Hjem og familieKæledyr

Drug "Milbemaks": brugsanvisning, indikationer for hunde

Dette stof er et stof, der bruges til at slippe af orme, og mono- og blandede infestationer forårsaget af runde og bændelorm. Egnede midler "Milbemaks" for hvalpe. Instruktion siger, at narkotika kommer i tabletform. Aktive ingredienser er stofferne milbemycinoxim og praziquantel. Støttekomponenter er lactosemonohydrat, croscarmellosenatrium, povidon, mikrokrystallinsk cellulose. Lægemidlet gives til voksne individer, unge hunde og hvalpe.

Farmakologisk handling agent "Milbemaks"

Instruktion indikerer, at lægemidlet er kombineret anthelmintiske lægemiddel, der virker på tsestodotsid, nematoder og deres larver, parasitter i det gastriske og tarmkanalen hos hunde. Som følge af forøget permeabilitet af membraner betyder parasitter celler til chlorioner, som i sidste ende fører til lammelse og skadedyrsbekæmpelse. Aktivt stof producerer membran depolarisering forstyrrer avner forårsager muskelsammentrækning, der forårsager parasitter bliver dræbt. Medicinen får virkning inden for to til tre timer efter indtagelse. Tilbagetrækning af lægemidlet i urinen i to dage. Det betyder betragtet moderat farligt stof af graden af indflydelse på hunden krop.

Contra-drug "Milbemaks"

Guide forklarer, at ikke bør gives lægemidlet til dyr med overfølsomhed over for komponenterne i midlet til overtrædelser udtrykt i nyre og lever abnormiteter. Tilføj ikke mad tabletter afmagrede dyr og personer med smitsomme læsioner, samt hvalpe mindre end to uger gamle og vejer op til et pund. Kapsler til voksne hunde administreres individer, hvis vægt mere end 5 kg. Det anbefales ikke at give lægemidlet til hvalpe sheltie, collie, stumphale. I disse arter forøget følsomhed over for de makrocykliske lactoner. Sygepleje og drægtige tæver midler giver kun til veterinære formål.

Medicin "Milbemaks": angivelse af anvendelsesformål

Tabletterne skal gives én gang hunden, mens fodring. Lægemidlet med magt sat på roden af kæledyrets tungen eller blandet ind i en lille mængde mad i et fragmenteret formular. Doseringen beregnes baseret på vægten af dyret. Hvalpe til opnåelse 1 kg spædbarn halv pille til 5 kg - kun et kapsel 10 kg - 2 tabletter. Voksne dyr op til 25 kg indeslutte en kapsel, hunde tæt på 50 kg administreret to enheder drug giganter (over 50 kg) - tre tabletter.

Bivirkninger og overdosis når der tages betyder "Milbemaks"

Vejledning betyder, at lægemidlet tåles godt af dyrene. Hvis overdreven narkotika indtagelse hos hunde kan opleve ujævn gangart eller rystelser, muskel parese, depression, overdreven savlen. Disse symptomer forsvinder på egen hånd uden at kræve behandling. Brug ikke medicin med makrocykliske laktoner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.