FormationSprog

Hvem er denne sløv? Ordets betydning og oprindelse

Det russiske sprogs ordforråd opdateres løbende med nye og nye ord. Professionalisme, jargon, internet slang, neologisms - næsten hver dag er ordbogen af det russiske sprog bliver tykkere. Det er selvfølgelig svært at passe til betydningen af alle disse nye ord i dit hoved. I denne artikel vil vi tale om ordet "slut". Hvem er denne sløv, hvor kom dette ord fra? Vi vil forsøge at svare på disse og mange andre spørgsmål.

Hvor vises nye ord på russisk?

Det russiske sprogs ordforråd er kommet langt. Gennem mange århundreder blev vores sprog forbedret, genopfyldt. Hvordan viste nye ord på vores sprog? Det russiske sprog blev beriget med fremmedord, nye ord blev skabt af gamle ord. Således i det russiske sprog dukkede op et stort antal ord, hvis betydning vil være vanskelig selv for sprogbrugere. Et sådant ord er "slut". Hvem er denne sløv? Du kan finde svaret på dette spørgsmål fra denne artikel.

Shalava: betydningen af ordet

Shalava er et ret almindeligt russisk ord, som ofte bruges som en fornærmelse. Hvad betyder det, hvem er sløret? Svaret ligger i denne artikel.

Hvem er denne sløv? Shalava (på ukrainsk - shlondra) er et feminint navneord. Hvad betyder ordet slampe? Som regel betyder det en ubarmhjertig, opløselig og opløst kvinde. Ofte bruges dette ord som en fornærmelse eller en reprimand. For eksempel, hvis en kvinde klædt for ærligt, eller hvis hun opfører sig uhensigtsmæssigt, kan hun kaldes en slampe. I jargonen af afskrækkende elementer (det såkaldte "tyveresprog") kan dette ord betyde en pige, der lever "handel" med sin krop. Hvis du tror på tjuvens jargons ordbog af DS Badmaev, kan slampen også betegne en tyv, der har begået selvmord, eller som er faldet i søvn, en kvinde, der har drukket. Synonymer er sådanne ord som en prostitueret, slampe, putana, kuld, mara, sløv, lyavra, shabold, profuru, trepushka, behava osv.

Orden af ordet

I storheden af World Wide Web er der mange varianter af ordet af ordet. I denne artikel vil vi overveje de mest interessante af dem.

Nogle mener, at ordet sløret blev brugt siden oldtiden, da verden blev domineret af romantik og skønhed. Således, under kong Arthur 's regering , kaldte ridderne elegant en dame Shalashova Virgo (desværre blev det virkelige navn ikke bevaret af historien). Kvinden modtog dette kælenavn for vane at indgå et coital forhold hvor og hvem det faldt. Siden da er der meget vand, og ordet er blevet reduceret til "shalashovki" og derefter til "slumre".

Der er også en opfattelse, at slampe er et marchende ord. Ifølge nogle sprogkundskaber kommer den fra slaviske "frække", "shalny".

Den berømte tyske sprogkunstner og leksikolog Max Fasmer mener, at ordet "slet" skete på en lidt anderledes måde. Han mener, at den kom ind i det russiske ordforråd fra Terek, Permian eller Southern dialect.

Yderligere betydninger af ordet

Shalava er en lille landsby, der ligger på territoriet i Den Russiske Føderation i Yaroslavl-regionen (Gavrilov-Yamsky-distriktet). I øjeblikket er landsbyen på randen af sammenbrud. Folkestællingen, der blev gennemført i 2007, viste, at der kun er 79 personer, der bor i landsbyen.

Derudover er Shalava det gamle polske adelsmands våbenskjold. Det er kendt, at det blev godkendt tilbage i 1354, og det blev brugt af omkring 40 slægter. Selve våbenskjoldet ser temmelig smukt ud og prætentiøst. I det blå felt er der en gylden cirkel, hvoraf der er tre guldkryds. Over det blå felt kan du se en hjelm, hvorfra du kan se en hånd med et sværd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.