FormationUngdomsuddannelse og skoler

Et essay om "Det, der forener musik med litteratur": plan og stykke skriftligt

Musik og litteratur er blevet en del af vores liv. Hver person i at få kendskab til de musikalske og litterære værker absorberer smukkeste og afslører sin kreative side. Uden dem ville det simpelthen være umuligt for en harmonisk og varieret opdragelse af den yngre generation.

litteratur

Kendskab til litteratur går tilbage til barndom. De første børnerim og de simpleste slags eventyr er for børn information om verden, give viden om menneskelig moral og indgyde kærlighed til alt smukt. Gradvist, at barnet bevæger sig videre til mere komplekse litterære genrer, møder kreativitet digtere og forfattere.

Den vigtigste uddannelsesprogram i børnehaver er rettet mod lærere læse kunstværker, folkeeventyr og sange. Dette er gameplayet, som er ledsaget af klart display objekter. Således et barn beriger dit ordforråd og lære at udtrykke sig.

I de mindre klasser barnet får det generelle koncept for litteratur og dens genrer. Og måske det første og vigtigste - børnene lærer at læse selvstændigt. Dette sikrer, at barnet kan vælge at læse, hvad du kan lide at ham. I løbet af denne periode, børnene ønsker at vide alt i verden, og lærere og forældre er vigtigt at fremme det i et barn, vælger at vælge den korrekte litteratur.

musik

Erfarne lærere og psykologer har længe bemærket, at effekten af musik på børn er enorm. Dyrk en kærlighed til det kan være stadig i livmoderen. Fordelene ved at lytte til klassisk musik er ikke blevet fuldt undersøgt, men dens positive indflydelse på dannelsen af mental aktivitet har længe været bekræftet.

De børnehavepædagoger lærer den enkleste af sange og sætte børn med populære musikinstrumenter. Og børnene elsker virkelig at udtrykke sig og tale med forældrene og voksne.

I de mindre klasser er det forventet mere detaljeret bekendtskab med noter og lyde. Det er vigtigt at inddrage børn og fælles besøg på koncerter og teater musikalske produktioner. De vigtigste retninger af musikgenrer og give børn de generelle begreber musik alsidighed. Denne læreproces involverer barnets forståelse af, hvad litterære værker kan meget vel få en musikalsk arrangement og samtidig en ny lyd.

kompleksitet

Sådan forklare børnene, der forener musik med litteratur? Moderne tendenser i uddannelse involverer integreret læring. Det vil sige, de erfaringer, der kombinerer forskellige elementer. For eksempel, historie og litteratur eller litteratur og maleri. Denne tilgang gør det mere bredt forstået, og de objekter opnås ved nytænkning viden.

Denne tilgang hjælper hvert barn til at skabe de nødvendige betingelser for åbning og udvikling af sit kreative potentiale. Børn akkumulere den nødvendige viden og erfaring, videregive dem gennem deres bevidsthed og dermed tilpasse sig verden omkring dem.

fælles træk

Det, der forener musik med litteratur? De vigtigste ligheder:

1. Musik og litteratur - to facetter af livet. Kreative mennesker er på udkig efter inspiration i verden omkring os - i naturen, blandt folket. Alt dette tyder på de forfattere, digtere og komponister temaer og emner af deres værker.

2. Intonation - kombinerer det andet aspekt. I dagligdags tale og musik har tempo, melodi. Disse former for kunst til at hjælpe formidle følelser. Ikke kun i ord kan du høre sorg og glæde, ro og angst, men også i de musikalske kompositioner af musik kan formidle disse følelser og oplevelser. Intonation kan skelne klassiske musikalske motiver fra folkemusik og moderne - fra de gamle melodier.

3. Dette er tydeligst foreningen af musik med litteratur vises i teksterne. Et stort antal af vers og digte har erhvervet en ny betydning på grund af deres troskab til partituret registrering. Musik er i stand til at transmittere billeder af objekter i dybden, for at øge deres værdi. Meget ofte, på grund af de velvalgte noter af poesi blev musikalske hits.

Det, der forener musik med litteratur? Uden velvalgte ord i musikken ville være kedeligt og uforståelig for offentligheden. Det er i det kompleks af disse to områder er gensidigt forstærkende og hjælp til at komme tættere på mennesket.

sammensætning

Der er andre eksempler. Det, der forener musik med litteratur, og hvordan disse begreber kan kobles sammen for at få et fuldstændigt billede af den opfattelse af verden? Svarene på disse spørgsmål børn kan finde sig selv. Refleksioner over dette tema vil bidrage til at vise børnene selv og for at finde sandheden.

Efter paneldiskussion om "Hvad forener hinanden musik og litteratur" kan have børnene skrive en kort essay-argument. Dette vil åbne deres kreative potentiale.

Tema: "Det, der forener musik med litteratur" - en mini-essay til skole, som ikke kun vil hjælpe dit barn med at udvikle deres kreative evner, men også bliver et felt for deres egne ideer. Det unikke ved dette emne bør ikke undervurderes, fordi det er vigtigt at lære børn, hvordan man opfatter verden gennem prisme af natur og skønhed.

prøve

Det, der forener musik med litteratur? Sample mini-essays om emnet:

Musik og litteratur som to søstre, går hånd i hånd og supplerer hinanden. Hver af os er forbundet uadskilleligt med dem og bærer nyttig information til menneskeheden. Fra den tidlige barndom, en person indser, at den første samlende element af musik og litteratur er forsvarlig.

Kendt pædagog V. Sukhomlinsky sagde engang: "Ord kan ikke fuldt ud forklare hele dybden af musikken, og musikken kan ikke forstås uden ord."

inspiration

Takket være at lytte til musik, en mand bygger en logisk serie af billeder. De lærer at udtrykke deres tanker og dybe følelser, så de er meget meget til fælles følelsesmæssig opfattelse. Klassisk musik kan lindre, forårsage positive associationer, op med humøret.

Desuden er disse to typer af kunst inspireret af opvågning gnister kreative impulser fra de tidligste år.

Musik og litteratur - to individuelle ansigter, men samtidig så tæt, at det er mærkbar for det blotte øje. Situationen i digtet til musik var et mesterværk og blev almindeligt kendt kun gennem noter.

Enhver, der er til rådighed i den komplekse litteratur og musik, forstår, at denne uadskillelige forbindelse begyndte med deres udseende, og er stadig i gang. Lyde voksede ind i noter og breve. Kun i en kompleks opfattelse kan opnå en perfekt harmoni i udviklingen af den yngre generation.

lektion

Tema: "Det, der forener musik med litteratur" - et essay, som vil være resultatet af en kompleks lektion. For mere interaktivitet kan det gøres ved at dividere klassen i grupper, som vil overveje hvert nummer individuelt slægtskab. Efter dette, vil børnene være i stand til at tale og diskutere dette emne.

For en visuel eksempel kan tilbydes for denne særlige lektionsplan. Det, der forener musik med litteratur? Det spørgsmål, som børn kan finde svaret i løbet af arbejdet. Således tentative plan:

1. Organisatorisk fase - at lytte til litterære og musikalske værker.

2. Assimilation af nyt materiale. På dette trin er det muligt at formidle essensen af problemet, satte spørgsmålet til sine disciple, opmuntrende at finde et svar. Arbejde i grupper.

3. Fastsættelse materiale - performance rapporter, lytte til musik, læse poesi.

4. Opsummering - de studerende deres egne konklusioner, skrive korte refleksioner over temaet "Hvad forener musik med litteratur."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.