Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Som salt makrel. To fastfood opskrift

Hver familie har en særlig opskrift bog, der indsamles i løbet af årene, og selv generationer af kvinder. En sådan samling af nogle gange vokser til flere bind, og kan indeholde en reel kildevæld af unikke og enestående retter. Men de interessante opskrifter er ikke kun empirisk. Sommetider elskerinde afsløre hinanden deres små hemmeligheder. For eksempel som saltet makrel. Ved første øjekast er specielle færdigheder, der kræves. Men overalt er der små nuancer, der gør det færdige parabol en kulinarisk mesterværk. For eksempel er en af de opskrifter.

Som salt makrel i hjemmet

Spicy ambassadør - en fantastisk måde at marinere fisk, og samtidig bevare alle dens smag. Denne opskrift kræver hurtig tilberedning uden besvær. Allerede næste dag efter saltning parabol kan serveres. I dette tilfælde kan alle komponenter i opskriften findes i næsten ethvert køkken. Antallet og proportioner for 2-3 bonit gennemsnitlige størrelse.

Til at begynde, skal du skære fisken. Hun fjernede indvoldene, adskilt hoved, afbrød finner og hale, huden renses for skæl. Slagtekroppe skal skæres i stykker af ens størrelse i gennemsnit på 2 eller 3 centimeter.

For at tilføje salt makrel på denne opskrift, skal du lave mad krydret saltlage. Nedenfor er de nødvendige komponenter vist, såvel som deres proportioner.

- Halv liter vand;

- Bordsalt - 1 spiseskefuld;

- Laurbærblade i en mængde på 3 stykker;

- Halvdelen af 1 spsk krydderi koriander :

- Sukker - 1 spiseskefuld;

- Halv 1 spiseskefuld sennep pulver;

- Carnation - en knop;

- Vegetabilsk olie (solsikke mulig) - 1 spsk.

Så hvordan salt makrel med et sæt af krydderier? Her er en detaljeret trin for trin instruktioner. For at forberede saltlage med krydderier, du har brug for fra panden rustfrit stål. I det, hæld vand, lægge alle de ovennævnte ingredienser og sætte på komfuret til at koge. Derefter skærer ca. 5 minutter og fjern gryden fra varmen. Dye flydende cool.

Cut portioner makrel spredes i forvejen kold saltlage, så det er helt dækket en fisk. Dæk med en plade eller gryde med låg og sættes i køleskabet i et døgn. Efter denne parabol kan allerede bringe til bordet. Når du prøver denne tærte endnu sød krydret smag, du ikke længere har et spørgsmål om, hvordan salt makrel.

Men der er en endnu hurtigere opskrift. Han vil sandsynligvis appellere til dem, der værdsætter den klassiske metode til madlavning makrel. For ham, kan du bruge frosne fisk.

Makrel, skal du først fjernes fra køleskabet og lad den tø. Derefter slagtekrop renses og fremstilles analogt med den skærende recept ovenfor beskrevet. Glem ikke at fjerne den sorte film fra bughulen af makrel. Ellers vil den færdige fad smage bittert. Så har du brug for at skære fisken i små lige store stykker.

Som salt makrel på denne opskrift? Det er ret simpelt. For eksempel tager mængden af ingredienser er nødvendige for udarbejdelsen af midterste to Fisk. Dette halvanden teskefulde sukker og en spiseskefuld salt. De har brug for at blande sammen, og hvordan man kan gnide kroppen makrel. Vær sikker på at grundigt salt inde i maven.

Efter disse forberedelser, fiskene nødt til at sætte i en emalje skål dyb. Også egnede særlige retter med et dække af et polymert materiale. En sådan beholder ikke kemisk reagerer selv med den stærkeste saltvand. Derfor noget mad opbevares i det i lang tid bevare sin uberørt friskhed og smag. 2-3 timers kapacitet med makrel skal sættes på et køligt sted, hvor intet lys. Gennem denne gang i en skål hæld den resulterende væske. Fisk reserve solitsya ti timer.

Den færdige makrel vask af overskydende salt og tørret ved en serviet. Lige før servering, i et fad anbefales at tilføje et par ærter sort peber, vegetabilsk olie og friske løg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.