Hjem og familieKæledyr

Sådan vænne katten til toilettet

Du har fået en killing? Eller måske bare tænke over spørgsmålet: "? Er et kæledyr plante" Under alle omstændigheder bør du vide og huske, at det er første gang opholder sig med dig, mest sandsynligt, vil afgøre skæbnen for et kæledyr. Du forstår, at du og dit hjem ikke er præcis som permanente vandpytter overalt, og dårlig ånde. Derfor er spørgsmålet om , hvordan man kan lære en kat på toilettet kommer i forgrunden.

Vi ved alle, at folk med nerver af stål er ikke så mange, og dyret - ikke legetøj. Han spiser, leger og, selvfølgelig, går på toilettet. Katte, der er uforbederligt skider over det hele, som regel straffet. Ofte straffet temmelig hårdt og endda smidt ud på gaden. Sådanne arrangementer er som regel ledsaget af stress hos børn og deres forældre. Vi var ligeglade med, hvordan man potte træne en killing, og nu tragedien. Selvfølgelig, når huset bragte en lille, fluffy bold, antages det, at det er en glæde for hele familien. Det var så, vi skal tænke på forhånd, hvor at vænne katten til puljen og dermed at købe denne pulje på forhånd.

Se hvad der sker. Kitten, sandsynligvis blev skilt fra dette miljø, hvor der var. Han blev taget fra sin mor og andre frække killinger, gode værter. Den falder ind i den nye verden af de usete, som indtil alle fremmede og fjendtlige over for ham.

I første omgang bange killing, kan det myavchat, skjul. For at starte, give det tid til at tilpasse sig, gå ikke glip af det, strøg, udtrykte sin glæde sig hurtigt. Hos dyr såvel som mennesker er stress. Lad dyret visning, sniffe, stifte bekendtskab, og vi vil finde ud af at lære en kat på toilettet fra de første dage af dating.

Det er sandsynligt, at den første pøl, og det er sandsynligt, at mere end én, vil barnet gøre et eller andet sted på gulvet. Før du tørre og vask, bør du sætte et stykke toiletpapir imprægneret med lugten af kat i sin gryde. Så har du brug for at vise ham hans toilet. På denne dag, anbefales det at sørge for, at killingen et par gange for at gå til din pot. Og hvordan man kan bestemme det punkt, hvor det er tid til at fejre dit behov?

Det er meget simpelt! Det ses af de ændringer i hans adfærd. Sunde børn er normalt meget energisk, spille, sport. Men her, killingen bliver som om optaget, bekymrede sving, det snøfter. Det er tilsyneladende tid. Så du tage det roligt i hånden og er inkluderet i potten. Der er det nødvendigt at holde op, så længe han ikke gør sit feline ting. Således handler vi de første par dage. At give råd om, hvordan man lære en kat på toilettet, anbefaler vi det at rose, når han gik til det rette sted.

Selvfølgelig, at holde styr på PET er ikke altid muligt. Selv voksne katte kan undertiden gøre noget rod i det forkerte sted. I dette tilfælde betyder det ikke bliver for ked af, råbe ad et dyr eller en lussing. Nogle kat ejer, der fortæller dem , hvordan man lære en kat på toilettet, rådes til at skælde hans elev uden ondskab og irritation i stemmen. Mens en lille killing, hans urin er næsten ingen lugt. Det kan få våde toiletpapir, og et sted at vaske med sæbe og vand.

Ofte killingen vælger vedvarende et bestemt sted til ovennævnte formål. Selvfølgelig, vores opgave - at distrahere dit kæledyr fra ham og fortsætte domesticering til puljen. Den vigtigste ting at huske er, hvad du sætter en killing ind i dit hjem. Bestemt ikke at opleve negative følelser på grund af hans dårlige manerer. Nogen ikke gider ham at blive hævet? Ikke svært at gætte hvem.

En anden sådan øjeblik. Når du vælger den domesticering af katten på toilettet, bestemt ikke værd at stikke sin snude ind i vandpyt og råbe ad ham. Helt fejlagtig og vilde metode. Kitten forstår bare ikke, især når puljen blev opdaget ikke umiddelbart.

Desuden kan dyret ikke gå på toilettet i en gryde, og ved siden af ham. Tilsyneladende er det tid til at ændre den fine fyldstof eller tænke over, hvorfor der er en killing er ikke praktisk. Hvis benene gennem gitter ribben, f.eks mislykkes.

Få nok tålmodighed og vil blive belønnet med lang og behagelig sameksistens med den nye mustached medlem af din familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.