udlændinge, ikke så mærkeligt han anses for at være ganske vanskeligt at lære. Ikke let at forklare en udlænding, hvordan man kan forstå "tabte hovedet", fordi der i de indledende faser af at lære russisk oversætter bogstaveligt talt alt. Men vi må erkende, at mange af vores landsmænd ikke får alle de rige betydning vendinger, apt metaforer og selvmodsigende.

Det billedsprog af fraseologi: hvordan man kan leve uden et hoved?

Enhver formsprog, i virkeligheden, er baseret på logiske konklusioner, der er perfekt kombineret med overført betydning. Faktisk, hvis du kan leve uden et hoved? Antages det, at du kan, hvad det vil være liv? Mest sandsynligt, ikke meget munter og lys.

Det er logiske beregninger tyder hvordan man kan forstå det "tabte hovedet" med alle de billeder! På denne måde kan du forklare udtrykket til nogen, selv et barn. En bogstavelig forståelse phraseologism gør det muligt at udlede værdier er bærbare, hvilket letter forståelsen. Det er derfor, de vendinger, så dekorere daglig tale og kunstneriske værker.

Sådan at forstå "tabte hovedet"?

Hvis en pige er ved nogen eller hans adresse hører helt mistet sit hoved, kan det tolkes på forskellige måder. Sædvanligvis til beskrive de omstændigheder og følelsesmæssige tilsat farvestof raffinement. For eksempel kan du miste dit hoved, ikke kun af kærlighed eller jalousi, men af sorg eller frygt. Også formsprog "miste hovedet", hvis værdi er ofte beregnet til at give følelsesmæssig ubalance og tab af mentale evner, kan anvendes i bogstavelig forstand. I nogle tilfælde, fordi de siger det pludselige voldsomme død - at fastsætte eller at miste hovedet. Forstå udtryk hjælper også til at tone, som kan være foragtende, spottende, eller sympatisk.

Lose dit hoved - er det godt eller skidt?

Hvis vi ser bort den direkte betydning af udtrykket, er det muligt at antage, at en "tabte hovedet" på en god måde? Sandsynligvis vi taler om kærlighed, er det denne stærke følelse tilskrives de mest kraftfulde og dristige ændringer i karakteren og adfærd. Hvis vi vender os til litteraturen, er kærligheden virkelig at miste sit sind, tale eller hoved helt.

Heri ligger en vis tvetydighed, fordi kærlighed - dette lys følelse, fuld af dejlige oplevelser, men det er ofte sagt med overbevisning. Årsagen er i en vanvittig til hvilken vej til at miste dit hoved mand, og jo mere apt sammenligning er vanskelig at føre. Sådan at forstå "hoved tabt i kærlighed"? Forelskelse kan være og ikke den person, uværdige, modbydelige, eller egoistiske. Manipuleret i kærlighed meget nemt. Intet under, de siger, at kærlighed er blind. Og hvis den fortvivlet mand er let at forstå og retfærdiggøre at tale om det med beklagelse og sympati, så endelig tabte hovedet efter kærlighed ofte latterliggjort.

Sådan finder du ud på tabte hoved symptomer

"Hvad gør jeg det til mig?" - disse spørgsmål vises i sjældne perioder på at afklare den forståelse, hvis der sker at falde i kærlighed. Hvordan kan jeg vide, at jeg mistede mit hoved, og det er tid til at blive ædru lidt? Det er ikke nødvendigt at kræve den person i kærlighed ædru tanker om efterspørgsel - falder i kærlighed er et resultat af ubønhørlige kemiske processer, hormonelle storme. Endorfin overskygges sind er ikke i stand til kritisk tænkning, men du kan være opmærksom på andres meninger.

Du er ikke responderer på andres ord, tage lovovertrædelse på en uskyldig spøg, kan du se alle de offensive konnotationer rvote gamle bånd, måske kommer til at ødelægge familien. Og kun én person i hele verden er pludselig udstyret med alle de dyder, bliver det bogstaveligt lys i vinduet? Dette er, hvad der menes med "at miste sit hoved for kærlighed."

Lignende symptomer observeres, hvis miste hovedet i frygt eller sorg, kun lyset i vinduet i sådanne tilfælde er ikke observeret, og bærer ansvaret ikke hormonet af lykke og angst og hormon handling. At adrenalin kræver, at vi sidde og analysere og handle øjeblikkeligt. I den anden ende - svær depression ledsaget af hæmning af følelser, følelser og begær.

Kan jeg få til at miste dit hoved?

Den lange historie forførelse formål at tiltrække sig opmærksomhed genstand for jagten, og det fortsætter den dag i dag. Talrige bestsellere som "Et hundrede måder at gøre en mand mister sit hoved" tale om simple manipulerende receptioner designet til at vække de enkleste instinkter og narre. Lige succes solgt forførelse af messen instruktion køn.

Faktisk kan det forårsage en person til at miste dit hoved, bliver viklet ind i deres egne ønsker og forhåbninger. Grundlaget for alle disse metoder er de simpleste algoritme bedrag, smykker spil på forfængelighed af offeret. Psykologer siger, at der er en slags mennesker, der har evnen til at charme og at falde i elske dig selv uden nogen instruktion. Denne perverse påskeliljer, der virkelig ved, hvordan man får mest "lys i vinduet" for alle, og bruge denne gave til deres egne formål.

Det hensigtsmæssige i at bruge fraseologiske "miste dit hoved"

For alle formede receptioner skal behandles med forsigtighed, når det kommer til business kommunikation. Idiom "taber hovedet", hvis værdi kan betragtes som alt for udtryksfuld, mere egnet til fiktion, prosa eller poesi. Dog kan dette udtryk i journalistik godt bruges, hvis artiklen er rettet mod læserens følelsesmæssige reaktion.

I alvorlige intelligens eller information tekster er bedre ikke at bruge de idiomer af denne art, det krænker de journalistiske principper om upartiskhed, som anses for den gyldne standard for BBC.

Analoger af udtrykket "taber hovedet"

Der er en interessant facet af vores tale - modtagelige og fantasifulde russiske idiomer. "At miste sit hoved" plejer at sige, når menneskelige handlinger forårsage andre til at tro, at grunden blev afbrudt. Derfor afhængigt af situationen kan bruge lignende udtryk med varierende grader udtryksfulde farver.

Gik til taget, eller endda rippet, loftsrum skelede, det blæste fra skifer - alle disse skældsord til at miste dit hoved. Bolde til rullerne stoppet, bevæget grund, gøg brød, og et rigt udvalg af slang og bandeord - alt dette rigdom betyder én ting: en mand pludselig mistet evnen til at være styret af fornuft.

I en officiel meddelelse, samt at understrege den grundlæggende upartiskhed, er det bedre at bruge udtrykket uden følelsesmæssige farve. For eksempel, "på grund af den stærke følelser, han var i stand til udslæt handlinger." Dette er en acceptabel verbal konstruktion, niveauet for upartiskhed nærmede til politirapporten. Undertiden billedsprog og supereksklusive af sit modersmål bør være forbeholdt samtaler med venner eller for arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.