Nyheder og SamfundKultur

Massegrave i Oryol regionen. Lister over dem, begravet i massegrave i Oryol regionen

Ingen er glemt. Checa og koncist på hundredvis af websteder og massegrave. På tusindvis af gravstene, som angav navnene på listen eller to ord - "Unavngivet soldater" Majestætiske mindesmærker, tårnhøje historiske steder grandiose kampe. Beskedne monumenter, kendt kun til de lokale beboere og pårørende til de soldater, der fandt den sidste hvilested væk fra hjemmet. Kort over Rusland er dækket med symboler på krigsgrave - en grusom hyldest til befolkningen i landets to verdenskrige i det tyvende århundrede. Massegrave i Oryol regionen, som en vagtpost på vagt, bevogtning mindet om stort mod og selvopofrelse.

Krom-Eagle Mtsensk (oktober 1941)

Offensive Panzergruppe Guderian på Eagle har udviklet sig hurtigt. Efter at have brudt igennem forsvaret linje i Bryansk Front lige vej udledes Wehrmacht til Tula, og efterfølgende til Moskva. Voldelige kampe, pauser og modangreb på de Røde Hær angriberne mødte Orel-regionen. Massegrave - tavse vidner fra dengang. Langs stokilometrovy vejafsnit fra Crom til Mtsenska (nu et segment af M-2) er omkring 30.

Det er krigsmindesmærke nær landsbyen First Warrior. På trods af, at krigen for længst er slut, den 30. juni, 2015 Der var resterne af 35 Røde Hær soldater. De fandt personalet en vandkanal, hvilket gør reparationer kommunikation nær den gamle Moskva motorvejen. I oktober 1941 en tank brigade oberst M. E. Katukova 9 dage behersket angreb af nazistiske tropper i dette område. Orel jord kunne kaldes fødestedet for vagten tilslutninger - i november 1941 Katukova hold blev navngivet 1st Guards.

Efter '74 navnene på de døde soldater blev identificeret og optaget på listerne over dem, begravet i massegrave i Oryol regionen.

Fra Bolhova til Novosil (januar-marts 1942)

Udmattende kampe efterår-vinter 1941 resulterede i stabiliseringen af den forreste langs floderne Oka og Zusha. De øverste hovedkvarter udviklede Bolhovskoy offensiv plan, som fandt sted fra januar til marts 1942. Offensiven var ikke en succes, de tyske styrker var store, og de Røde Hær tab er enorme. Omkring 30 tusind. Soldater blev dræbt eller forsvandt. Bogstaveligt talt i hver landsby fra Bolhova Novosil at have massegravene. Orel-regionen skete at blive begravet i deres land, titusinder af krigere.

Krivtsovsky Memorial - en hyldest til heltemod af forsvarerne af moderlandet. Her er det begravet mere end 20 tusinde. Røde Hær soldater dræbt under den mislykkede offensiv. Minder fra dengang er blevet bevaret i hukommelsen af de lokale. Bredden af floderne Oka og Zusha dem til vores tid kaldes "dødens dal". Minder fra krigen kan ikke slettes. Om hende til at ligne en beskeden obelisker, ser røde stjerner på himlen. Bagrinovo, Fatnevo, Krivtsovo, Chegodaeva - obskur landsby omhyggeligt bevare mindet om deres forsvarere og blodige kampe, der har været igennem Orel-regionen. Massegrave - tavse vidner om det faktum.

På jorden Mtsensk (1943.)

I midten af 1943 en blodig krig, hjulet rulles i den modsatte retning. Om gevinster og tab af den røde hær fortalte massegravene i Oryol regionen. Mtsensk District, kommer frem enheder nået i midten af juli. Fuldt blev han frikendt for fjendtlige tropper den 2. august.

Massegrav i parken Pioneer byen Mtsensk. I juli 1943 blev 108 sovjetiske soldater begravet her. Memorial og granit stele, hvorpå udødeliggjort navnene på forsvarere og befriere over byen fra nazisterne. Alley, langs hvilken der er bronze buster af Sovjetunionens Helt og seks meter monument - soldier figur, holder hænderne på deres døde comrade. Det ligner i dag er en mindeværdig sted. En meget tæt, er den militære kirkegård, en anden massegrav - 126 navne. De har forskellige fødselsdato og dato for død. De er forenet kun død og begravelse i jorden, hvor de fandt den sidste hvilested - massegravene i Oryol regionen.

Grunde gerninger

Ifølge militære begravelser kort, kan man studere historien om kampene i Oryol regionen. I hver landsby, langs vejene, i lav højde, og skovene er beskedne sørgmodige obelisker, under hver af hvilke er begravet i den personlige historie om en pjaltet biografier. Hundredvis af navne, der er gemt på den mindeplade militær begravelse.

Orel-regionen, Pokrovsky distriktet. Massegrave er beliggende i distriktet centrum, antallet af trafikdræbte illustrere alvoren af kampene, der gik på denne jord under krigen. I centrum af to mindesmærker: om gymnasiet og i Victory Park. Obelisk, Eternal Flame, en stele, granitplader og navnene på ofrene. Kun i disse to grave ligger resterne af 683 soldater fra den Røde Hær befriede landsbyen, med en befolkning (ifølge den seneste folketælling) er lidt over 4 tusind. Man. En meget tæt - massegravene i landsbyerne Karaulovka, Rodionovka, Andrianova. De forfærdelige statistik - for befrielsen af disse landsbyer har dræbt flere mennesker end i nogle af dem bor nu.

Guards Orel

August 5, 1943 sovjetiske tropper befriede Orel. Hvert stykke jord er blevet rigeligt vandes med blod - 50 dage Orel-Kursk kamp samledes sørgmodige hyldest til de menneskelige tab. Senere beregnet, at hver kvadratkilometer af Orel sårede 50 mennesker, og en anden 20 blev dræbt. Mindet om dem bevarer massegravene i Oryol region.

Tankistov Square i byens centrum. August 6, 1943 her begravede vi soldater Guards Tank Connection, som senere fik rang Orlovsky. Navnene på 30 faldne soldater udødeliggjort i granit plade. Den legendariske "tridtsatchetvorka" på en piedestal og ikke fading evige flamme indrammet friske blomster - hukommelsen og taknemmelighed til de efterkommere af ti års fredeligt liv i en blomstrende by.

Eftersøgningen fortsætter

I maj 2016 Znamenskoye distriktet søgning parti havde fundet en ukendt indtil nu død af de sovjetiske soldater. I skoven mellem landsbyerne Elenka Peshkovo og fundet rester af 13 Røde Hær soldater af det 18. Guards Rifle Corps. Ifølge overlevende dokumenter etablerede vi navne og datoen for død - 1943, den 20. juli. I stedet for den massegrav er et komfur med navnene på ofrene, vil deres oplysninger registreres i databasen og listen over mindeværdige steder Orlovschiny vil have en anden adresse - skoven nær landsbyen Elenka. Krigen er ikke ovre før den sidste døde soldat blev begravet.

hukommelse

Den forløbne tid efter afslutningen af Anden Verdenskrig, ikke kunne slette hukommelsen af det, og navnene på de helte, der gav deres liv. Victory Day og Day of befrielsen af byen fra nazisterne folk har tendens til at udtrykke deres taknemmelighed over for deres befriere og besøge massegravene i Oryol regionen.

Billeder og ugerevy dokumenter, øjenvidneberetninger og personlige ejendele af figurerne er omhyggeligt bevaret i museer Orlov. Soldaternes breve og gulnede fotografier, sidder fast i gamle album - familie arvestykker, som en påmindelse om det hårde liv af tidligere generationer. For at bevare mindet - dette er et mindre gebyr for den fredelige himmel og mulighed for at leve i deres fædreland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.