SundhedSygdomme og betingelser

Topografi og anatomi af kraniet

Hvis du undersøger den menneskelige kraniet, kan vi fremhæve dens hovedelementer. Også værd at bemærke, er, at denne del af skelettet omfatter blandede flade og pneumatiske knogler. Hver komponent har en interessant struktur kompliceret, kræver særlig opmærksomhed.

Generel anatomi af hovedet skelet

Topografien af kraniet at evaluere mangfoldigheden af sine funktioner: Det er en understøtning for de elementer af initial luftvej (næsehulen og munden), fordøjelseskanalen. Desuden er denne del af skelettet fungerer som en beholder for sanserne og hjernen.

Kraniet kan opdeles i to hovedafsnit: ansigt og hjerne. Grænsen mellem dem er ved den øvre kant af øjenhulen: hun følger langs og den passerer gennem frontoparietale zygomatic sutur. Som et resultat, delelinjen kommer til toppen af mastoid proces og øregangen åbningen.

Den bedste måde at studere i detaljer strukturen af den menneskelige hoved - det er topografi af kraniet. Anatomi af kroppen del i dette tilfælde bliver meget klarere. Efter alt, med en separat undersøgelse af knoglerne, som regel, forbliver i den side af forskellige vigtige uddannelse (huller og kanaler), ved krydset.

hjerne afdeling

Faktisk hulrummet i kraniet er en fortsættelse af rygmarvskanalen. Denne del af skelettet består af fire uparrede knogler (occipital, sphenoidale, frontal og ethmoid), samt to par (tidsmæssige og parietale).

Hvis du er opmærksom på hjernen afdeling, kan vi se, at det har ægformede og er opdelt i basen og tag (taget). Den rolle, grænserne mellem dem spiller det plan, som kan bære udefra højde af nakkebenet til de øjenbrynsbuerne.

Strukturen af taget og base

Taget består af occipitale, tidsmæssige, parietal, frontal knogler og vægt. Topografien af kranie giver dig mulighed for at se, at alle disse komponenter har en speciel struktur - de to plader. En af dem vender indersiden af hovedet, den anden er ekstern.

Den nederste del af kraniet, der kaldes en base, der også har en ydre og en indre overflade. Der er bagud, forreste og midterste kraniel fossa. De er placeret i den indre overflade af bunden. I tilfælde af ydersiden af topografien af kraniet basen giver os mulighed for at se hendes kondyler og processer knogle, blænde, og choanae.

Som du kan se, er afdelingen datastruktur ganske kompliceret.

Det vigtigste knogle i kraniet

Ved at studere de centrale elementer i denne del af skelettet af hovedet, kan vi ikke ignorere den dorsale overflade. Her er nakkebenet. Uden for, det har en konveks form, det indre - konkav. Denne knogle er begrænset til foramen magnum, forbinde en rygmarvskanalen med et hulrum.

Topografi neurocranium hjælper dig med at finde tindingebenet, hvilket er et dampbad og samtidig det mest vanskelige. At det er kroppens balance og hørelse. Dette område af hovedet af skelettet kan opdeles i tre dele: stenet, trommer og skællende.

Inden tindingebenet er flere vigtige kanaler. Sygdomme i rør, søvnig ansigt, mastoid canaliculus, osv Af denne grund, at skaden i dette område er meget farligt.

Også kranium topografi gør det muligt at observere i hjerne kegleformet. Den består af tre par lemmer og krop. A er anbragt mellem den frontale (front) og occipital bone (bag). Den mediale plade, der er en del af fløj vedhæng danner næsehulen.

Hjernen er en del af skelettet af hovedet og den forreste, parietal, og ethmoid knogle.

Topografien af ansigtets kraniet

Hvis du er opmærksom på denne del af skelettet af hovedet, kan vi se ganske kompliceret struktur. Du bør starte med overkæben, som er et dampbad og består af fire processer (Palatine, frontal, zygomatic, alveolære) og kroppen. I kroppen sekret nasale, orbital, infratemporal og den forreste overflade.

Det skal bemærkes, at den øvre kæbe del i dannelsen af næsehulen, og pterygium-palatal infratemporal gruber, samt mund og øjenhuler.

Skull topografi gør det muligt at bestemme kindbenet. Det fungerer også som et dampbad og en styrkelse af den forreste del. Denne bestanddel af skelettet af hovedet er forbundet til frontal, tindingeben og overkæben.

Palatine knogle spiller også en vigtig rolle. Det kan findes bag overkæben. Grænserne for denne del af kraniet ud af den forreste del af den Vingebenet proces af kileben. FIELD ganen består af vinkelrette og vandrette plader.

Underkæben, til gengæld er den eneste uparrede knogle og det bevægelige element af hovedet skelet. Det har to grene og kroppen. På tindingebenet danner kæbeleddet. Direkte kroppen selv har en bøjet form og består af en ydre konveks og indre konkave overflader.

Også foran skelettet af hovedet har en nasal, lacrimal, hyoidbenet, skær og kondylære proces.

Således topografien af kraniet fører til den konklusion, at denne del af den menneskelige krop er en af de mest komplekse og udfører en støttende og beskyttende funktion, men også spiller en vigtig rolle i det respiratoriske og fordøjelsessystemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.