TravelingRejsetips

Hvad skal man gøre, og hvor gå til Tula med dine børn?

Sommer - en tid med underholdning. Der er intet, der svarer til det solrige vejr, som hvile og sjov. For den gode stemning ikke nødvendigvis haste til ukendt enorme mængde. Faktisk alle omkring os er der en masse fantastiske, bare nødt til at tage et nærmere kig. Plus sommeren er, at det er tid til at forlade, og derfor intet til hinder for at gå på en lille tur i mindst én af de tilstødende store byer. For eksempel i Tula. Denne by er berømt primært guleroden, men ikke til dem en levende. Faktisk i dag i Tula er der mange fascinerende. Dette og en række cafeer og biografer, parker og udstillinger, og et stort antal interessante steder.

Med børn i Tula

Voksen underholdning virksomheder derude nok. Men hvis du planlægger at gå til byen med deres børn, er det bedre at tænke over ruten på forhånd. Det giver ingen mening at gå langt ud over huset og gå gennem de samme velkendte steder, især når der er masser at vælge imellem. Faktisk reflektere over hvor de skal gå til Tula med børn i lang tid er ikke nødvendig.

Hvis barnet er gammelt nok, kan du gøre en fremragende program med et besøg på alle de interessante byens museer. Og når dit barn bliver træt, kan du gå, for eksempel i parken. Børn elsker at gå og kan gøre det i lang tid. I virkeligheden, med et barn mellem seks og elleve år kan være ganske let at gå til enhver restaurant eller café, så længe der ikke vandrør i menuen.

Og hvor de skal gå til Tula med malnkimi børn? Hvor børn vil gerne 1,5 til 2 år eller dem, der er mellem 3 og 5? Her et udvalg af underholdning er at nærme og navigere meget nøje, ikke kun hvad der er interessant, men også på, hvad der er passende for alder.

exotarium

Hvis du ikke ved, hvor de skal gå med børn i Tula 1,5 år, stop dit valg på de særlige børns café, spillehal eller parker. Når du bliver træt af al den banale, prøve noget nyt. For eksempel besøge Tula Exotarium.

Én billet til mini-zoo af padder og krybdyr vil koste dig kun 200 rubler, men du helt sikkert få en masse uforglemmelige indtryk. Sådan et sted vil appellere til ikke kun børn, men også til børn i andre aldersgrupper.

Exotarium - dette er stedet, hvor du kan ikke kun se de fantastiske dyr, men også lære en masse.

"Berøring Zoo"

Hvor skal vi hen til Tula med børn (2 år)? Mindre eksotisk indstilling, der også er velegnet til børn - det er en zoologisk have.

Men det er ikke let, hvor dyrene sidder i celler, og kontakten. En af dem, der er beliggende i Tula, har en sigende titel: "Et tryk på zoo"

Dens største fordel ligger i det faktum, at der ikke kan findes eller rovdyr. Kun høns, kaniner, katte og hunde, kort sagt, alle former for kæledyr.

Du kan ikke kun se, men også til slagtilfælde og endda foder, og dermed at garantere fuldstændig sikkerhed. Dette er især vigtigt for forældre til meget små børn.

Museum for underholdende videnskab "Eksperimentoriya"

På spørgsmålet: "Hvor skal vi hen til Tula med ældre børn" - kan svare på ubestemt tid. Det faktum, at byen har et stort antal interessante steder, der vil glæde selv den voksne. Aldersgruppen af tre til fem år er fint museum for underholdende videnskab "Eksperimentoriya". Ud over at underholdende udstillinger, er der også et planetarium på museet. Men det er ikke pointen. Det mest fantastiske er, at børnene i dette sted er der en mulighed for at udføre eksperimenter. Således har de mulighed for at lære de vigtigste fysiske love, matematik og biologi i form af et spil. Når unge forskere får sulten, kan du gå til cafe, som ligger lige i museet. Og priserne er helt rimelige, spise sundt sunde fødevarer kan være et gennemsnit på 250 rubler per person. Russiske køkken præsenteres i en standardversion samt hos børn.

"Skatteøen"

Fortsat samtale om, hvor du kan gå til Tula med et barn, vender vi os til en mere aktiv underholdning. Denne indstilling er velegnet til børn i alderen fem år og derover, og absolut appellerer til alle fidgets. Det handler om den indendørs tove kursus "Skatteøen". I virkeligheden er det en legeplads med en bred vifte af reb og interessante steder. Det perfekte sted for os børn. Som kan spille sammen, fx pirater. Plus dette sted er, at det hele året rundt. Det betyder, at hvis du befinder dig i Tula i oktober eller februar - i hvert fald vil du være i stand til at besøge den "Skatteøen".

Tur i parken er ikke altid behageligt, men indendørs vil du ikke støde på problemer med for meget vind, kulde eller varme.

Mirror Maze "igennem spejlet"

Hvor skal vi hen til Tula med børn i alle aldre? Et andet sted - et spejl labyrint, "igennem spejlet." Som navnet antyder, er dette ikke noget som en labyrint, lavet af spejle. Gå en tur gennem det meget interessant ikke kun for børn, men også for voksne. Formelt er der ingen restriktioner på alder, men børnene kan afvikle forvirrende smalle korridorer. Derfor er det bedre at gå i labyrinten med ældre børn, fra fem til seks år eller mere.

Sport og underholdningscenter Kart Park

Til den kategori af børn fra syv til tolv eller flere, er der andre typer af underholdning. Hvor skal vi hen med barnet i Tula i sommeren? Hvis du virkelig ønsker at overraske dit barn, så prøv Kart Park. Denne sport og underholdning center mere end sjov - det er en rigtig børns skole kart. Dit barn er glad for at køre på vejen, selvfølgelig, efter et par briefinger, herunder to teoretisk. Voksne på dette tidspunkt vil være i stand til at nyde den europæiske køkken, eller sidde i en Wi-Fi-zone.

Perfekt cafe - "33 pingvin"

Når den underholdning, du keder sig, gå til is. Nyd lækker dessert er især rart i en hyggelig cafe "33 pingvin." Behagelig interiør vil overraske dig, og de mange forskellige valg er meget glad. Her vil alle finde noget for sig selv. Intet kan sammenlignes med den glæde, der giver børn en is på en varm sommerdag.

Endelig en lille

Nu er det klart, hvor de skal gå til Tula med børn. Som det kan ses, i denne by er der sjov for alle aldre og budgetter. Afhængig af individuelle præferencer, kan du vælge selv en af de mest interessante og usædvanlige steder specielt sjovt at underholde både børn og voksne. Sommer - det er ikke bare hav og sol, nogen nok museum eller en café. Eller det kunne være en zoologisk have, og måske endda go-kart. De vigtigste ting - prøv at finde noget unbanal for din ferie. Først da vil meget af det ville være rart at huske efter vender hjem igen. Vi ønsker dig et behageligt ophold med barnet i Tula.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.