Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Ønsker du at lære at tilføje salt bacon?

Vi, det russiske folk, i virkeligheden, meget gerne bacon. Og især elsker det som en snack, når vi har gæster eller bare når vi går på en picnic. Uanset hvor, med hvem og hvordan skal vi spise, så længe det var korrekt saltet, på grund af sin delikate smag afhænger af dette. Men salt fedt ikke?

For det første, at købe rå bacon til hjemmet bejdsning, ser nærmere på det - det skal være frisk, blød og sprød hvid, uden striber. Bestem friskhed, bare ved at se på ham, det kan du, så det er nødvendigt at trykke med fingeren - hvis det bare synker, så det er frisk. Tag dette, tøv ikke. Det øverste lag af det bør ikke være som cellulite - er meget dårlig til at tygge og smag vil også være ikke meget. Fedt bør være tilstrækkeligt tykt og uden striber kød, fordi lagtykkelsen af mindst 3 cm skæres fra maven af grisen, og der er det mest stive og smagløst. Lys hud er for tyndt det vil fortælle dig, at fedt er godt! Må ikke være genert og stille sælger et spørgsmål om en person med denne særlige stykke blev afskåret - med sender eller gris. Det faktum, at fedt og sender ikke er meget velsmagende og duftende (lugten).

Så har du allerede købt dette produkt, og nu tænker på, hvordan salt bacon? Intet kompliceret i virkeligheden er det ikke, og der er flere måder: i saltlage, tør (eller traditionel), ambassadør, kogt, i en flaske. Nu vil du lære, hvordan du tilføjer salt bacon børsnoterede måder.

Tør ambassadør, fedt

Skær bacon i stykker ikke mere end fem kvadratcentimeter. Emaljen pan pour stor salt, fedt sandpapir Lay ned og hæld godt salt. Opbevar ved stuetemperatur, så efter et par dage, vil fedtet giver saft. Når saften vises, fjern gryden i køleskabet i omkring ti dage. Hvis det fedt du har en meget bedre til at skylle med salt og gemme det i fryseren, pakket ind i papir, og på toppen - polyethylen taske eller emballagen. Så det vil bevare sin smag.

Som bacon salt i saltlage

Fedt, salt på denne måde, viser det sig, den mest bud og lækker, og butikken kan være meget længere - måneder sikkert! Hældes i koldt vand beholder, hæld salt (1 kg fedt - 5 Vandglas cup 1 og salte). Placer bacon i en beholder, og sat på 3 dage i køleskabet. Efter kun kan smage lækker svinefedt i tre dage!

Og du ved, hvordan man salt smag af røget bacon med? Hvis ikke endnu, vil vi vise dig, Forbered saltlage, som beskrevet ovenfor, men ud over alle tilføje skallerne med fem pærer. Bacon lave mad i en lage over svag varme i 20 minutter. Efter 20 minutter, fjernes fra varmen og muliggør at henstå ved stuetemperatur i otte timer. Dernæst dræne saltvand, obsushivayut svinefedt og indpakket i pergament.

Store er den bedste salsa i fryseren, drys med salt er godt.

kogt flæsk

Salo, saltet ved følgende fremgangsmåde for lang tid opbevares (op til seks måneder), og er også sikkert, som når madlavning dræbte alle parasitter der kunne være til stede deri. Svinefedt har brug for at lave mad til omkring fire timer efter rist forskellige krydderier og kram hvidløg. Holde det bør være i fryseren, fortrinsvis i et lærred taske.

Salo i flasken

Skære små barer svinefedt, gnide hans knust hvidløg blandet med kogt vand og krydderier. Endvidere kollapser i hver brusochek revet hvidløg, og derefter groft salt. Læg flasken så stramt som muligt til hinanden og opbevar i køleskabet i en uge. Efter en uge, kan du nyde sin fremragende smag.

Med enhver metode til saltning bacon du holder følgende krydderier og krydderier: spidskommen, hvidløg, laurbærblade, peber (rød og sort), og alt andet, du ønsker at tilføje.

Nu ved du, hvordan du tilføjer salt bacon Så begynde at eksperimentere og nyde sin uforlignelige, delikat smag! Held og lykke og bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.