Hjem og familieKæledyr

Collie - historie klippeformation

California indianerne mener, at deres gud skabte alt, der eksisterer på jorden og i rummet, kun en hund, han behøvede ikke at skabe - det har altid eksisteret. Med denne let at acceptere, fordi der er videnskabelige beviser for sameksistens mellem hunde og mennesker omkring 12 tusind år siden. Collie, selvfølgelig, er en værdig og stor repræsentant for sine medmennesker. der ikke er enighed om oprindelsen af racen. En hypotese antyder, at forfædrene til moderne Collie blev bragt til Skotland fra Island om det XVII århundrede. En anden version hedder det skotske hyrdehund - efterkommere af den gamle keltiske race. Det forventes også, at den collie kunne komme til den nordlige del af Europa med de romerske legioner. Men det er kendt, at dens navn collie - collie - skylder den skotske fårerace - Colley - som hun engang græssede.

formation klipper

Det synes utroligt, at sådan en smuk hund til midten af det nittende århundrede var næsten ukendt udenfor Skotland. Det menes, at denne elegante hund, der har en stolt bærende og intelligent udtryk, blev erobret af Koroleva Viktoriya under hendes rejser i Skotland. Da collie er blevet et uundværligt medlem af alle kendte udstillinger. Det begyndte en alvorlig avlsarbejde at forbedre racen udvendige kvaliteter. Velkendt for os luksuriøse udseende Collie købt først i slutningen af det XIX århundrede. Hunde er blevet opdelt i langhåret, korthåret og kort hale. Den første racestandard blev godkendt i 1891. Den endelige version - i 60'erne i sidste århundrede. I Rusland blev collier bragt under Nikolaj II. I denne fulde agtelse hund fleksibel, stærk krop, en lang, smal hoved, udtryksfulde mandelformede øjne. Men det vigtigste dekoration og særkende - det er bestemt et hår. Lang, tyk eller kort, med underuld, det er altid stor, alle - marmor, zobel, blå eller hvid farve.

karakter

På trods af den ædle og stolte udseende, en af de mest temperamentsfulde og legesyg stor hund - collie. Foto Collie, boltrede med et barn, eller leger med ejeren kan være en dekoration til enhver familie album. For børn, disse dyr er ikke bare forsigtigt og ømt. Følsom til stemningen af ejeren. Fremragende vagter, vejledninger af redningsfolk. Tolerante af andre dyr, der lever i huset. Loyal, venlig, intelligent, fleksibel i uddannelse (forudsat at de er interesseret i og følsom at overvåge humør). Når forkert træning kan vise stædighed, dovenskab, nervøsitet, undertiden forveksles med aggression. De elsker at "tale" med ejeren, længe og højt gøen, hvilket ikke altid er behageligt for andre. Hans naturlige intelligens i kontakt med en person collie kan udvikle i en sådan grad, at det bliver i stand til selvstændigt handling. Dzheyms Duglas, den skotske chef, sagde, at hunden - det er bedst at en mand kan have, og hvis folk kunne elske så trofast som en hund, ville verden blive et paradis. Collie, kongeligt stolt, men uendeligt loyal og trofast, det er den bedste bekræftelse af disse ord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.