Åndelig udviklingAstrologi

Hvad er foreningen af den kvindelige løve og stenbukken mand?

Løven-kvinden og Stenbukken er meget ens: både ambitiøse, uafhængige, oprigtige og hengivne. Det ser ud til at være et ideelt par? Men kampen for lederskab vil medføre hyppige sammenstød og afklare forholdet. Kompatibilitet af en kvindelig løve og en stenbukken mand er kun mulig, hvis begge partnere beslutter at ofre for hinandens skyld.

Stenbukken Man og Løven Kvinde

En sådan alliance for en mand kan blive dødelig, da det er sådan en slags kvinder, som Stenbukken er tegnet. I løver vil han sætte pris på hendes yndefuldhed, skøn, konsistens. Det vil være et mysterium for ham hele tiden. Løven Kvinde vil igen elske Stenbukken for pålidelighed, fred og oplevelse. Men nogle gange kan han virke til hendes sjæløs og unemotional person. På den indledende fase af forholdet vil begge tænke, at de simpelthen er skabt til hinanden, da de virkelig har meget til fælles, endda et meget lignende verdensbillede, stolthed, arrogance, kulde og overdreven tørst efter lederskab. Men efter et stykke tid vil kompatibiliteten af den kvindelige løve og stenbukken mand være i spørgsmålet: En organiseret og struktureret stenbukken mand vil trætte af hans voldsers voldelige temperament og impulsivitet, og løven kvinde vil lide af mangel på kærlighed følelser. Sandt nok vil hun få til at forårsage en storm af følelser i ham. Han vil endda give hende en chic buket og en luksuriøs gave, men meget snart vil euforien ende, og løvnen vil kræve det.

Horoskop "Lion-Woman - Capricorn Man" siger, at kampen for lederskab er simpelthen uundgåelig. Det vil Giv flere løfter, som han ikke vil holde senere, og han bliver skuffet. I livet, roligt og rationelt, er Stenbukken blevet vant til at omhyggeligt og seriøst reflektere over hans handlinger og ord, idet man nødvendigvis tager hensyn til de tidligere fejltagelser, og løven løber fremad, ikke vender sig om og træder på samme rake igen. Er det muligt
Kompatibilitet af en kvindelig Lion og en Stenbukken mand? Ja, men kun hvis partnere kan finde et kompromis og opdele deres regeringsområde. Generelt kan man opnå en gensidig fordelagtig union, hvor en kvindelig leo vil lære af sin elskede Stenbukken tålmodighed og langsomhed, og han vil til gengæld låne af hendes selvsikkerhed og dristighed. Kompatibilitet af kvindelig Lion og Stenbukken mand er 80% af 100.

Leo Mand og Stenbukken Kvinde

Denne fagforening er meget mere succesfuld. Rolig og industriel kvinde Stenbukken, ofte med handelsmæssige interesser, leder efter et lukrativt parti, som er en mandlig Lev. Han er til gengæld forgæves, elsker opmærksomhed og indsendelse. Kvinde til ham Skal være en åben bog. Forfalsket af vilje, vil han ikke tilgive forræderi fra sin elskede. I dette par er kærlighed mere tilbøjelig til at være en mand end en mistænkelig og ubeslutsom Steenbukkvinde. Et par mandlige løve kvindelige Stenbukompatibilitet har 88% ud af 100. Udenstående kan ikke forstå, hvordan den aktive og voldelige Leo og den kolde, beregnende Stenbukvinskvinde lever ved siden af hinanden. Men i virkeligheden kan parret blive ideelt, hvis begge partnere tager hensyn til andres ønsker og møder hinanden halvvejs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.