Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Lipetsk aviatsentr - School kampfærdigheder

Lipetsk Aviation Centre - en division af russiske rumfart kræfter, til opgave at omskoling af fly- og teknisk personale, indførelse af bedste praksis og udvikling af pilot-systemer til bekæmpelse af enheder.

Ved roden af Luftwaffe

Det var en gåde at finde Lipetsk tysk træning og test af association 1925-1933 gennem mægling af Air Force. Der blev foretaget undersøgelser af materialet blev kontrolleret flyvning udstyr. Piloterne i Lipetsk luftfart center intensivt undersøgt. Job klassificeret, skoleelever klædt i uniformer Den Røde Hærs menige. Materialet ofte købt i udlandet og leverede hemmelige veje til skole. Det blev kørt af den tyske generalstab. centrum for eksistens i strid med Versailles arrangementet.

Tog personale til fremtidig Luftwaffe af Det Tredje Rige. Perfektioneret teknikker til luftkamp, nye udviklinger bombningen sidste testede våben, optik og instrumentering. Udarbejdet af 120 jagerpiloter. Jo mindre information om skolen, jo flere legender opstod omkring det. Ihærdige var to. Dette faktum, at byen ikke blev bombet under krigen. Den anden stater, der er uddannet Hermann Goering - grundlægger og chef for flyvevåbnet i Tyskland. Intet er blevet bekræftet.

Oprettelse af en forskning forening

Centret blev dannet i 1949. Oprindeligt var det en uddannelse enhed af piloter på kampfly. Så fusioneret med andre kurser, integration af struktur, ændre placeringen, er endnu ikke endeligt afgjort i byen Lipetsk.

Fortsat uddannelse af piloter og tests til gavn for det russiske forsvarsministerium. Denne forskning militær forbindelse er etableret:

  • forbedring af metoder til at bekæmpe beskæftigelsen af luftfarten;
  • forståelse piloter af ny teknologi;
  • indførelse af avancerede undervisningsmetoder;
  • udvikling af våben.

resultater

Mastered snesevis af flytyper. Udarbejdet og uddannet 50.000 officerer luftfart specialiteter, forbedres kosmonauter, 50 kandidater forsvarede sin grad. Udført 50 forsknings- og fly-tekniske tests, udføre komplekse eksperimenter og undersøgelsesprogram.

Center i god tro for at udføre opgaver til gavn for luftvåbnet og forsvar. I en kort tid mestrer komplekser nyeste generation af krigere og udviklet dokumentation til brug af denne teknik i kamp. I 1992, piloterne i det videnskabelige tilslutning for første gang fløj til USA Su-27, tre år i de eksperimentelle demonstration luftslag med udenlandske kolleger sejrrigt. Uundværlig deltagere i rumfarts-show, som påviste manøvredygtig kvaliteter af vores fly i luften gruppe kamp.

Lipetsk aviatsentr konstant til stede på udstillingen af våben og militært udstyr, deltager i internationale og russiske forskere.

Efterkommere vil huske

Lotnaya speciale stiller strenge krav til professionalisme og moralske kvaliteter piloten. Dette er blevet bekræftet af de heroiske gerninger af lufttrafik krigere, der gav deres liv af hensyn til de mennesker i udførelsen af tolden.

Landet omkring Lipetsk rigt vandes piloter blod. Tænk over det, dræbt halvtreds piloter. Det er prisen for sikkerheden i vores fædreland!

En dag tragedie ramte. Besætningen og L. S. Sherstobitov Krivenkova i flyvning pludselig brød i brand, første og så den anden motor. Efter slukning af branden, var det nødvendigt at sætte sig ned med det samme. Det skete over byen. På lykkedes udgifterne til piloterne at tage bilen til siden kant af forliget, besætningen omkom. Flyet havde en fuld brændstof og bombe belastning. Du kan forestille sig konsekvenserne af et fald.

Heroes of Rusland Lipetsk luftfart center

Placeret seks personer: fire bo og arbejde, og to døde.

Leder af Lipetsk luftfart center generalmajor SS Oskanov den første. Han var en erfaren es, professionel. Når der udføres en test flyvning opstod i februar 1992, teknologien, og bilen begyndte at falde på landsbyen. På bekostning af kampfly formået at bevæge sig bort, var folk ikke såret. For denne bedrift præsenterede Oskanov til den højeste udmærkelse.

Den seneste liste slutter oberst Oleg Peshkov, der forræderisk skudt ned i Syrien. Piloten blev dræbt, at blive den sjette.

hverdage

I dag Lipetsk aviatsentr - forskningsbase bekæmpelse af systemer MiG og Su. En kunstflyvning hold - en slående bekræftelse af de evner af den russiske luftvåben. Centrets indsats er fokuseret på kvaliteten af uddannelse, øget flyvetimer. Det skabte en række undervisere - en nøjagtig kopi af forsamlinger og mekanismer. Men træningsudstyr funktionalitet afgrænset.

I nogle grind elementer lodsning anden teknik til anvendelse af faste installationer, på den tredje - lektioner fastsættelse færdigheder lært når læring kontroller. Oprettet en multi proceduremæssig træner flybesætninger kompleks MiG UX-29 (militær træning). Det omfatter de opgaver og funktioner, der udfører professionel luft under flyvningen: intelligens, brug af våben under forhold med elektronisk krigsførelse.

I kampen mod terrorisme

Lipetsk Aviation Center giver hands-on erfaring til piloter på modeller af MiG og Su.

Russisk fly under operationer i Syrien har forårsaget hundredvis af luftangreb. Fejrede guldsmed nøjagtighed af hits, som er fastsat, herunder ved hjælp af den sidste russiske analytiske komplekse "IL-20". Fly udstyret uden sådanne midler til påvisning og optiske sensorer. Denne nødvendige støtte besætninger afprøve Su. Flying laboratorium kaldet den russiske bemandede rekognoscering.

Fly strejke mål med fænomenal nøjagtighed, eliminerer indtrængen af andre objekter. I bombeattentatet syriske chok komplekser Su modifikationer 24, 25, SM 30, 34.

I dag, den øverstbefalende for den Lipetsk luftfart center - militær pilot gen.m Mr. Yuriy Aleksandrovich Sushkov.

De billeder og videoer på deres hjelme luft krigere udeladt filtre. Enkeltpersoner kan ikke vise - sikkerhedskrav. Det praktiseres i verden af luftfart. Ikke det faktum, at piloterne undergår undersøgelse på Lipetsk Centre undersøgelsen, vil være i krig. Men de esser, der får på målet fly i Syrien, studerede her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.